Gå til innhold

Wolv

Medlemmer
 • Innholdsteller

  265
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Wolv

 1. Ops, beklager. Drar 150 i mark så er nok bare "sterk"
 2. Nei, det er ekstremt sjelden og ufrivilig. Reise bort og andre ting som skjer. Mange måneder siden sist. Sommerferien 2010, var en del svakere da, trente jeg ikke iløpet av de 2 månedene. Da mistet jeg en god del styrke og litt masse. Men vi er så heldige å ha noe som heter muscle memory, så det tok rundt 2 uker før jeg var på topp igjen.
 3. Så lenge du spiser bra tvile jeg sterkt på at du mister muskelmasse. De få stundene jeg har treningsfri så lenge som 1 måned mister jeg ikke muskelmasse, men blir såvidt svakere. Styrken kommer tilbake etter rundt 2 uker med hardkjør igjen.
 4. Jeg er langt ifra noen ekspert på emnet, men du utfører knebøy 99% mer riktig enn noen av de andre gutta jeg trener med. Du går langt ned med blikket rettet frem/opp. Kærne dine går ikke langt frem, men du dypper rumpa litt i bunn, men det er ganske vanlig. Gjør det selv Inntil noen med mer kompetanse svarer i tråden kan du tenke på at du utfører ganske pene knebøy.
 5. Har en bekjent med samme problem, tror hun har konvertert feil. Jeg har hatt samme problem med filene fra kameraet mitt (HDR-SR11E). Løsningen for min del var å prøve å rende et lite klipp til alle mulige filtyper som Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 10.0 kunne tilby. Filtypen jeg endte opp med var MP4-video (.mp4). Da blir videoene jeg redigerer til 1080 HD uten hakking av noe slag. Det ble like bra med en annen filtype, men da hakket det noe voldsomt når jeg spilte av med vlc, media player osv.
 6. Benkpress: Sterk Markløft: Sterk Knebøy: OK Chins: 28 Dips: 30+ Roing: Aldri prøvd Løping: Aldri prøvd
 7. Samme med meg. Får vondt i håndleddene av EZ-bar men ikke av rett stang. Var motsatt for noen måneder siden.
 8. Aziz ble funnet død i et solarium.
 9. Har det på akkurat samme måte. Gjennom hele vinter og sommer trekker fest og fyll venner og bekjente, og blir på en måte det eneste alternativet. Og på festene er det som du sier samme drama parene og samme festbremsene. Er også singel, og jammen er det stusslig i forhold til det å ha dame. Livet blir 100 ganger bedre med ei jente å dele livet med.
 10. We lift, we sweat For dedication i feel no regret I have done what others fear Dedication these days seems to be quite rear And thats why i push, it is my role At the end of the day, i am other peoples goal
 11. Jeg skulle vist deg modellen vi har i treningslæreboka. Selvsagt bruker man mer energi når man løper, men ubetydelig mer av fettmassen. Når aktivitetsnivået er høyt bruker kroppen i tillegg til fettet, karbohydrater og kreatinfosfat. Hvis poenget er å brenne fett kan man like gjerne gå så man sparer karbolagrene.
 12. Bare hvis høyere tempo fører til økt forbrenning. Det vet jeg ikke noe om så der skal jeg ikke påstå noe.
 13. Jo, men det kreves ubetydelig mer av fettmassen. Du klarer ikke jogge i høyt tempo lenge. Dette fordi når du løper bruker kroppen mer energi av andre lagre enn fett, og det er begrenset hvor store disse lagrene er. Som jeg nevnte over er karbohydrater og kreatinfosfat noen av energikildene.
 14. Veit ,det høres helt rart ut. Men ifølge pensum i faget treningslære, der boka er skrevet i samarbeid mellom flere høyt utdannede personer innenfor faget idrett er det slik. Kan legge til at de ikke kan noe om styrketrening eller muskelvekst og at de hater kosttilskudd. Ene forfatteren er læreren min.
 15. Diskuterte dette lenge med idrettslæreren min. Svaret er som følger: Samme om du går eller løper vil du forbrenne ganske nøyaktig like mange kcal om det tilbakelegges lik distanse. Dette fordi fettlageret ikke kan tømmes i høyt tempo. Lageret vil da vare lenge fordi det ikke kan utnyttes effektivt. For å sette det i perspektiv. Karbo-lagrene dine kan utnyttes fort og raskt. Varer rundt 1 time under hardt aktivitet, dvs løping, styrketrening osv hvis jeg husker riktig. Det har altså ingenting å si om du løper eller går, for når du løper vil både kreatinfosfat og karbo være det som gir de
 16. Jeg ville heller reddet en flue enn hitler, bare så det er sagt. Mannen hadde intet godt i seg. Nei, jeg respekterer ikke holdningen din til forholdet mellom mennesker og dyr, og det håper jeg ingen andre gjør for å være ærlig. Men jeg respekterer deg som person. Her er jeg enig. Personangrep kan man holde seg god for, men det med å saklig kommentere psykiske forvrengninger til din holdning er ikke helt ute av fokus. Du er den eneste personen jeg vet om som mener at det kan forsvares å redde egne husdyr før et menneske, foruten hitler og diverse diktatorer. Melder meg ut av tråden.
 17. Spekulativ, men flere fullt mulige problemstillinger. Jeg synes ikke det er teit, og noe man må forvente når en kommer med slike utsagn.
 18. Ja, jeg ville valgt mitt fremtidige barn fremfor noen andres. Det er derfor mennesker er på toppen av næringskjeden, vi tar vare på våre egne først og fremst. Jeg sier dermed ikke at andres barn er mindre verdt, men jeg har sterkere bånd til eget avkom. Når jeg nevnte problemstillingen om du ville valgt å redde "mitt" barn eller din katt fra å drukne tok jeg selvsagt utgangspunkt i at begge ville drukne om ingen gjør noe. Når det er sagt, jeg ville heller reddet deg, som 1 individ, enn 1000 katter og bikkjer fra å bli brent i kakkelovn om jeg bare hadde tid til å trykke på en knapp der hver k
 19. Mener du virkelig det? Den dag jeg blir far, og noen lar mitt avkom dø til fordel for en katt hadde jeg dedikert mitt liv til å få personen fengslet for livet. Jeg mener at vi ikke kan måle dyr og mennesker, som forsåvidt også er dyr, som en målestokk. Spørs helt hva man mener med verdier. Jeg er glad i dyr, jeg respekterer de på det vis at jeg aldri i livet ville slått eller påført skade på en levende skapning. Kan nevne at jeg er jeger. Jeg skyter fugler og dyr, men langt ifra for å se blod. Det å jakte er et valg jeg har tatt i livet med helt andre tanker i hodet enn å påføre død og sme
 20. Reint styrkemessig er vell styrkeløftbøy det som gir mest mtp masse og styrke.
 21. Nå tipper jeg Plyo sitter i godstolen med denne reaksjonen:
 22. Aids rodeo Ta jenta bakfra mens du holder i museflettene hennes (Viktig at det er musefletter for at det skal bli så realistisk som mulig). Len deg frem og hvisk henne i øret at du har aids. Lykke til!
 23. Jeg sliter litt med å finne gode T-skjorter som ikke er ubehagelige rundt skuldre eller strammer for mye rundt ryggen, samtidig som det ikke ser ut som et telt rundt midjen. Tynn midje og militærpress begrenser klesvalget litt.
×
×
 • Opprett ny...