Jump to content

missy12

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About missy12

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/12/1975
 1. Målsetningen min er å øke i alle øvelser frem til jul så her skal jeg spise godt. Er fornøyd med vekten hele året rundt,
 2. Hei, jeg spiser godt over 2000 ja. Trener x 5 i uka samt en aktiv jobb så målet er å nok mat i kroppen for å øke muskelmasse, tar heller litt mer diett før sommeren starter men mye god,sunn og variert mat samt litt usunt innimellom.
 3. Jeg spurte ikke om alkohol. Og her blir vi to aldri enig.
 4. Nei, det kan jeg ikke, men du kan du dokumentere at legalisering vil medføre gode og lykkelige ting?
 5. Jeg er i mot legalisering av narkotika. Enkelt og greit. Det er tragisk med alt det förer med seg. Värt på flere kurs om narkotika og det er skremmende å höre politi og tidligere narkomane fortelle. Synes det generellt er mye drikking i samfunnet også.
 6. Jeg løfter og styrer ja
 7. Jepp hansker må til .....
 8. Ja litt naiv og han er jo en eldre kar. Er enig med hege at det ikke trenger å være svart hvitt. Helt eng med det du skriver.
 9. Jeg kommer til å henge på studio resten av livét håper jeg. Kan rapportere når jeg blir 90 om noen fortsatt synes jeg er rar som tar knebøy, markøft, chins,har hansker og bruker protein pulver.
 10. Jeg har hatt æren av å jobbe med professor Fugelli og han er jo en utrolig mann, lege og person, han tenker nok litt større bilder. Skjønner jo hva han mener med mye av det han sier. Føler meg ikke truffet i det hele tatt, han tenker på hele mennesket. at både kropp og sjel skal pleies og ha det godt. det er mye helse i å ha jobb er helt riktig. Det er jo mye fokus på ytre ting i dagens samfunn. Tror nok han som lege digger at man tar vare på helsa si men at man må ikke la alt gå over styr. At man det er god helse i gode venner, en jobb man trives osv. Han er jo en samfunnskritiker og med masse humor ser jeg at han Overdriver for få frem poeng.
 11. Keegil, Er i grunn enig, personlig skriver jeg aldri noe om mat eller trening på Facebook. Har noen som gjør det.og det kan bli mye. Det e anderledes her. Her er de fleste i hvert fall oppsøkt det selv og interessert i å se andres blogger.
 12. Det viktigste er at man gjør dt som er riktig for en selv. Merket ganske stort alkohol press på ferie i sommer, litt rart med tanke på at man er småbarnsforeldre. Selvsagt kan man kose seg både med mat og alkohol og være i form, men man må også akseptere at ikke alle vil drikke alkohol eller spise Om jeg har med kake osv, på jobb sier jeg alltid at de som vil får spise, men at folk må bestemme selv. Jeg legger meg ikke i hva andre gjør, det er uansett bare å fryse ned om ingen ville ha..ingen skal føle seg presset til mat. En positiv ting på min jobb er att alle er veldig interessert i mine lunsjen da jeg alltid har sunne flotte lunsjen. Heldigvis er det en positiv oppmerksomhet. Flere har tatt etter. Det er gøy.
 13. Er enig i at sykling og kondisjonstrening er in i vår alder. Styrketrening er mer uglesett. Jeg som er snart 40 digger chins, markøft osv og tror ikke så mange synes jeg er helt normal he he. På jobb snakkes det mest om kondisjon......
 14. Jeg er også snart 40, i mitt livs beste form. Får en del kommentarer hvordan jeg rekker jobb, familie osv men jeg trener morgenen og det går aldri ut over familien eller jobb. er nesten aldri syk. Elsker å trene og min kjære spiller fortsatt aktivt innen en ballidrett. Så vi er to som er enig at så vi er glade, sunne og har masse energi til ungene våre. Vi er rett og slett lykkelige. Personlig bryr jeg meg ikke så mye hva andre synes. Merker at mange synes trening er slitsomt. Mens jeg elsker styrketrening, sunn mat, og det er alltid en glede å trene og jobbe mot mine mål.
 15. Synes cottage Cheese er nam nam. Havregrøt med kanel og litt kald cottage Cheese og cottage Cheese og eple er godt. Den svenske varianten spiste jeg i sommer og det smakte salt... Æsj!!
×
×
 • Create New...