Gå til innhold

Vaniljekokko

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Lurer på om dere vet en annen øvelse jeg kan gjøre for sittende tåhev da vi ikke har det apparatet på gymmen?? (Ikke stående tåhev) takk
 2. Har trent ganske lenge med styrke. Ønsker nå å starte med proteinpulver fordi jg ikke får i meg nok. Hvilket er best? På smak? Til jente? For å bygge muskler?
 3. Selger proteinpulver whey-80 med mint/sjokolade smak 1kg, pga at jeg ikke likte det. Tatt to skjeer av den. Selger også 10 star bar med toffee smak. 120,- for proteinpulveret, og 100,- for barene.
 4. Starting strenght så spennende ut:-)
 5. Jeg bruker tre til fire dager i uka på trening:-)
 6. har trenet nybegynner programmet i i lengre tid nå å ønsker å komme litt videre. hva anbefaler dere?? vil ha enten ett fullkroppsprogram eller 2split.
 7. er på god vei, men langt igjenn... :)

 8. Jeg er ei jente som er overvektig. Veier idag 75kg og er 158cm. Jeg fikk unge i januar, og begynte med å gå ned i vekt og trene i april og har gått ned 6kg, mn har nå stått på stedet hvil i nesten 2mnd... Jeg går på herbalife Shake og har fått mer energi av d. Tar d morgen og kveld med proteinpulver. Til lunch spiser jg to knekkebrød med smørost, hvitost, skinke, agurk og paprika. Til middag spiser jg mye forskjellig og spiser masse grønnsaker og litt mindre pasta og potet. Til mellommåltid bruker jg litt kesam med nøtter og bær. Jeg trener minst tre ganger i uka, og istarten gikk jg toppturer
 9. veier 74kg og er 158cm lang. har gått ned fra litt over 80kg. og mere skal d bli ønske om å gå ned til 62. har på vgs veid helt ned til 49kg jg, mn var alt for tynn da.
×
×
 • Opprett ny...