Gå til innhold

TjukkasJenta

Medlemmer
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TjukkasJenta

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 04. feb. 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Heia alle sammen!!! Har vært her før, prøvd å slanke meg, men gitt opp etter noen dager! Har vært preget mye av stress og deprisjon... Nå har jeg bestemt meg å prøve igjen å gå ned i vekt. Har prøvd å spise sunt i flere dager, men vekten går ikke ned, prøvd å trene, men det kjempe mye belastning på det ene kneet, at jeg klarer så vidt å gå((((( I dag ble jeg så skuffet av meg sjøl at jeg spiste en hel pose med potetgul og en hel skjokolade (((( Angrer veldig, men det som er gjort er gjort.... Hva skal jeg gjøre??? Jeg er desperat... Vekten min tar livet av meg....((((((
 2. Tusen takk for alle gode tips:happy: Allerede fra i dag begynner kampen min..Skal holde dere oppdatert
 3. Min hverdag er ganske hektisk. Så det er nesten ikke tid til å lage sunn mat, så det blir som regel pizza eller noe annet hurtigmat. Jeg liker forskjellige matvarer, spiser alt for å si det sånn!!!
 4. Hei alle sammen! Jeg er ei jente på 24 år, og vekten er nå kommet over 122kg Jeg har prøvd forskjellige dietter før, men uten å lykkes Jeg trenger hjelp, jeg trenger forslag på hvor jeg skal begynne...??!!! Jeg vil gå ned, for at nå stor det mellom liv og død Jeg er kjempe redd ....Hjelp!!!!!!!
 5. Har brukt å trene zumba før, og jeg stor trivdes på zumba treninga, men så slutta ho som var treneren, så jeg og slutta jeg må bare få meg til å trene ett par ganger da vet jeg at motivasjon til å trene kommer tilbake... Men det er vanskelig å komme over dørstokken (((
 6. Mine mål er å forandre livsstillen min rett og slett. Jeg spiser mye usunt, og er veldig tjukk for min høyde. Er mye syk pga all overvekten Har vært en snar tur på treningsstudiot, men gikk der i fra etter 30 minuter...for at motivasjonen ble borte. (((
 7. Jeg har bestemt meg for at jeg skal gå ned i vekt og forandre livsstilen min! Men hvordan, hva skal jeg trene for å forbrene fett og gå samtidig i vekt????
 8. Har ikke vært så motivert til å trene i de siste ukene, men nå kjenner jeg på kroppen at motivasjon begynner å komme tilbake I dag skal jeg gå meg en lang tur, og i morgen skal jeg på treningsenter. Jeg tror jeg må kanskje lage meg et treningsprogram. Skal prøve å holde under 1200 kcal den første uken Jeg er og motivert!!! Lykke til!!!
 9. Ja, nå eller aldri...Nå er det nok...Nå er det på tide med en forandring i livet mitt!!! Jeg er lei å bare sitte her og grine at jeg er overvektig...Jeg må gjøre noe med, og det skal jeg...Jeg skal ikke gi opp! Fra i dag starter min laaaaang vei til bedre helsen og livet!!!!
×
×
 • Opprett ny...