Gå til innhold

Pia75

Medlemmer
 • Innholdsteller

  112
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Pia75

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 30. nov. 1975
 1. Thank you! Den der flexinga er ikke så enkel!
 2. Fant endelig et bilde av ryggen min fra august i fjor, og hvordan det ser ut nå ett år etter. Ganske fornøyd, men ikke i mål enda. Ser ikke ut som om jeg flexer i det hele tatt på det øverste bildet, men holdt seriøst på å d... på meg.
 3. Haha, vel..... Foretrekker myke hender da... Men man kan vel ikke få i både pose og sekk heller.
 4. Dessuten; tråden er jo på "populært"-lista her pga. det her! Så kjør på, karer!
 5. Hallo, det er bare kult! Er takknemlig for tips, rookie som jeg er i dette gamet her...
 6. Njah, jeg rasper ikke stanga, skjønner du, men jeg er kanskje litt for mye diva til å drite i trælene... Er jo ikke spesielt kult å være dame med trælete hender, sant? Men ok, skal prøve uten hansker, men med wrist wraps neste gang, lover! To be continued.... I dag klarte jeg bare 95 kg btw.. rart hvordan formen svinger...
 7. Jamen silkehuden i hendene da? Skjønner poenget da, har ofte kjent det sjøl at grepet faktisk blir dårligere.
 8. Ok, gutta! Reimer er no-no, skal ikke begynne med det. ;-) Men, hansker MÅ jeg ha, og wrist wraps. Uten har jeg ikke nubbesjans på 50 kg en gang. Men det er jo fordi det gjør vondt inni hånda, på huden! Får blemmer og blir helt oppskrapa inni hånda. Er ikke kult.... Og det får man kanskje vanskelig trent opp... ;-) Så hansker og støtte til håndleddene (alltid vært svak og tynn i håndleddene) er vel godkjent?! ;-)
 9. White Collar! :-P Matt Bomer... oooooooh
 10. Takk! :-) Det er jo ikke mer enn et par mnd siden jeg begynte å terpe mark... Så er rimelig godt fornøyd med fremgangen! Bruker ikke drareimer da, men det blir etter hvert. Føler det er litt "juks", men det er kanskje ikke det?
 11. YAY, MÅ få skryte litt, persa med 110 kg i markløft i dag, 110 kg x 3 reps. Låsegrep funka, har terpa litt på det i det siste, for i forrige uke klarte jeg bare 100 kg, men i dag føltes 110 kg egentlig helt greit. Så jeg har stor tro på 130 kgs (2 x egen kroppsvekt) innen året er omme! Kred mottas med takk!
 12. Jeg skjønte det da, poenget mitt var at du trenger ikke å føle deg gammel når du fremdeles har venner som bor på hybel!
×
×
 • Opprett ny...