Gå til innhold

Tiik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tiik

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Men det hun indirekte lurer på, som ingen nevner, er hvordan man kan veie maten ETTER den er stekt. Hvis det er 80kcal/100g før steking og det forsvinner 30%vann under steking, vil 100 gram kjøttdeig se slik ut; 80/70*100%= 114kcal pr 100gram STEKT kjøttdeig. Dvs det er MER kcal, proteiner, fett etc pr 100 gram ETTER steking (pga relativt mindre vann innhold)
 2. Ja, sorry, la ikke merke til at jeg postet i feil kategori! Takk.
 3. Takk for svar. Målet er å vokse, bli sterkere og større. og samtidig holde midjen og magefett til et normalt minimum, uten å overtrene. Så da lurer jeg om jeg er på vei til å overtrene hvis jeg kjører ca 8 øvelser pr økt, 4 sett x 6-12 reps til failure på hvert sett, 5 ganger i uken. (ca 10 mins oppvarming på tredemølle, og 1-2 oppvarmingssett pr muskergruppe)
 4. Hei Har nå trent styrketrening i ca 1 år, og trener ca 1,5 - 2 timer hver økt. (Inkludert oppvarming.) Kjører da 100% økter, 3-4 seriere x 6-12 reps og ca 8 øvelser. (til failure på hvert sett) Noen sier dog at en økt bør vare maks 1 time (helst 45 min) Hvorfor skal vi ikke trene mer enn 1 time? J
 5. Kjøpte D vitamin 5000 UI på Kost1 Kosttilskudd AS - Alt innen kosttilskudd! (i butikken) ( produkt; Vitamin D | Self Omninutrition ) Namm namm
 6. Takk for svar! Så da er det bare å kaste ut all fullkornsris jeg har spist nå i 1 år og hamstre sekker med jasmin ris. Namm, endelig smakfull ris igjen!
 7. Ja, det stemmer, jeg blir rimelig oppblåst av all ris spisingen Men vil energien bli like bra fordelt mellom måltidene om man spise hvit ris, med tanke på høyere GI? (og med tanke på at man legger på seg fett av å spise "hvitt") ?
 8. Hei. Har sett gjennom FAQ kosthold, men det jeg ikke finner og lurer på er; Ved bulking, altså øke muskelmasse ved styrketrening; skal man spise HVIT ris, eller BRUN/fullkorns ris? Leser for det meste at brun ris er det beste å spise(generelt) men hører rykter om at "alle" som bulker spiser hvit ris.
×
×
 • Opprett ny...