Gå til innhold

Lilli33

Medlemmer
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Alt skrevet av Lilli33

 1. Beklager at jeg ikke har svart, jeg har ikke vært her på lenge. Jeg har bare de tightsene jeg har bilde av enkeltvis igjen.
 2. Beklager ikke svar, jeg har ikke vært her inne på lenge. De det er bilde av enkeltvis har jeg igjen.
 3. Jeg har disse. Jeg ville ha valgt str. 39, de er ikke store i størrelsen. De er gode og jeg ville ha kjøpt dem igjen. Min erfaring med sålen, er at den er såpass tynn at man etterhvert "går ut av den" på siden(e). Men det er kanskje sånn det skal være og en indikasjon på at man må kjøpe nye?
 4. Hei. Jeg kan bekrefte at Gavelo- tightsen som heter "TSUNAMI" er gjennomsiktig, iallefall. Jeg sendte en mail til Gavelo og spurte om den virkelig skal være så gjennomsiktig og fikk til svar at de forbedret stoffet fra måned til måned og at den jeg kjøpte kan være fra et tidlig parti, for de skal visst ikke være det. Jeg ble anbefalt å gå opp en størrelse, men jeg har allerede tightsen i min str. og jeg har ikke giddet å styre noe mer med det.... Men jeg vil ikke kjøpe det merket igjen.. ¤Tightsdilla¤.............................
 5. Hei. Jeg har ikke solgt den og du kan få den for det, den tar bare opp plass... Send meg navn og adr. på PM, så ordner vi det.
 6. Jeg har altfor mange tightser og har mine favoritter. Derfor selger jeg unna litt. Better Bodies (str.XS)300kr, Røhnisch 300kr, ICanIWill 300kr, laBelleMafia 250kr, UWear 200kr, et par Ukjente 100kr,Cubus (str.M) 150kr. Pluss frakt.
 7. Jeg anbefaler deg å bruke kokosolje. NB! Det må være extra virgin kokosolje, IKKE den vanlige, raffinerte. Fremstilling av kaldpresset kokosolje Kokosolje produseres hovedsakelig på to måter: raffinert og uraffinert. Raffinert kokosolje fremstilles av soltørket kokoskjøtt (kopra) som etter pressing behandles ved høy temperatur og kjemikalier for å fjerne farge, lukt og smak. Ved denne prosessen mister oljen mange av sine helseegenskaper (vitaminer, antioksidanter og entsymer)og det kan være spor av kjemikaliene. Den uraffinerte kaldpressede oljen er også fremstilt på ulike måter. En metode
 8. Denne var skikkelig teit.... Men så klarte jeg ikke å la være å smile litt likevel........
×
×
 • Opprett ny...