Gå til innhold

rusapåendorfiner

Medlemmer
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rusapåendorfiner

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 01. feb. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Dere som har under muskel, hvor lang tid tok det før dere kunne trene bryst igjen? Har dere mistet noe styrke i brystet og kan dere trene bryst som før?
 2. Okey, skal sjekke det ut! Har du vært/skal være med på tri?
 3. Vurderer Fredrikstad eller Tønsberg i august
 4. Tusen takk for svar! Kan nok hende det dukker opp noen andre spm etterhvert , så mulig jeg spør igjen
 5. Hei! Noen som har deltatt på triathlon eller skal? Jeg vurderer det, men har ikke bestemt meg ennå. Jeg hadde derfor vært veldig glad for litt info Virker som om det er mye å tenke på i forhold til skiftinga og sånt. Pleier det å være godt oppmerka hvor man skal sykle, løpe osv? Noen tips?
 6. Kroppsvekt: ca 55 kg Benkpress: 60 kg Dips: 25 Pullups: 5-7 (har klart 7, men vet ikke helt hvordan vekta var da) Militærpress + markløft: har ikke testa 1 RM Knebøy: 115 ( må sies at det var på en god dag)
 7. Ja, hvorfor ikke slenge med et underveis bilde Dagens morgen-form:
 8. Får hive meg med på utfordringen!
 9. Spennende, kanskje jeg skulle hengt meg på selv
 10. Haha, okey du har et poeng Var bare ikke helt forventa da det var litt kleint på forhånd
 11. Dagens creepy episode. Trene en overkroppsøkt og siden det begynte å nærme seg stengetid på senteret, var det bare meg og en annen der. Han begynte å snakke med meg. Snakket litt med han, men siden engelsken hans ikke var helt på topp og jeg ikke akkurat snakker kjempe bra polsk så ble det egentlig ganske kleint! I tillegg er jo på trening for å trene. Det her er jo greit nok. Han går i garderoben og jeg fullfører mitt program før jeg går inn i garderoben. Når jeg kommer ut står det en bag utenfor dame-garderoben. Når jeg går bortover gangen kommer han plutselig rundt hjørnet. Veldig tilfeldig
 12. En fyr som skulle trene beinpress. Han hadde 2,5 kg på hver side og kjørte en del repetisjoner. Så ikke akkurat veldig anstrengende ut. Når han hadde pause tar han opp avisa og sitter i beinpress-apparatet mens han leser den. Etter litt lesing er det klart for et nytt sett. Med avisa i hånda kjører han et nytt sett. (det er viktig å ha avisa klar til pausen). Det er igjen klart for pause og mer avis-lesing.
 13. Stirring er creepy. Jeg skulle ta markløft her for litt siden. Skulle akkurat til å begynne også legger jeg merke til at det står 3-4 menn å stirrer på meg. Stoppa litt opp for tenkte at de kom til å gjøre noe annet når de visste at jeg så at de stod og glante. Så ikke ut som de brøy seg De fortsatte bare å stirre. Snakk om å få et blikk fra alle kanter :S Hadde en som stirra noe sykt på meg og venninna mi for en god stund siden også. Han tok tåhev samtidig. Aner ikke hvor mange tåhev det ble tilslutt Det var ikke få for å si det sånn.
×
×
 • Opprett ny...