Gå til innhold

Jo Bendik

Medlemmer
 • Innholdsteller

  250
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jo Bendik

 1. Noen som vet noe om Cedric? Han var jo på pressekonferansen, så han ikke på scenen.
 2. Link til første fungerende YouTube video av pre-judge. Lite bilde, men bedre enn ingenting http://www.youtube.com/watch?v=TQw2IYakXFw
 3. Det ligger på YouTube ja, fikk sett det jeg og. Wolf så råbra ut! Kanskje best faktisk, i mine øyne ihvertfall. Han "nykommeren" så også rå ut! Blir kanskje han som tar over tronen etter Phil? Fikk med meg at Dennis James var litt skuffa over Rhoden, han hadde kanskje litt større mage enn vanlig? Blir morsomt å se forskjellen inatt kontra igår. Skal prøve å finne den linken til pre-judge.
 4. Noen som så pre-judge? Jeg satsa på at jeg kunne spole tilbake den live-feed'en å se det når jeg sto opp. Det gikk heller dårlig
 5. fra tigerfitness.com " Update 8:10am EST, 9/17/2015: Lee Thompson, former official for the IFBB and NPC, announces he is starting a new bodybuilding organisation, the Nspire Physique Championships Global, and will not be attending the Mr. Olympia. “I am announcing that we are creating a new organisation, a professional and amateur sports league, Npire Physique Championships. Jim, myself, sports agent Jordan Woy, as well as an entire team have come together and listened, and documented the concerns that you have. The very same things that you’ve heard from Kai Greene yesterday.”
 6. Og hvis noen finner link til pressekonferansen hadde det vært fint om den ble delt her Håper også det ikke blir noe spoilere her, vet ikke om man må vente til det kommer på youtube hvis man f.eks sovner av under pressekonferanse og konkuranse og går glipp av live stream.
 7. Dette med salg av tjenester har jeg sett en dokumentar om. Egentlig en litt interesant dokumentar. Kan prøve å finne ut hva skaperen av dokumentaren heter, han lager dokumentarer om ALT mellom himmel og jord. Denne dreide seg om kvinnelige kroppsbyggere, de aller største. Det var svært vanlig at det solgte "underholdning", som f.eks å bryte med menn som digger kvinnelige kroppsbyggere, ydmyke dem osv. Dokumentaren dreide seg mest om bodybulding og det rundt sporten såklart, det over var bare en bitteliten del. Skjønner forøvrig at det er villig til å gå lengre enn de fleste. De vil tross a
 8. Nei, enig. Jeg blir ikke overrasket. Men sykt skuffa!
 9. Usaklige påstander, ikke en eneste kilde som beviser at Kai Greene er utestengt. Hvor får han der infoen sin fra? Han vet jo såvidt hvem Kai Greene er. Kun spekulasjoner. Mulig han har rett, men jeg håper dette er bare bullshit.
 10. Håper den artikkelen er den faktiske grunnen, selvom jeg tviler. Hvis det er Kai selv som enkelt og greit ikke vil skrive under fordi han f.eks mener han fortjener en bedre kontrakt, så føler ihvertfall jeg at han har kun seg selv å takke, og jeg kommer til å se Olympia. Men virker som det er ting som ikke kommer frem her. Den videoen han postet så altfor troverdig ut til at det dreier seg om en kontrakt, lik de han har hatt tidligere. Uansett trist.. Får sikkert mye pepper på pressekonferansen, selvom han ikke er der for å forsvare seg engang.
 11. Men måten det ble gjort på gjør meg kvalm av hele arrangemanget, tenker å se pressekonferansen. Så skal jeg bestemme meg. Mye spekulasjoner om hvorfor Kai ikke får delta, får sikkert høre om det i pressekonferansen. Hvis det er en så usaklig grunn som det høres ut som, gidder jeg ikke å se olympia i år. Ser folk kansellerer billettene sine pga dette
 12. Enig, så frem til dette, men det blir ikke det samme nå. Egentlig frister det ikke så veldig å stå opp for å se det engang..
