Gå til innhold

Hanna89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  270
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hanna89

 1. Hmm.... Jeg tegner en del, men vil ikke si jeg er dritgod (enda.. Hihi)

  Men jeg tror jeg har et unaturlig godt dyretekke, da :-p vil si jeg er godt over gjennomsnittet flink med hund, i hvert fall.

  Og så er jeg dritgod på fullstendig unyttig, random trivia ;) Bildet her er seff under arbeid, siden jeg ikke har bilde av det ferdig på iPaden... [ATTACH=full]99914[/ATTACH]

  å si at dette her ikke er å være drit god til å tegne, er rene galskapen!!:eek: du er veldig dyktig!:notworthy::)

 2. Sponsor yourself! Ser du kjører på med det beste av det beste og velger Assos på sykkelbuksefronten? ;)

  Som vanlig er du dead on formmessig også! God påske! :)

  kun det beste er godt nok om man skal bli best :cool::p(y) takk takk :) God Påske til deg også :D

 3. Det meste er sagt allerede.. men det motiverer jo ikke mindre med en ekstra kommentar om hvor INSANE bra jobb du har gjort! du har bokstavelig talt lagt kropp og sjel i det å nå målet ditt.. det er noe av det beste jeg har sett!:) du ser dødsbra ut!stå på videre.. jobber selv med å motivere/få folk igang med trening.. er ikke alltid man får så mye tilbake, men de gangene man når gjennom, så gjør det så sykt godt!det er verd all tid det måtte ta.. lykke til videre!:)

 4. Hanna89 kan kanskje komme med noen innspill her. Vet at hun testet seg der for bare en ukes tid siden:)

  jeg har vert der!og jeg fikk et ekstremt godt førsteinntrykk.. jeg er i en liten prøvefase nå frem mot jul. hvor jeg følger et treningsoppkjør basert på laktatprofil og max-O2 test tatt på klinikken. mitt mål er å bedre min halvmaraton og finne ut om jeg har det det kreves for å satse på løping.. men uannsett da, så er dem veldig profesjonelle både i håndtering av deg som kunde, lokaler, testapparat(testperson/ansvarlig og godt utstyr).. jeg tror aldri jeg har tatt en utholdenhetstest som har vert så "avslappende" noen gang.. hun var super dyktig, hadde full kontroll på hva hun skulle forklare meg og avtalte signal osv før start.. jeg kan absolutt anbefale deg å dra dit.. og ikke minst ta både laktatprofil og max-02.. skal man trene optimalt etter personlige Isoner, så lønner det seg å vite hvor ditt terskelnivå ligger.. lykke til!:)

 5. supergod! bare å hive seg på "bølgen" haha :p

  lager stadig vekk sunnifiserte "kaker"..men tåler ikke melkeprotein.. så det går for det meste i egg og hampprotein..men det er kanskje levelig for andre også:D dem blir vertfall veeeldig gode;)

 6. min godbit i kveld!

  Putta en Atkins peanut butter cup nedi deigen før den gikk i mikroen!

  Så var det bare å pynte litt med walden farms sjokolade og karamell sirup!!

  OMG!!! :o

  [ATTACH=full]63749[/ATTACH]

  :eek: seitn!den så helt syyykt god ut!:D

 7. Jeg trodde kanskje Helårskropp-tråden var for de av oss som er fornøyd med kroppen sin? At poenget er å dele kropper som man gjerne jobber med, men der det estetiske målet er nådd og holdes likt året rundt. Selv om kroppen vil forandre seg litt når man f.eks blir sterkere/raskere, så er ikke fokuset på å miske fettprosent/øke muskelmasse.. ;)

  helt sant.. forstår at posten min kanskje kan ha "kommet ut litt feil".. noen ganger så skriver/sier man ting før man tenker seg om.. da snakker jeg vertfall for meg selv da...hehe.. :) men enig med du:D

 8. Om noen vil ha de karbohydrat fri så lager jeg mine slik:

  2 egg

  50g kokosmelk

  40g proteinpulver

  1/2 teskje bakepulver

  10-15 steviadråper

  Ca 50g protein, 3g karbo, 25g fett.

  De blir litt tørre og jeg har ikke helt funnet løsning på det uten å tilsette karbo. Men det fungerer veldig bra med en most banan eller ferske jordbær i røren. Da blir de veldig saftige.

  gullerot og eple funker veldig bra i kaker og muffins :)

×
×
 • Opprett ny...