Gå til innhold

Sitronsaft

Medlemmer
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sitronsaft

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 30. mars 1994
 1. - Let's fucking hit the gym - Aldri la noen styre deg i veien mot din drøm. - Hater's gonna hate - Reality is? Reality is.. i eat pounds and pounds of meat a day, that's the fact!
 2. Har en innlevering som skal inn fortest mulig, sitter litt fast på ett punkt.. hva er grunnen til at arbeidsledigheten er mye høyere i EU, sverige og USA enn i norge? 9-10 prosent i alle andre land enn Norge, der ligger den på rundt 3.
 3. Hvorfor nedtrekk, altså en ryggøvelse på bryst, triceps, skuldre dagen?
 4. Synes vi alle kan slenge opp bilder av den kroppsdelen vi er mest fornøyd med - i ditt tilfelle, hele deg.
 5. Sitronsaft

  Søvn

  Hehe, en annen ting som bruker å hjelpe for min del er å trene ikke så lenge før jeg legger meg, eventuelt ta meg en gåtur med hunden å få litt frisk luft
 6. Merkelig at ingen av jentene er mest fornøyd med rumpene sine!
 7. Over lengre tid er nok det ikke det, spiser som regel bare kjøtt, ris og brokkoli, samt ett par havregryn og riskake og shake måltid, men bedre å komme opp i de kcal jeg skal ha ved å spise majones for eksempel i nødstilfeller enn å havne i underskudd. Det var absolutt ikke en synd at jeg spiste 1 pakke majones, eneste synden var at jeg ikke spiste 1 og en halv pakke majones
 8. Klokken var 22.00 og jeg hadde fått i meg 2400 kcal.. dvs jeg manglet 1600.. heiv i meg 14 kokte egg blandet blandet med 1 pakke majones.. låg der en stund og måtte spy.. i frykt for at jeg kom til å spy turte ikke jeg å hive i meg 4 til
 9. Kornelius lilestøl moltu

 10. Sitronsaft

  Søvn

  Slå av alle lys i rommet, slå av TV osv om du har er så gærn at du har det på. Unngå koffein på kvelden, da dette kan ha en negativ effekt på søvnen.
 11. Ja, film alt sammen! Du har ett utrolig talent innen styrke om du snakker sant. Jeg vet ikke hvor du bor, men der må da være en eller annen styrkeløftsklubb i nærheten. Er sikkert noen styrkeløftere her på forumet som vet noe om det er klubber der du bor.
 12. Aha, trodde du tok 50kgx2 jeg, da du skrev det for 1 måneds tid siden. Om desse løftene dine stemmer, så synes jeg du burde satse på styrkeløft, da har du tydeligvis mye mer talent der. Er ikke sikker på rekordene for junior jenter, men tror du har en veldig god sjangs der om du har 70kgx2. Jeg har trent på 3-4 forskjellige normale gym. 1/3 ja, da har jo du ca average styrken til en mann da.
×
×
 • Opprett ny...