Gå til innhold

JonMK

Medlemmer
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JonMK

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 09. jan. 1992

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg jobbet en periode som bartender ved et utested - og slet ofte med å få i meg måltider både rett før og etter jobb (jobbet oftest fra 22:00-05:00), måltidet etter jobb ble ofte droppet fordi jeg rett og slett ville rett hjem og sove! Jeg begynte å ta med en gainer + 150g nøtter, nøttene småspiste jeg både før og etter jobb, og gaineren drakk jeg i bilen på vei hjem... Dette funka bra for min vektkontroll - merket jeg gikk ned i helgene, slet med energi og var ofte trøtt - ble mye bedre av å få i seg "høykonsentrert" energi i form av nøtter + gainer.
 2. Du sier du trenger hjelp til å gå opp i vekt, samtidig som du trenger hjelp til å ligge på ditt daglige kaloriforbruk (2500 kcal)? For å gå opp i vekt må du ligge _OVER_ ditt daglige kaloriforbruk. Sikt inn mot 3000kcal, om du vet du ikke ligger der på kvelden, drikk 1 proteinshake med H-melk (evt. 1L sjokomelk) og spis en porsjon nøtter (50g), for å komme deg opp på tilfredstillende nivå.
 3. Jack3d micro har lite stims ja, men med stor nok mengde får du proppa ganske bra med koffein i kroppen.. Blande det med et pwo-tilskudd uten koffein men med andre stims, så får du hetta. Men ja, enig i at koffein alene ikke er optimalt.
 4. Med din høyde og vekt - absolutt ikke nødvendig å gå ned i vekt. Jojoopplevelsen på vekten kan være noe så enkelt som varierende hydrering, skal mye til for at vekten "skyter i været" over natten. Sikt heller mot økt muskelmasse, altså: 1: Spis mer mat, sørg for at du når makroene dine ifht. optimal muskelvekst (nok proteiner). 2: Nå vet jeg ikke hvor tungt du trener, men jeg vil tro du trenger denne: Tren tyngre! 3: Øvelsene ser greie ut, men legg til markløft, benkpress og chins, så har du en fin og enkel rutine.
 5. Utspark er en dårlig norsk oversettelse på Legextension. Jeg kaller den overflødig. (Det er dog morsom rent visuelt)
 6. JonMK

  Kreatin

  Forskning viser som skrevet ovenfor og i 100 andre poster: 5g per dag holder i masse - man _TRENGER_ ikke nytte en oppladningsfase, men for all del - det er ikke skadelig å gjøre det, det eneste du kan risikere å ende opp med er luksusurin og muligens hard mage. Man trenger ikke revamp eller pause fra kreatin.
 7. Har selv en Polar RCX5 pulsklokke, med GPS-sensor, funker fjell til sykling! Distanse, gjennomsnittsfart, toppfart, puls etc. etc.... Kan eventuelt kjøpe sykkeltilbehør (tråkkfrekvens osv.) også om sykling er your thing - for min del er det bare for artigheten! Det koster jo litt, men liker det bedre enn tracking med nike+ eller iPhoneapps liksom. Sykling er som sagt utelukkende positivt så hiv deg opp på setet :-D
 8. Ikke tenk på det... Spis og løft, sykling til jobb er utelukkende positivt både for deg og andre! Lykke til med oppstrammingen, detta blir bræææ!
 9. JonMK

  Dagens negative

  FUCK NETTBANK. Nordea kødder med meg hver jævla dag, jeg må bruke 30 minutter på å gjøre noe jeg skulle ha brukt 5 minutter på.... Og det går ikke an å gjøre noe som fuckings er konstruktivt mens man prøver, prøver og prøver å logge seg inn... FAEN
 10. JonMK

  proteinpulver

  Mekanismen rundt metthetsfølelse - Volvat Medisinske Senter AS Metthetsfølelse betyr ofte at magesekken din er ganske full, om du tvinger deg igjennom denne følelsen - og kanskje kjører på litt ekstra i tillegg - ja, da skal du se at det bedrer seg med tiden. Eventuelt kan du lokalisere hypothalamus og kjøre en spiker inn i den.
 11. "En liten dose" ville vel strengt tatt ikke være nok til å hevde seg på hans tid, enkelt og greit. Hvorfor skulle ikke han ha vært, la meg stjele begrepet dere har smeltet sammen, gjennomdopet, når _alle_ på hans tid var det?
 12. JonMK

  Kreatin

  Kreatin for mange (typ 80%, altså rundt 1 av 5 er non-responders) utelukkende positivt. Min anbefaling er at du kjøper deg en kilosdunk med kreatin og spiser deg igjennom den - følg med på vekta den første uka/to ukene: om du får noe oppgang i vekt, selv om du ikke ligger i overskudd da vet du at kroppen din svarer (man legger på seg litt, økt vanninnhold i muskelcellene). Finnes masse gode artikler som er lettleste om kreatin: 11 grunner til å bruke kreatin - Fitnessbloggen Kreatin, Naturens egen muskelbygger - Fitnessbloggen
 13. Pizza, øl og masse potetgull! Gud hvor jeg elsker lørdager!
 14. Ta deg en tur på McDonals og spis 4 cheeseburgere à 300kcal + en stor milkshake (= 1600-1800kcal), en kveld i uka.
 15. Mine tips til enkle forandringer: Bytt ut skummet melk med H-melk i frokosten. Bytt ut knekkebrød med vanlig brød, smell på majones på kalkunskinka i lunsjen. Bytt ut halve salatmengden med pasta eller ris i middagen. Få i deg mer fett, ikke ha så høyt fokus på å spise magert - det er mye lettere å få i seg kalorier fra energikilder som inneholder en god del mer fett. Ser ut som du ligger på under 50g fett per dag, du har mye å gå på her.
×
×
 • Opprett ny...