Gå til innhold

Johanne90

Medlemmer
 • Innholdsteller

  116
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Johanne90

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, så klart! Jeg flytter vel så og si inn rundt 8.-9. august tror jeg :-)
 2. I fjor fikk vi vel svar rundt den 17.-18., så det er muligheter for svar før den 20. juli :-) det er jo også en lørdag, så vil tro at det har litt å si. Du får Mail og Sms om at svaret har kommet. Tror du må inn på samordna for å sjekke hva du har kommet inn på :-) Så i dag at noen har fått svar fra NiH, så kanskje man skal sjekke mailen sin litt oftere fremover? :-)
 3. Det er som Gina sier :-) Mange av spørsmålene blir stilt ut ifra det du svarte på personlighetstesten. Det du svarer da er også grunnlaget for andre spørsmål.
 4. Jeg kan informere om at jeg gruet meg veldig! Men når det hele begynner, så går veldig mye av seg selv :-) Når man er heeelt ferdig, så skjønner man at det ikke var noe poeng å bruke så mye energi på nervøsitet! Dette går fint!!!
 5. Ferdig med gruppeoppgaven og intervjuet :-) Et tips er å ikke grue seg for mye ;-) bare vær deg selv, og vær ærlig! På selve intervjuet så handler det mye om deg selv og egne erfaringer :-) ikke stress, husk å puste, så går det veldig fint :-) Masse lykke til :-)
 6. Jeg fikk den kanskje i april? Men jeg skjønner ikke at det er en avgjørende faktor for om du kommer inn på skolen eller ikke? Da har tydeligvis ikke personlig egnethet noe å si? Sa de bare "siden du har fått en bot, så kan du ikke gå på skolen"? Det tviler jeg på altså :-) Har intervju i morgen :-) kjenner jeg gruer meg mer nå som du fikk den beskjeden der.
 7. Men det blir litt dumt å ryke bare pga en fartsbot. Alle kan gjøre feil. Man kan ha litt uflaks
 8. Det er den samme boten jeg har fått også.. FML!!!
 9. Kan jeg spørre hvor stor den boten er? Eller hva som skjedde? Jeg har en bot i systemet også, men jeg blir litt irritert hvis den skal ødelegge! Jeg tror du klarer det, jeg :-) er mange som sitter igjen med en tar følelse etter intervjuet :-)
 10. Hva skjedde? Det kan gå bra selvom du føler at det gikk "rett vest"? :-)
 11. Ja, selv :-) intervju på fredag!
 12. Noen som skal på opptak i morgen kl 08? I Oslo :-)
×
×
 • Opprett ny...