Gå til innhold

kpfaaland

Medlemmer
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg correcta! Du får recorrecte om jeg er helt ute å kjører
 2. Det sosiale nettverket for fitness, fitocracy.com har en god app. Den lar deg også logge økten(e) dine direkte på fitocracy.com.
 3. Selvfølgelig kan du legge på deg muskler selv om du har ti timer mellom måltidene dine. Liggi under en stein det siste tiåret du, eller?
 4. Skal jeg være litt krass, så lever disse produktene på det psykiske behovet sammenlignet med en uendelig mengde kosttilskudd-produkter som ikke gjør noen merkbar uttelling(for de fleste). Det enkleste er å innse at de forblir, men at de forsvinner/blekner over en viss periode, som andre her inne påpeker.
 5. Noen av forslagene her inne passer vel bedre med EpicMealTime-stempel
 6. Da blir det til et legebesøk da. Takk for alle svar!
 7. Blir mye korn (for det meste Havre) i kosten og reagerer ikke spesielt på det til vanlig. Men, igår fikk jeg servert pannekaker av hvetemel og har aldri hatt så mye plager med mage som jeg hadde i natt og fortsatt har. Fant ut at cøliaki KAN hemme næringsopptaket, men gjør glutenintoleranse det samme? Er litt i benektelse her om jeg kun har intoleranse eller om jeg har cøliaki. Har for øvrig slitt litt med å legge på meg selv om jeg ligger på 3600/2800+ på trening- og off-dager, hvor mye av kcal kommer fra korn. Tanker og ideer? På forhånd, takk!
 8. Kollektivt på vinteren, og når sola begynner å få litt vett, så blir det:
 9. Helt enig. Speilet er og forblir det beste å forholde seg til.
 10. Hehe, takker for svar. Årsaken til at jeg spør er ikke fordi jeg anser fettprosenten antatt i testen som for høy, men for lav. Ifølge fettklypetestene jeg har tatt på megselv og etter hva jeg ser på andre bilder og meg selv i speilet, så ville jeg tippet at jeg lå et sted mellom 12-14%. Men, jeg kan også ta feil
 11. Tok en test på Elixia her forleden med InBody 720, med relativt lite klær på og ingen frokost innabords(PF). Likevel sier testen at jeg har en fettprosent på 7,9. Noe jeg igrunn ser meg helt uenig i. Er det flere som har fått helt andre resultater enn forventet, og er testen så resultatsikker som de gir inntrykk av?
 12. Hehe, har selv rota meg bort der
 13. Det er ufattelig mange variabler som påvirker mengden du legger på deg over en gitt periode. Ikke heng deg så mye opp i mengden, konsentrer deg heller om riktig(nok) mengde mat, riktig trening og nok hvile. Det finnes nok av informasjon å grave frem på forumet. Følg heller med i speilet, det er der gleden ligger
 14. Dette er mitt substitutt til all form for godteri. Sluttproduktet blir en dødsgod sjokoladeproteinbar som er helt gull som mellommåltid! 120g Sjokoladeprotein(Jeg har brukt ON sin "Double rich chocolate") 180g Havregryn (små eller store utgjør minimal forskjell) 70g Peanøttsmør(Green Choice sin "Creamy" utgave) 120g Skummet melk(kan fint bruke vann eller en feitere type melk) Bland alt det tørre (Protein og havregryn) Legg peanøttsmøret i en skål som tåler mikrobølgeovn og hell melken oppi. Sett skålen i mikroen og sett den på 30 sekunder(dette for at peanøttsmøret skal bli lettere å b
×
×
 • Opprett ny...