 13. Enig med deg her! Burde stream'et begge de klassene. De har jo utøvere i de klassene som er minst like populære som gutta.
 14. Jeg ser poenget, men Phil Heat har jo så syk holdning. Så en post av han på facebook for ikke lenge siden, skjønner ikke at det er mulig å oppføre seg sånn. Angående Kai sin fortid, har jeg valgt å glemme den episoden du sikter til, tror ikke det hadde blitt noen snakkis igjen hvis han skulle vinne. Men, han gjør jo sikkert ikke det... Phil Heat har jo sagt at han kommer til å vinne 10år på rad...
 15. Veldig enig med det, men mener at den arrogante holdningen til Phil bør trekke mye ned ift den politikkbiten. Dessuten synes jeg Phil Heat har hatt en voldsom midt-seksjon de siste årene, mens Kai har fått kontroll på sin. De bildene jeg har sett av Kai de siste 3-4 ukene er kanskje ikke så relevante, da lyssettingen her HELT annerledes på en Photoshoot enn på scenen. Men etter bildene å dømme, ser han helt RÅ ut! Ryktes forøvrig at Kai ennda ikke har signert. Men rykter sprer seg for på nett, blir ihvertfall ikke det samme hvis han ikke stiller :S Tror også Big Ramy kommer på top 5 i år.
 16. http://www.flexonline.com/ifbb/2015-olympia-live-webcast
 17. Etter litt søking her, har jeg ikke funnet noen tråd om dette. Noe som var litt rart. Mener det har vært det hvert år tidligere. Tenkte denne tråden kunne inneholde link til hvor vi kan streame live fra Las Vegas, samt klokkeslett (Norsk tid) når de ulike klassene er på scenen. Favoritter etc.
 18. Det er 4.år de står ved siden av hverandre.
 19. Jeg er overbevist om at Ramy vil vinne, uansett politikk så mener jeg de ikke kan holde igjen hvis Ramy kommer inn med perfekt form. Det vil bli for opplagt hva de holder på med da. Warren er ikke jeg spesielt fan av heller med kun fun-factor synes jeg ikke han er. Hvorfor Coleman vant så mange år er det ikke vits å diskutere heller synes jeg. Jeg mener Coleman og Yates er tidenes Olympia og fortjente hver seier.
 20. Veldig uenig her altså, man avbryter ikke en annen utøver når han prater om sin avdøde far, det er ikke spill. Ihvertfall ikke i mine øyne. Tidligere har det vært lett å se at Phil ler litt av "hatet" mellom de to, og at det ikke er særlig alvorlig fra Kai sin side, men nå ser man lett at Phil blir veldig provosert og det som skjedde på scenen synes jeg også så veldig ekte ut. Har aldri tidligere sett makan til oppførsel og når dommerne må rope å skrike til utøverne og skille dem fysisk på scenen, så synes jeg det er lite som tyder på at det er spill. Ramy vinner ikke i år, men hvis han kommer
 21. Nei nei, det var veldig tydelig HAT mot Phil, Phil prata om tapet av faren sin i Mars og Kai avbrøt og kjeftet når han snakket om sin avdøde far. Hele publikum vendte seg mot Kai og utøverne kikket på hverandre, helt sjokkert. De røk også nesten sammen på første call out. Ser ut som det holder på å klikke for Kai.
 22. Helt enig! Men blandede følelser etter pressekonferansen. Synes oppførselen hans var helt på trynet å ting gikk langt over grensa. Stang ut for Greene. Til tross for det håper jeg han vinner i år, men synes Phil så litt bedre ut, synes faktisk at Wolf også har sjangs på 2.plassen. Såvna i 6-tiden i dag tidlig, hvis det gjelder flere går det an å se reprise her : http://streaming.bodybuilding.com/2014-olympia-webcast/
 23. Ser ut som Kai Greene nok en gang går på en smell. Synes både Wolf og Big Ramy så bedre ut. Fryktelig tett i top5. Blir spennende
 24. skjønner at hun er overrasket. Synes de hun ble kalt opp med, så "slappe" ut i forhold til henne. Burde MINST vært top 10. Vanskelig å dømme den klassen, fryktelig høyt nivå.
×
×
 • Opprett ny...