Gå til innhold

rampejente

Medlemmer
 • Innholdsteller

  71
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ja. Men er kun de siste drøye to mnder at jeg har mistet muskelmasse. De siste tre- fire ukene har jeg hatt lite trening. Men denne uken har jeg faktisk økt i styrken. Tok 4 repetisjoner på 100kg i markløft for en mnd siden. Nå tar jeg 110 kg i mark.
 2. Kroppsanalyser. Har gått ned 20 kg totalt. Har tatt jevnlige kroppsanalyser. Og muskelmassen har vært stabil hele veien. Frem til nå. Og det er tydelig at jeg har blitt blind på mitt eget kosthold nå. Så jeg trenger hjelp nå. :S
 3. Ja. overskriften sier seg selv. Jeg trenger litt hjelp med kostholdet mitt. Det er helt tydelig at noe er helt feil. Og jeg mistenker at jeg spiser for lite. Generelt for lite og spesielt proteiner. Jeg er 174,5 høy 79 kg moderat aktiv. Trener -3-4 ganger i uken. Fortrinnsvis styrke. Tung styrke. 110 x 5 x 3 sett i markløft blant annet. Og 8 intervaller etterpå. 1 min på, 1 min av. speed 4 - 12 Totalt 16 min. Mitt kosthold er per dag frokost Ca 60 gram havregryn 2 toppede ts malte mandler 2,2 dl melk litt stevia lunsj 2-3 knekkebrød med 2-3 skiver kjøttpålegg på top
 4. rampejente

  Grillmat

  OHHH MYYY GOOOOD!!!! Vet ikke helt om jeg synes det var dårlig gjort av deg å legge ut den linken eller om jeg skal takke for det!!! Ser iallfall at jeg har noen prosjekter for fremtidig grillmat iallfall!
 5. Jeg blir grisedårlig om jeg trener på tom eller nesten tom mage. Samme symptomer som du nevner med å måtte legge meg ned fordi jeg er så kvalm. Så det har jeg sluttet helt med. Sier meg enig med de andre. Du får i deg for lite mat, og spesielt fett.
 6. Ja jeg vil ikke at nr mitt skal ligge ute for lenge. Siden du hadde likt/sett innlegget så regnet jeg med at du hadde notert deg nr. Men skal sende deg en mail.
 7. Ja ok. Da har jeg visst fått feil informasjon. Godt noen kunne rette opp det så oppskriftene blir riktige.
 8. Jeg har også noen oppskrifter jeg kanskje kan legge ut her om det er ønskelig. Det er dog ikke nødvendigvis autentisk med viet/thai mat. Men det er også "tusensmaker" oppskrifter fra utlandet. Med surt, salt, søtt og sterkt om en annen.
 9. Jeg har prøvd Mange av oppskriftene! Kjempegode. Utrolig synd at trådstarteren ikke lenger er medlem. Men men. tiá tô / kinh giới - Er forresten basilikum og koriander. Så slipper folk å lete etter det.
 10. Ja men det er supert! Hvor holder du til da? Kan treffes om du bor i Bergen noe sted.
 11. Fantastisk video av Silje Marie! Jeg vet om flere med noe av det samme som Silje Marie har opplevd og det er flott at det finnes mennesker som Lone i denne verden!
 12. rampejente

  Imsdal 60/60

  Jeg har også gitt opp denne utfordringen. Den var altfor useriøs.
×
×
 • Opprett ny...