Gå til innhold

Pleh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Studentsamskipnaden dekker alt over 350 til 2000, og over 2000 er det frikort. Derfor vil jeg helst bli henvist siden jeg ikke har noen egenandel. Skal høre med legen
 2. ok, vil til fysio åsifall med driftstilskudd. hvis ikke kan jeg jo heller bare gå til naprapat og betale alt selv. men er det mulig å få det dekket går jeg selvfølgelig til fysioterapeut etter henvisning fra lege. Hva bør jeg si? At jeg har vondt? Har erfaring av at fysio ikke gjør så mye på deg. Vil gjerne bli mørnet opp og ødelagt i muskulaturen på de stedene jeg ikke kommer til selv. Gjør de dette?
 3. Hei. Klarer ikke gå ned i naturlig knebøy uten vekt, blir veldig høy og fremoverlent knebøy. Ikke slik som våre asiatiske venner. Kjennes ut som om jeg har mange triggerpunkter også, men klarer ikke nå alle, selv med golfball. I tillegg er jeg redd for å fucke opp noe når jeg ligger å vrir meg på golfball/skumrulle. Er det mulig å bli henvist til fysioterapaut/kiropraktor fra lege når man har slike problemer? tar det isåfall lang tid før man får time? Bor i Bergen.
 4. tusen takk for innspill. skal få filmet neste gang, blir nok porno.
 5. ok. har fulgt oppskriften til rippetoe med bare å bøye skinnleggene fram til stanga, brystet opp, og trekke. men kanskje må jeg presse brystet enda lengre opp og sette meg litt bak. får prøve lavere hofter.
 6. Heia. Hva tror dere? http://www.youtube.com/watch?v=8WSfi-YhWzU
 7. T3 er nokså lavt, akkurat på grensen til lav verdi. Fikk tilbakemelding fra endokrinolog at dette ikke var noe jeg skulle tenke noe på, så litt usikker her. Spiser uansett nokså bra nå, og har gjort det lenge. Men T3 har ikke økt. Kanskje det bare er sånn nivåene er hos meg. Synes uansett det er rart med de neglene
 8. Har snakket med endokrinolog, han visste ikke hva det kunne være.
 9. Nede, knærne er ikke i samme posisjon på begge sider.
 10. Rive av neglene? Ødelagte, hvorfor? Hvordan kan man stresse negler og neglebånd?
 11. Heisann. Det er noe rart med neglene mine, og det skjer på begge sider, ganske ofte. De sprekker opp nede og blir seende jævlige ut. Hva tror dere dette kan være? Andre med erfaringer? Kanskje er det mangel på noe? Kanskje er det for mye av noe? I matveien altså. Men spiser variert og tar lakseolje.
 12. Hola! http://www.youtube.com/watch?v=BZKQYKpNOlg Hva er det jeg må fikse nede? Ser at venstre ben alltid er skjevt. Dette var det beste settet idag, hvor jeg hadde minst "skjevhet". Presse venstre kne mer ut? Annen startposisjon? Andre ting? Tusen takk!
 13. Jaja, dere er iallefall enige. Kanskje er det noe genetisk med den sixpacken, er langt sterkere enn andre som ser bedre ut. Kjipt med uheldig fettfordeling. Får bare håpe det blir bedre etter at jeg legger på meg mer muskler. Hva tror dere om +250kcal i form av karb treningsdager og vedlikehold hviledager?
 14. Kjørte over en 5 måneders periode en diett hvor jeg tilslutt ble seende slik ut (i begynnelsen av august): Morgenvekt her er 72,5. Sixpack ingen sted å se Ble veldig sliten og til slutt skjedde veldig lite selv om jeg hadde ca 1500kcal på hviledager og 1900 treningsdager. Spiste både fett, karbohydrat og protein gjennom hele dietten. Holdt denne formen en stund, men i slutten av august ble jeg veldig sliten og orket veldig lite. Treningene ble bare teit og jeg kom meg liksom ikke ovenpå. Tok derfor en mnd pause fra alt, spiste veldig mye karb for å bli noenlunde "bevvist" igjen.
×
×
 • Opprett ny...