Gå til innhold

LinnS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  46
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Tunfisk i vann er kjøpt inn! Gleder meg! skal spise latterlig lite, men når det er over en så kort periode går nok det bra.
 2. Takk! Spiser ikke snegler, av mange grunner MEN takk for råd.
 3. Hei folkens! Ett spørsmål, er vegetarianer (eller spiser fisk så Pescetaner heter det vel) Forslag til fisk og annen mat jeg kan spise?
 4. Hvis Ullsokker ikke er lov må jeg flytte. Jeg greier ikke vinteren her i Norge uten.
 5. Enig, min grense er 10mm. MEN når det er sagt er 12 fint også.
 6. Jeg har utvidet mine hull i ørene også til 8mm. Syns ikke det skal være for stort jeg heller, men selv syns jeg det er kjempe fint. både på jenter og gutter!
 7. Men av og til bruker jeg lue også, og jeg liker faktisk hipster stilen. Takk for at du lærte meg GTFO forresten, tror ikke det blir flittig brukt, men greit å vite hva det er
 8. Jeg måtte google GTFO for jeg forstår ikke forkortelser. haha. Hipster eller ikke. Bedre å ha litt hipster stil enn ingen stil men heldigvis er folk forskjellige, det er mangfoldet som gjør samfunnet spennende.
 9. Dude, skjerf inne må være lov. Jeg er konstant kald og bruker det ofte. Jeg syns forresten at det værste som har skjedd moteverden de siste årene er ED HARDY. Det er så harry. Jeg dør, egentlig er jo old school tattooes så utrolig tøft, men bra jobbet med å gjøre det totalt tacky. æsj
 10. It's up to you to make everyday as perfect as possible. It's a quoestion of will and discipline.

 11. LinnS

  Tatoveringer

  Hurra! Nå reddet du faktisk uken min! Takk! Jeg skal gunne på! Hva tok du forresten? Jeg satt vel i tre timer kanskje.
 12. LinnS

  Tatoveringer

  Ja det er nok sant, den blir nok dynket i svette... jeg elsker spinning og blir høyt tempo i fire timer. Major fail å ta den rett før tidenes spinningmaraton. men sånn går det når de informerer om det en uke før. damn.
 13. LinnS

  Tatoveringer

  Hei! Det kan hende det står noe om det jeg skal spørre om tidligere i tråden, men jeg orker ikke lese gjennom 28 sider så da kaster jeg inn spørsmålet istedet. Jeg tok en ny tatovering i går, rimelig stor fra nakken og ned på ryggen. Spørsmålet mitt er om spinning i fire timer er lurt på mandag? Jeg trenger ikke ha en trang sportsbh på for det er jo tross alt ikke løping. MEN vil det å være svett på ryggen i 200 minutter kunne skade tatoveringen? Den skal jo være der resten av livet så den er tross alt viktigst, men når det er sagt er 4 timer med spinning noe jeg aldri ville gått glipp av
 14. Agreed! Go hard, fast and strong or go home!
 15. WOW! Dette er jo det perfekte mål for rumpeprogrammet mitt!!
×
×
 • Opprett ny...