Gå til innhold

pialarsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om pialarsen

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 18. juni 1996
 1. Personlig foretrekker jeg slynge
 2. Ja du sier noe der.. Skal nevnes at det var manuell-terapeuten som henviste meg til røntgen, det var ikke legen. Sliter litt med å vite hvordan jeg skal gå fram også, det er uten tvil værst om morgenene, men så går det seg litt utover dagen, selv om jeg fortsatt føler at det stikker selv om jeg bare sitter.
 3. Jaa og ikke minst frustrerende, hater å være redusert.. men tusen takk!
 4. For de som lurer på hvordan det gikk til legen i dag; han tror ikke det er i korsryggen, ryggsøylen eller i hofta, men at det er en betennelse som jeg har pådratt meg. Jeg fikk utskrevet voltaren(selvfølgelig) for en ukes tid, samt noen øvelser jeg skulle gjøre hver dag, massasje var og bra i følge han. Siden denne smerten ofte forsvinner av seg selv uansett, så skulle jeg hvis jeg fikk det en gang til komme innom og bli henvist til MR. Så nå får jeg bare ta det med ro og ikke hjelpe til med flyttinga siden jeg løfter skeivt der sammenlignet med markløft som har gått helt fint. Jeg kan fint tr
 5. Ble litt skremt nå, jeg.. Har fått time til fastlegen min i dag klokken 16:00 da! håper jeg får en forklaring og ikke blir sendt hjem med en recept med voltaren. Min mor har hatt prolaps, mulig det ligger der?? selv om jeg har en ganske OK sterk kjerne.
 6. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver! Det blir bra til det "smeller" igjen, og jeg sliter med å komme meg opp av senga om morgenen.
 7. prøver å rulle minst 1-2 ganger i uken* Har ikke rullet på punktet som er vondt nei, er det lurt? Eller jeg ruller vell over det, men har ikke rullet mens jeg har hatt smerter.
 8. Jeg har rumble roller og prøver og ruller 1-2 ganger i uken
 9. Det du nevner først minner meg veldig mye om meg selv, hvis jeg kan si det slik. Jeg blir alltid livredd hver gang det kommer tilbake, men det går som regel over etter en ukes tid (gjorde det sist). Jeg vet ikke om det er muskulært eller ikke, men smertern stråler litt rundt området, men ikke mye(hvordan kjennes stråling egentlig ut?). Jeg kjenner det nå når jeg sitter og skriver, men det er ikke vondt, men det kjennes ikke normalt ut. Jeg har vært i røngten, på behandling til kiropraktor, og for en veldig god stund siden til fyso.
 10. Jeg er aktiv, trener normalt 4-5 ganger uken, men går skole så jeg sitter jo veldig mye.
 11. Jeg har kjørt markløft, men ikke knebøy. Kjørte markløft sist på fredagen, og da var alt helt fint. Kan trolig ikke kjøre markløft eller trene hardt nå pga smertene da..
 12. Hei! Da har jeg endelig samlet meg nok mot til å i det hele tatt tørre å skrive en tråd, er kanskje noe kan litt mer om dette enn meg og kan svare. Jeg er ikke helt sikker på hva området heter, men det er nede på ryggen(korsryggen) men til høyre, så det blir vell rundt hoftepartiet på høyresiden. Uansett så er dette noe jeg har slitt med lenge. Typ 1-2 år, kanskje lengre, men smerten er ikke tilstede konstant, den bare kommer og piner meg i en ukes tid før den blir borte, men så kommer den tilbake igjen. Jeg fikk det i romjulen ifjor igjen, etter en lang "pause" fra sist. Hadde smerter i e
×
×
 • Opprett ny...