Gå til innhold

MarteStenbro

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fair enough! jeg visste ikke at det var slike regler, vi gjör mye nytt og er derfor opptatt av å få en oppfatning av hva folk liker og ikke liker:) Jeg respekterer det absolutt. Nybegynner feil av meg..
 2. Er det forbud mot å trene i singlet? aldrighörtom..
 3. ja, bra! Skal forsöke å holde litt:)
 4. Nei, du er ikke den eneste jenta som svetter:) Jeg svetter MYE! Men svette og trening henger sammen ju? Svettemerker i rumpa er ikke så artig, men det kommer an på kvaliteten på stoffet. Og da er det sånn oftest at buksene blir litt dyrere også.
 5. Jeg har litt problemer med rygg/nakke, trener ganske mye, men i og med at jeg sitter veldig mye i jobben foran PC, blir ryggen min for svak og jeg får problemer. Jeg er ute etter noen bra tips på ulike övelser for å trene opp midtpartiet i ryggen, altså mellom skulderbladene.. anyone?
 6. haha, ja litt enig i det:) Blir nesten litt småkvalm av all anatomien.. Ja, ikke greit med svettemerker, men det kommer an på stoffet. Jeg svettes MYE når jeg trener og det syns ikke igjennom:) :happy:
 7. Du har nok sikkert litt rett i det der, men er vi ikke litt på vei bort fra janteloven da? Selv er jeg 75 modell og fra landet, men 80-tallistene må jo begynne å bli kvitt dette jantelovssyndromet? Internett har jo gjort verden så mye mindre?
 8. Så forfriskende med noen som faktisk innrömmer at de er litt forfengelige:) Livet er faktisk mye morsommere å leve hvis man tar litt bedre vare på seg selv, både yttre og indre:)
 9. Tidligere i år deltok jeg i "vårruset" i Stockholm, 19 000 jenter hadde meldt seg på, et hav av jenter i ... svarte tights!! Jeg synes det er trist å se helt lik ut som alle andre, i tillegg er jo trening glede, motivasjon & energi! Selv skutter jeg rundt i disse tightsene fra http://www.kinebrasil.com
 10. Her har du noe som er kult og annerledes: http://www.kinebrasil.com
×
×
 • Opprett ny...