Gå til innhold

olveh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  232
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om olveh

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Super er mindre i størrelsen og stroppene sitter bredere
 2. Jeg sier ikke at jeg er enig, bare hvorfor det er sånn
 3. Folk sier trykk på hælen fordi 90% som feilbalanserer gjør det ved for mye trykk på fremsiden av foten. At de prøver å presse med hælen fører de da inn i balanse. Samme prinsippet hva gjelder knærne ut - man ønsker at de peker i linje med foten, men de fleste skyter de inn fremfor for mye ut.
 4. Tvert om. God unnskyldning, dybden er helt ok.
 5. Frekvens vil ha mye å si, kanskje spesielt på dette nivået. Hovedfordelen av å øke frekvens utover 3 ganger i uken er at man trener bevegelsesmønsteret oftere, og for nye løftere er det ofte ganske mye å hente på nettopp det å forbedre bevegelsesmønsteret. "Hengepunktanalyse" er akkurat hva det høres ut som, analyse av punktet i løftet hvor man som oftest henger igjen/stopper opp/mister fart. Analysen blir å finne punktet og årsaken til at det stopper opp der, så bruker man det til å bestemme treningen videre. "Brospenn" er svaien man gjør i ryggen for å korte ned løftebanen. Google benchpress
 6. hvem sa de dette om?
 7. Min erfaring vedrørende testing i styrkeløft: "Store" klubber får testbesøk i klubben, mindre klubber som ligger mindre sentralt til får lite testbesøk (unntaket er de som har landslagsutøvere, men da testes stort sett kun landslagsutøverne). I tillegg testes det på stevner fra RM og oppover(aldri hørt om testing på klubbstevner), men det har vært NM som så sent som i 2013 hvor de ikke en gang var til stede...
 8. Jeg tror det nærmeste du kommer er å følge løftere på instagram nå...
 9. For muskelvekst så absolutt, trolig overlegen vanlig benkpress så lenge strikkmotstanden ikke overdrives i forhold til vekta som brukes. For styrkeøkning? Tja. Løfter man uten benkpresskjorte er tvilsomt toppstyrken noe problem uansett, løfter man med vil den derimot være veldig spesifikk.
 10. I min erfaring nei, saktevarianter er først og fremst teknikktrening, og det å kjøre sakte oppover er en utmerket måte å finne ut hvilke posisjoner av løftet du fristes mest til å "jukse" (good morning-e i knebøy f.eks.)
×
×
 • Opprett ny...