Gå til innhold

Jossyen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jossyen

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Blitt litt lei den "typiske smoothien" og lurer på hva mer spennende jeg kan bruke mikseren min til? Hva bruker dere den til? Oppskrifter tas gjerne imot:D
 2. For å gå ned i vekt må jeg ligge i kaloriunderskudd har jeg hørt, men jeg har også hørt at man ikke skal gå sulten mellom måltider. Jeg har en tendens til å bli veldig fort sulten, selv om jeg spiser næringsrik og proteinfull mat. Hvordan skal jeg da balansere det sammen?
 3. Masse gode tips her ja, og jeg skal definitivt prøve ut litt forskjellige metoder. Bare en ting jeg lurer litt på etter jeg har "eksperimentert" på knebøyen; hvor skal egentlig stanga ligge? Helt oppå nakken, lengre ned mot skuldrene? For dette kan vel utgjøre en forskjell med tanke på skader osv?
 4. Ja, jeg pleier ikke trene med bare stanga, men ville fokusere på teknikken
 5. Har strevd litt med å få riktig til knebøy teknikken min så hadde satt pris på litt konstruktiv tilbakemelding! Litt mye dautid der, men det får gå.. Var også litt vanskelig å filme der så håper det går an å se selv fra den vinkelen.
 6. Er det eventuelt noen øvelser jeg kan gjøre for å forebygger videre skader i skuldrene?
 7. Når du blir rød-sinna fordi medelever på skolen begynner å diskutere hva som er sunt og rett kosthold, når du VET at det er feil. Når jeg (jente) går med kompiser og de kommenterer at jeg ser altfor mye på veltrente jenter som går forbi:oops:
 8. Av en eller annen merkelig grunn så får jeg vondt i armene/skuldrene når jeg tar knebøy - i den sammenheng at jeg holder armene på stanga(som viler på nakken). Det er først når jeg er ferdig å tar armene ned igjen at jeg kjenner det. Hva kan dette komme av? Skjønner at det er vanskelig å si om jeg gjør noe feil når du ikke kan se... Men er det noe generelt jeg burde vite om akkurat dette?
 9. Jeg går forsåvidt på kino vartfall en gang i måneden.. Film e best på kino eller hva? Noen som vet om hvordan popcornen på kinoer er behandlet? Mye fett og "feile" ting?
 10. Hva spiser du når du skal på kino? Tips til sunt og godt valg av kinosnacks?
 11. Helt enig! LItt dyrt med Skyr til lunsj hver dag i lengden?
 12. arh heldig.. jeg blir sultet altfor fort! Kunne spist hele dagen sikkert.. Kanskje det er større måltider som skal til?
×
×
 • Opprett ny...