Gå til innhold

Shiznit

Medlemmer
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Shiznit

  Slett

  Jefit uten tvil! Hvorfor bruke blyant og notisblokk når du får det mye bedre, ryddigere og mer oversiktlig med en mobil app?
 2. Det har selvfølgelig noe å si, både for han og hun. Hvis hun er jævlig løs, er det bedre for begge hvis han har stor pikk. Men som nevnt lengre oppe er det ikke bare jukke jukke 5 min og sove. Man må nesten belage seg med å kile litt på the lovebutton og litt sånt og kanskje tilogmed holde på i opptil FLERE minutter før man gir seg. Tror også at veldig mange her misforstår hvordan et gjennomsnitt fungerer. Vil ikke si det er å skryte på seg noe å si at man har 17-18 cm pikk bare fordi snittet er 16.. Kan være mer skeptisk når noen sier de har 20 cm, men folk har jo det også, så hvorfor sku
 3. Hva er greien med "Tren" hard eat "clen" ?! Hvorfor skriver alle det slik??? Dysleksi eller har jeg gått glipp av noe?
 4. Det er ingen som kan rydde opp for noen uten å ta en bestemt side i lavkarbo diskusjonen da. Det er et tema der du må gjøre opp din egen mening etter å ha sett på det fra alle mulige sider og velge hva du vil tro på.
 5. Hvis jeg først skulle gått til PT hadde jeg ALDRI tatt en av de typiske bleikfeite nyutdannede tassene som skal ha deg til å ta knebøy på en medisinball i hvertfall. Hadde sett etter en som hadde mest mulig lik kropp som det som var målet mitt. Ser egentlig ikke poenget med PT når det er så insanely mye god info på nett. (jaaadaaaa, det står mye piss på nett. Derfor leser du ikke bare EN artikkel om ett emne, men mange, fra anerkjente nettsider og folk. Ikke minst, artikler med kilder). Jeg har lest meg til alt jeg kan, selv, kjenner mange som er utdannet PT og jeg tror ikke noen av dem har
 6. Selger 1 stk 500 grams BCAA XPLODE (Citrus) og 1 stk 500 grams CREATINE MONOHYDRATE fra proteinfabrikken. Tatt 1 scoop av begge. Vil ikke ha dem pga jeg ikke likte citrus smaken og fordi jeg bruker kre-alkalyn. Kan hentes i bergen eller sendes. (Frakt blir sikkert ikke veldig billig).
 7. Imponerende. Så helt jævlig dumt ut, men imponerende styrke.
 8. Ja, og jeg er ute etter en app man kan tilpasse etter målsettingen vår eller har forskjellige kategorier med f.eks styrketrening, slanking, kondisjonstrening osv.
 9. Jeg ville nå sagt at det er sundt å begrense kaloriene, så jeg er helt enig ang risen
 10. Takk, men det er jo ikke bare woksaus jeg ser etter
 11. Jaja, men er det ikke masse annet "drit" i f.eks sausen i woken? Det er sånt jeg ikke vet noenting om Bruker den rema 1000 appen og BigOven. Jeg ser etter noe som f.eks kunne hatt kategorier av mat, f.eks dessert, småretter, mat for de som trener, osv. =)
 12. Er det noen gode apper som har oppskrifter på gode måltider for oss som trener? Prøver å finne noe der man kan søke etter oppskrifter med f.eks mye proteiner eller mye karbohydrater osv. Har ikke funnet noe enda. Har store problemer med å velge riktig mat, så hadde vært konge med en god app som kunne hjelpe meg med å lage en plan!
×
×
 • Opprett ny...