Jump to content

silofor

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei! Fullt Navn: Nay La Chee's Kjølig Yme. Rase: Siberian Husky Født: 14.04.2011, litt over to år i skrivende stund. Litt info: Verden beste turbuddy, med på alt! Trofast, leken og kosete, full i fanteri:D . Liker aller best å løpe løs i snøen, men liker seg også godt i armkroken. Synes det er veldig koselig når han setter seg i armkroken når vi tar pauser på tur. Han er ofte å finne i skog og mark, bak meg i bånd eller løs. Han er veldig flink til og gå bak, men får gå fremfor når han jobber for meg(eller på fri i løs). Han er en utrolig kjekk hund, tøff psyke(noe jeg liker veldig godt). Jaktinnstink til tusen, og kan finne på å ta et dypdykk i lyngen etter mus og andre dyr og amfibier. Jakter på fluer, og er edderkoppenes største skrekk. Ganske oppmerksomhetssyk til tider, synes det må skje mye hele tiden og lager mye show:D! Hadde ikke gitt ham ifra meg for en million!!! Kan masse triks, de vanlige + vinke, sitte bamse(dyrlegen), frem, bak, høyre, venstre, gi på, rolig, rulle rundt, poke fin/nese/ nusse(æsj). Her er et knippe bilder, med litt av de fæle valpebildene fra lang tynn ting med store ører-tiden, og hagebildet er fra tiden før han fikk aktiv-ekstrem for, hvor han samtidig strakk seg, og gikk under tilnavnet Auschwits-fangen.
 2. Haha, jeg skjønner heller ikke hvordan noen kan ha mer sjokolade igjen i skåla når uken er slutt. Det må være en slags ekstremsport, der Viljestyrke er poenget. Tortur, er det også kallt.
 3. silofor

  Filmtips?

  Alt med Jason Statham er snop! F.eks. Killer Elite, the Mechanic og Crank. Og en utrolig fin film: Silver Linings Playbook med Bradley Cooper og Jennifer Lawrence(+ Robert De Niro).
 4. Jaja, du har heila live forran deg:D
 5. Jeg har hatt stram kjeve som resulterer i at den gå litt ut av ledd når jeg tygger, den er fremdeles stram men ikke plagsom. Jeg har hatt mye stram muskulatur i nakken, i tillegg til hypermobilt skulderledd, kneledd og skjeive hofter. Jeg har også hatt en kneskade som igjen har gitt meg et kranglete bekken. Alt dette i ung alder, og det ble vondt når jeg var mye stillesittende, og jeg ble tung i tillegg. Styrketrening og turer i skog og mark(ULENDT terreng) har gjort at disse plagene har forduftet som dugg for solen. Jeg merker sjelden noe til kneskaden, som var ganske alvorlig med biter av kneskjellet brukket av, og kneet gikk ofte litt ut av ledd, og 3 ganger helt jævlig ut av ledd. Skuldrene mine har jeg stort sett ALDRI vondt i lengre! Den samme erfaringen har jeg hørt av en i nær familie. Det føles ut som om muskulatur som blir brukt, blir mer funksjonell og mindre vond, som om det løser opp spenninger på en måte. Jeg er veldig flink med egenmasasje, litt tøying og dynamisk oppvarming, det hjelper også. Jeg bruker ikke lengre penger på massør, gjør det enkelt selv med rulle og ball. Anbefaler at du spør fagpersoner før du setter igang med noe nytt, og starter forsiktig, f.eks. med egenmasasje. Tolmodighet er også viktig. Stå på, du er kjempe flink! Pass på teknikken!! Håper dette var et svar på det du lurte på!
 6. Jeg var det før. Flinkere enn flinkest, og så skeie ut å trøkke i trynet til det ikke var gøy lengre! Jeg er en ekstremist, f.eks.: er ikke flink til å bruke lite penger på mat før jeg har levd for under 200 kr(dette var noen år siden). Dette er et tankesett jeg har jobbet med å kvitte meg med. Hvis jeg skal være så himla flink, klarer jeg det ikke i lengden, og blir ulykkelig og spiser opp resulatet. I tilleg stresser jeg kroppen så sykt at den ikke kan gi meg de resultatene jeg vil ha. Jeg synes at denne alt eller ingenting-tankegangen gjør det å "skeie ut" til en negativ ting, til stress, fremfor å være kos!
 7. silofor

  Turmat?

  Heihei! Her er mine forslag, som funker for meg: Baby bell ost: Fordi det er proteinrikt, og har mye kalorier i forholdet til vekt. Den røde voksinnpakningen gjør at det holder seg lenge, men la det ligge der sekken er kjøligst, 20%protein, 25%fett, 300 kcal per 100 gram. Spekepølse, ølkorv ovs: Fordi det somregel er proteinrikt og har mye kalorier i forholdt til vekt. Speket mat har veldig bra holdbarhet! Diverse turmat der du tilsetter vann, men de fleste er for dyre synes jeg. Nudler, polarbrød ovs til korte turer(helgetur f.eks.), du kan enten ha med varmt vann i termos om det bare er dagsturer, bruke stormkjøkken ovs. Ost er jo en fantastisk matvare! Jeg synes de fleste oster holder godt om du pakker de godt inn og oppbevarer den i den kjøligste delen av sekken. Ellers kan du jo tørke kjøtt og grønsaker i ovnen, og bruke tørket melk eller vikingmelk. Jeg har ingen erfaring med dette.
 8. Liker ikke! Men, nå vet jeg jo at du er DÅRLIG på å måle egen progresjon og gi deg selv creds, så jeg synes fremdeles vi skal få før/etter bilde(y).
 9. Tren hardt, spis godt og proteinrikt. Sist men ikke minst, bruk klar eddik som skyllemiddel til treningsklærne så du ikke stinker sånn når du trener HARDT:whistle:.
 10. Hallo, nå har denne tråden eksistert i 48 dager og jeg synes vi skal få et bilde:D
 11. Hoohooo, jeg eeeelsker Nutrilett Caramell toffee.... Liker den bedre en vanlig sjokolade. Men to i pakken og jeg KLARER ikke og la nr. 2 være i fred, så jeg får vondt i magen.
 12. Jeg FATTER ikke hvorfor ingen har sagt ost! Jeg hadde valgt ost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 13. WOW, jeg er imponert over dere ALLE! Stå på
 14. silofor

  Lørdagsgodt?

  Det kalles omsorg og omtanke i min verden(y).
 15. silofor

  Lørdagsgodt?

  Jeg oppfattet innleggene fra O2-snapper som ironi jeg:).
×
×
 • Create New...