Jump to content

lavinia79

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About lavinia79

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 06/14/1979
 1. vannflaske håndkle hårbånd lås lommebok boksehansker vaselin to sett bandasjer hjelm tannbeskyttere to sett joggesko treningstøy toalettmappa øretelefoner sånn greie til å feste tlf på armen.. et knust skjell.. faktisk. proteinshake
 2. lavinia79

  that ass

  Testa smalere idag.. Og jeg lurer på om det ikke hjalp litt altså. Så får vi se utover dagen/morgendagen om det tok rett. Jeg gir meg pokker ikke på den ræva..
 3. lavinia79

  that ass

  Fått beskjed om å stå med skulderbredde på føttene.. jeg tror smalere ville gjort at jeg brukte lårene mine enda mer.. Men jeg skal prøve bredt! Takk for tipset! Kjører RYP, og det er kjipt å ikke føle jeg får til den der. men hip thrust funker veit jeg. Trent myyye rumpe med PT tidligere, og nå som jeg er igang alene føler jeg at den ramler sammen snart..
 4. lavinia79

  that ass

  Jeg merker nada på rumpe med knebøy... det smeller bare i forside lår... og jeg terper teknikk og kjører knebøy med PT.. Tydelig jeg gjør noe feil. Men kettlebell funker og utfall, og strikker. Tar gjerne imot tips!..
 5. Jeg kjører RYP nå- og med den utviklingen det er på vekter, vil jeg tro det blir bra utmattende når du kommer deg halvveis, selv med få rep... Det er jo en bratt kurve på få uker. Men nå har ikke jeg peil da.
 6. Holder en liten knapp på væske- da jeg jevnlig tar alle ovennevnte tilskudd, som kalsium, magnesium osv - i tillegg til at jeg testes for dette fire ganger i året, og alle prøvene er innafor og fine. derimot drikker jeg kun noen kopper kaffe om dagen, og kanskje maks en halvliter vann på trene dager... helt håpløst- men jeg tørster ikke og klarer ikke tvinge meg heller.
 7. Ja, jeg var sikker på det var magnesium- men alle prøvene er fine. jeg får særlig mye kramper på kveldene etter harde økter på boksinga. kan ligge på sofaen og beina/føttene omtrent krøller seg av ingenting. Jeg går til ernæringsfysiolog og fastlege og begge mener det er saltmangel pga jeg drikker veldig lite iløpet av en dag- også under harde treningsøkter. samme merker jeg på at jeg lukter salmiakk under bokseøktene eller løpeøkter.
 8. jeg får mye kramper om jeg mangler salter... nå spiser jeg litt salt- men jeg drikker lite og svetter da ut salt gjennom trening. og ender opp med mye kramper i legger både forside og bak- og oppå foten. det er ikke magnesium mangel, har sjekket og tar tilskudd.
 9. Det er ikke et problem med det blodtrykket! Det er undertrykket some r det farlige, og så lenge det ligger under 80, gjør det ikke noe om overtrykket er litt høyere enn normen..
 10. Hud er individuellt- noen får løshud av minus 10 kg- andre får ikke av minus 30. Jeg har gått ned nærmere 60 kg etter slankeoperasjon og hadde lite hudoverskudd- men selvsagt noe! beskjed fra gastrokirurg og plastikk kirurg er at kroppen bruker inntil 2 år på å stramme opp huden. Altså, vil man ikke vite det endelige resultatet før etter to år. også derfor man etter store vekttap, skal være vekststabil i to år før man utfører kosmetisk kirurgi på overskuddshud. Det som derimot er veldig positivt med langsiktige mål på vektnedgang- er at man innarbeider gode rutiner som gjerne blir værende.
 11. Du skal ikke bruke kjernemuskelaturen, fordi du er sydd innvendig med tråder som kan risikere å gå opp om det ikke går grodd nok. tarmene dine er klippet opp og flyttet, samme med magesekk. gammel tråd- men allikevel ville jeg svare
 12. Candy Eller Casablanca. Bikkja mi heter Barcelona. Føltes langt og rart i begynnelsen, men plutselig kunne ikke bikkja hett noe annet:)
 13. Bah!..... Noe galt med padda her... http://attachment.fbsbx.com/file_download.php?id=518919294839483&eid=AStQ7S60af1DJA3nZwO3CTIFSrJV1FPGhI3AQKpXsY6O397787E5MWzavDtMiwanZ5s&inline=1&ext=1366440766&hash=ASuGJ9_tSpGZELL0
 14. raymoreand flanigan.com - Google-søk Ønsker å dele denne artikkelen fra gårsdagen D2 med dere. En god venn av meg. Til den over som mente vi skylle forby slike operasjoner,hvem er DU til å være bøddelen over mitt liv?.. Jeg fikk livet og livsgnist tilbake den dagen jeg opererte for snart fem år siden. Jeg er tilbake i samfunnet, både sosialt og ikke minst som en ressurs og ikke utgiftspost!... Jeg er idag velfungerende, normalvektig og aktiv- men i huet vil jeg alltid være en tjukkas.
×
×
 • Create New...