Gå til innhold

LightWeightBaby

Medlemmer
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LightWeightBaby

 1. Som tidligere lærerstudent kan jeg for øvrig avkrefte at det er vanskelig å holde styr på hva 25-30 barn har på skiva - det er faktisk svært enkelt. Jeg har 25% syn og klarte det hver eneste dag.

  Enten du mener det eller ikke, er det skolen og staten som oppdrar våre barn.

  Som lærer er jobben din å undervise, ikke holde styr på hva barn har på skiva ...

  Enten du mener det eller ikke, så blir de fleste barna oppdratt av foreldrene. Ikke skolen og staten.

 2. Jeg har forøvrig aldri sagt meg noe i mot om å oppfordring til foreldre om at man helst ikke ønsker sukkerpålegg på brødet, men jeg er i mot bastante regler.

  Mitt mål på hva som er sunt er akkurat i tråd med helsedirektoratets. Når jeg snakker om en stor mengde mat som skal ekskluderes så påpeker jeg igjen til sakens utgp. hvor det var snakk om nuggets og burgere. Det er mye mat som er normalt i det norske hjem som ikke går under helsedirektoratets veiledning. Jeg stiller bare spørsmål hvor ekskluderingen skal stoppe av mat. Dette er forøvrig noe vi vel har lagt bort og vendt saken bare mot sukkerpålegg.

  Det er ikke skolens ansvar å ta vare på og oppdra våre barn. Det er foreldres ansvar. De trenger selvfølgelig hjelpemidler de også, men et av hjelpemidlene synes jeg ikke burde være en lærer som påpeker at i dag har du feil pålegg på skiva.

  Må si meg enig i det her.

  En lærer skal undervise på skolen, ikke passe på hva elevene har i matpakken. Og regler for hva man skal spise på skolen er det dummeste jeg har hørt. Man skal fritt få velge hva man vil spise.

  Pleier ikke å skrive så mye på fb, men fy faen, tragisk at folk faktisk mener at lærere skal holde styr på hva barna spiser, og ikke minst at det skal være regler på skolen for hva man skal ha i matpakken.

 3. Når jeg prøver å gjøre dette så er hånda som går ned og opp (venstre hånd i bildet) IKKE I NÆRHETEN av å nå tak i den andre hånda. Underarmen går mer eller mindre vannrett. Jeg kjenner det strammer godt rundt skulderbladet når jeg prøver

  Har akkurat det samme problemet og sliter med benkpress når stangen treffer brystkassen. Hvilke av øvelsene vil hjelpe av bildene i første post?

 4. Hei

  Har tenkt å starte med Wendler 5/3/1 programmet og lurer på om det er dumt å legge til en arm dag?

  Day 1

  Overhead Press - 5/3/1

  Overhead Press - 5 x 10

  Chin-ups - 5 sets of 10 reps

  Day 2

  Deadlift - 5/3/1

  Deadlift - 5 x 10

  Hanging Leg Raise - 5 sets of 15 reps

  Day 3

  Bench Press - 5/3/1

  Bench Press - 5 x 10

  Dumbbell Row - 5 sets of 10 reps

  Day 4

  Squat - 5/3/1

  Squat - 5 x 10

  Leg Curl - 5 sets of 10 reps

  Day 5

  Dips - 5/3/1

  EZ-Bar skullcrusher 5 x 10

  Biceps Curl 5 x 5

  Isolation Curls 5 x 10

  Hammer Curls 5 x 10

  Kom gjerne med tips og råd!

 5. De prøver vel bare å hjelpe .. og om du ikke er interessert i hjelp, kan du vel bare gjøre som jeg gjør å svare med "takk, det skal jeg prøve på", for å få dem til å holde kjeft og gå tilbake til sitt, så kan du fortsette med teknikken du er komfortabel med så lenge du ikke skader deg selv.

  Har opplevd det selv, men kunne ikke brydd meg noe mindre .. Ikke akkurat noe jeg irriterer meg over

×
×
 • Opprett ny...