Gå til innhold

EspenB

Medlemmer
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om EspenB

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. aug. 1991

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kort om meg: Mann, 24 år, 90kg. Skal sakte opp i vekt (0,2kg - 0,3kg opp i uken) med hovedfokus på å bli sterkere i baseøvelser, og samtidig øke litt i størrelse. Har trent styrke i 4år+, men i 80% av tiden på kaloriunderskudd. Gått ned 35kg totalt og er nå klar for å bli stor og sterk. Spiser 3200kcal om dagen og får 8-9 timer søvn hver natt. Har trent RYP, Starting Strength og trener for øyeblikket X-size. Løft i dag: Benk: 5 rep på 90kg (Langsiktig mål: 1x150kg på under 100kg KV) Bøy: 5 rep på 120kg (Langsiktig mål: 1x200kg på under 100kg KV) Mark: Ikke oppe i ordentlig arbeidsvekt da jeg
 2. Ville dere anbefalt Starting Strength for en som ønsker å gå saktere opp i vekt enn det som er "anbefalt" på dette programmet? Jeg sikter på en vektoppgang på 0,1 - 0,3kg i uken over en periode på 5-6 mnd. Ønsker å trene Starting Strength fordi jeg elsker baseøvelser, og vil bli sterk i disse øvelsene. Ikke noe hastverk med å bli grisesterk, og vil unngå å legge på meg mye fett (...forfengelige ungdommen nå til dags...). Kan også legge til at jeg ikke anser meg selv som nybegynner. Trente Starting Strength en periode tidligere, og har nå trent x-size i 1,5 år. Arbeidssettene mine (5 rep) e
 3. Fant en litt eldre film fra siden. Teknikken er vel ganske lik som i dag, bortsett fra at jeg har blitt flinkere på å ta inn mer luft før jeg setter meg.
 4. Takk for innspill. Skal få filmet fra siden iløpet av helga. Tror du at det at knærne går innover vil sette meg i fare for skader, og noe som burde fikses før jeg øker på vektene?
 5. Hallo, Ønsker innspill på knebøy-teknikk. Har lagt ved video under. Først vanlig video av 6 reps, etterfulgt av 6 reps i slow motion. Min egen vurdering er at jeg puster bra og skaper godt buktrykk (vanskelig å se på video selvfølgelig), går akkurat dypt nok, og får brystet opp i bunnposisjon. Av minus skal vel albuene optimalt sett peke nedover og ikke bakover som de gjør hos meg. Jeg legger også merke til at knærne går innover i det jeg skal gå opp fra bunnposisjon, og det er hovedsaklig her jeg ønsker innspill. Hvor ille er det og hva kan gjøres for å unngå dette? Stå med smalere be
 6. Er den grunnleggende ernæringslære veldig "tung", eller er den ganske lettlest og ålreit? Har vurdert å kjøpe den, da jeg tror stoffet synker litt lettere inn når det er på norsk.
 7. Hvis du skal skrape av deg litt fett ville jeg ikke anbefalt å ligge i overskudd på treningsdager og nøytral på hviledager. Du må nesten ligge i et underskudd for å komme i mål. Det trenger ikke være underskudd hver dag, men totalt sett over f.eks en uke må du nesten ha et kaloriunderskudd. Det vanlige er å kutte kalori-inntaket på treningsfrie dager, da du som regel har minst bruk for energi på disse dagene.
 8. La hun tro det, og motiver henne til å ri mer...
 9. Studier har vist at 12 min. med HIIT (High-Intensity Interval Training) i det lange løp forbrenner 50% mer enn en joggetur på 1 time. Kan også anbefale denne videoen:
 10. Ganske relevant: Det er gjort mange studier på dette, og konklusjonen er ganske klar på at intervaller er langt bedre enn langkjøring når det kommer til fettforbrenning. Jeg ser i posten din at du har intervaller midt i langkjøringene, men om du ikke skal bli god på langløp kan det kanskje være greit å kun kjøre intervallene?
 11. Spis nok og bra mat, og tren tung styrke så skal jeg love deg at du blir fornøyd! Lykke til!
 12. Nei dærsken! Har dem fått dem inn igjen. Mange takk - skoene bestilt!
 13. Noen som vet hvor man kan få kjøpt Adidas Power Perfect II i Norge i størrelse 44 - 44,5? Ser ut som det er utsolgt over hele fjøla... Samme om det er nettbutikk eller "vanlig" butikk.
 14. Samme her! Gikk 1 uke på PSMF uten å komme på do. Når jeg endelig måtte på do kjentes det ut som jeg fødte siamesiske firlinger! Så diarè hadde kanskje vært å foretrekke...
 15. Enig med de andre over her. Trener du styrke, går ned 200-300g i uka og spiser etter et kosthold som er til å leve med, ser jeg ingen grunn til å endre på ting!
×
×
 • Opprett ny...