Gå til innhold

Sine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi meg et så fyldig og bra svar! Og takk for lykkeønskningene!
 2. Heisann alle! Her inne ser jeg folk er flinke til å hjelpe hverandre, håper å finne mye hjelp og motivasjon selv! Jeg er en jente som er minst 30 kg overvektig. Det har gitt meg depresjon, dårlig selvtillit og alt det medfører. Nå har jeg startet på veien med å gå ned i vekt. Jeg trener ellipemaskin hver dag og i tillegg en gåtur. Jeg har også hest, så der er jeg allerede aktiv og driver med ridning. Jeg har fått en kostplan av PT. Jeg veier all maten. Jeg har hittil gått ned 5,5 kg på bare 3 uker. Fornøyd med det! Skal ikke mer til akkurat den PT, men ser etter
 3. Takk. Har lest om det tidligere.. men sliter likevel litt med å forstå det. Du har ikke et konkret svar på spørsmålet mitt angående proteinpulveret? Tar jeg skade av å bruke det iblant?
 4. Heisann alle! Her inne ser jeg folk er flinke til å hjelpe hverandre, håper å finne mye hjelp og motivasjon selv! Jeg er en jente som er minst 30 kg overvektig. Det har gitt meg depresjon, dårlig selvtillit og alt det medfører. Nå har jeg startet på veien med å gå ned i vekt. Jeg trener ellipemaskin hver dag og i tillegg en gåtur. Jeg har også hest, så der er jeg allerede aktiv og driver med ridning. Jeg har fått en kostplan av PT. Jeg veier all maten. Jeg har hittil gått ned 5,5 kg på bare 3 uker. Fornøyd med det! Skal ikke mer til akkurat den PT, men ser etter
 5. Jeg blir så glad når jeg kommer hjem fra trening og ser at noen tar seg tid til å svare meg så utfyllende! Tusen takk..Her var det mange gode tips for meg å hente. Jeg har slitt veldig med søtsug og svingende blodsukker. Derfor må jo lavkarbo være ideelt for meg... Jeg føler meg da mindre sulten, mer stabil i humøret... Eneste jeg sliter med på lavkarbo er dette med å ikke kunne spise frukt?! Eller er det fullt ut lavkarbo selv om jeg tilsetter frukt i kostholdet? For jeg må ikke spise helt ketogent heller..
 6. Ops...skjønner jeg kunne skrevet mer utfyllende... Takk for at du svarer meg Jeg har vinglet veldig...vært usikker om jeg skal spise lavkarbo eller generelt sunt som i mitt hode er mye grønnsaker, frukt, kylling, fisk, egg osv... Og egentlig er det vel omtrent lavkarbo det jeg spiser nå også, utenom frukten da. Jeg føler jeg trenger litt frukt;) Akkurat nå jobber jeg kvelder og helger, så når jeg skal trene på hverdagene da så tenkte jeg mest på enkel mat å hive i seg før trening.. Eller gjør det ikke noe om man trener på tom mage?
 7. Noe som er enkelt, sunt og godt helst Må nevne at jeg skal ned 30 kg, så SUNT er veldig viktig
 8. Noen tips? Jeg spiser noen ganger mager cottage cheese... men trenger ideer på hva som er fint sammen med det...
×
×
 • Opprett ny...