Gå til innhold

Karen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  478
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Karen vant dagen sist 10. juni 2013

Karen hadde mest likt innhold!

Om Karen

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 28. feb. 1994

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg er kjempefornøyd med adidas powerlift 2.0! De sitter godt og føles svært stabile. Jeg gikk fra et knebøysko fra BAF som var mye høyere, så det å gå over til noen lavere var både bedre for kroppen og for teknikken.
 2. Spennende Takk i lige måde! :happy:
 3. Åja, ja for når jeg tenkte meg om, så går man ikke såpass "mye" opp av kreatin, men da skjønner jeg. Det hjelper nok uansett bra med! Yes, that's the sprit! Har hørt rykter om at det har kommet så mange nye, sterke(!) løftere i Bergen, så du er et god eksempel hvertfall! Blir spennende å følge med på deg og fremgangen din Når er stevnet? Mitt er neste helg (5.okt).
 4. hahaha, så morsomt! Smigret Jeg begynte jo selv i styrkeløft i med veldig lav vekt, jeg lå jo i -47 i 1 år, og prøvde å holde vekta litt igjen også i slutten av -47-perioden, men så fant jeg fort ut at å gå opp en vektklasse kommer til å gjøre meg enda sterkere, og det har jeg virkelig erfart. Er det kreatin du har begynt på, kanskje? Går på det selv, og det bygger bra trykk Men jeg ser hvertfall at du er veldig sterk til å ha drevet med styrkeløft så kort, så jeg ser for meg heftige vekter på deg fremover, hvis du fokuserer på god trening, mat og søvn!
 5. Du må forresten også sjekke opp det med årsklasser, for det resultatet på 222.5 kg ble tatt av meg da jeg var ungdom, altså under 19 år. Man er junior fra det året man fyller 19 år til man er 23 år (så blir man senior). Med andre ord, du kommer øverst på rankingen uansett med hvilket resultat du klarer fordi det ser ut som at det ikke er registrert noen utstyrsfrie resultater som junior i vektklasse -43, -47 eller -52 kg (ENDA )
 6. Den resultatet er satt av meg! hihi Skal delta på et nytt utstyrsfritt stevne nå snart selv, merker at kroppen min hadde godt av å gå opp litt i vekt, så jeg har økt betraktelig siden det resultatet ble satt for litt over 1 år siden Regner med å få et sammenlagt resultat på 270-ish i -52 nå. Lykke til når din konkurranse er!
 7. Kom innom! Og hvis du vil se litt drakttrening, så skal jeg det i markløft på torsdag
 8. Tights på gutter blir jeg faktisk klein av å se på, unnskyld tightsbrukere!!
 9. Heftig form frøken, tatt nye bilder? :)

  1. Karen

   Karen

   Takk! :) Profilbildet er rimelig nytt, men er veldig dårlig til å ta bilder generelt, hehe...

  2. lolly1405

   lolly1405

   må jo ta nytt av hele kroppen da, ser jo vilt ut! :) kan man sende meld her ?

  3. Karen

   Karen

   haha, ja det er en sånn "start en samtale"-kapp et sted!

 10. Skinny girls look good in clothes, fit girls look good naked ;)

 11. Trener meg opp mot RM i styrkeløft

 12. Trener meg opp mot NM i styrkeløft

 13. Jeg deltok også på den regionskampen
 14. Norgesrekord i knebøy, benkpress og markløft i vektklasse <47!

×
×
 • Opprett ny...