Jump to content

Lilli33

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lilli33 last won the day on March 27 2015

Lilli33 had the most liked content!

About Lilli33

 • Rank
  Member
 • Birthday 07/08/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beklager at jeg ikke har svart, jeg har ikke vært her på lenge. Jeg har bare de tightsene jeg har bilde av enkeltvis igjen.
 2. Beklager ikke svar, jeg har ikke vært her inne på lenge. De det er bilde av enkeltvis har jeg igjen.
 3. Jeg har disse. Jeg ville ha valgt str. 39, de er ikke store i størrelsen. De er gode og jeg ville ha kjøpt dem igjen. Min erfaring med sålen, er at den er såpass tynn at man etterhvert "går ut av den" på siden(e). Men det er kanskje sånn det skal være og en indikasjon på at man må kjøpe nye?
 4. Hei. Jeg kan bekrefte at Gavelo- tightsen som heter "TSUNAMI" er gjennomsiktig, iallefall. Jeg sendte en mail til Gavelo og spurte om den virkelig skal være så gjennomsiktig og fikk til svar at de forbedret stoffet fra måned til måned og at den jeg kjøpte kan være fra et tidlig parti, for de skal visst ikke være det. Jeg ble anbefalt å gå opp en størrelse, men jeg har allerede tightsen i min str. og jeg har ikke giddet å styre noe mer med det.... Men jeg vil ikke kjøpe det merket igjen.. ¤Tightsdilla¤.............................
 5. Hei. Jeg har ikke solgt den og du kan få den for det, den tar bare opp plass... Send meg navn og adr. på PM, så ordner vi det.
 6. Jeg har altfor mange tightser og har mine favoritter. Derfor selger jeg unna litt. Better Bodies (str.XS)300kr, Røhnisch 300kr, ICanIWill 300kr, laBelleMafia 250kr, UWear 200kr, et par Ukjente 100kr,Cubus (str.M) 150kr. Pluss frakt.
 7. Jeg anbefaler deg å bruke kokosolje. NB! Det må være extra virgin kokosolje, IKKE den vanlige, raffinerte. Fremstilling av kaldpresset kokosolje Kokosolje produseres hovedsakelig på to måter: raffinert og uraffinert. Raffinert kokosolje fremstilles av soltørket kokoskjøtt (kopra) som etter pressing behandles ved høy temperatur og kjemikalier for å fjerne farge, lukt og smak. Ved denne prosessen mister oljen mange av sine helseegenskaper (vitaminer, antioksidanter og entsymer)og det kan være spor av kjemikaliene. Den uraffinerte kaldpressede oljen er også fremstilt på ulike måter. En metode er skånsom tørking av fersk kokosmasse ved 45 - 50 grader C i ca. 2 timer. Deretter presses oljen ut av den tørre massen og filtreres. I en annen metode gjennomgår kokosmelken en spesiell sentrifugeringsprosess hvor oljen skilles ut. Den siste har den lengste tradisjonen i naturlig fremstilling av kokosoljen. Kokosmelken oppbevares i noen timer ved ca. 35 grader C hvoretter oljen skiller seg fra resten av melken. Til slutt blir oljen omhyggelig filtrert før den tappes på glass. Fordelen men den siste metoden er at oljen gjennomgår minst oppheting og har høyest næringsverdi. Det er likevel forskjell på kvalitet her også, avhengig av kokosnøttvarianter og detaljer i fremstillingen. Den beste måten å finne ut på er ganske enkelt å smake på den. En god kokosolje kjennetegnes ved en mild, fersk kokosduft-og smak og helt hvit farge. (krystallklar og fargeløs i flytende form). Det er kjent at filippinske kokosnøtter regnes for å være de beste arter i verden. De har bl.a. høyere innhold av laurinsyre. ( http://kilden.info/kokosolje-er-helsefremmende-100-bruksomrader/ ) Tips og råd til bruk av oljen. Den kan også brukes istedenfor såpe i dusjen innimellom.
 8. Denne var skikkelig teit.... Men så klarte jeg ikke å la være å smile litt likevel........
×
×
 • Create New...