Gå til innhold

er0355

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om er0355

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 14. feb. 1995

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. heisann, driver å trener opp mot opptak på vinterfos. Hadde egentlig ikke planlagt å komme inn til opptak men så kom invitasjonen plutselig i posten hehe. Så da driver jeg å trener hardt mot opptaket. styrketestene går greit da jeg driver med en god del styrketrening på fritiden. Løpetesten derimot sliter jeg mer. Har ikke trent ordentlig utholdenhet siden rekrutten for over ett år siden. da lå jeg på rundt 13min på 3000m. Nå ligger jeg på rundt 15 min. Kjører forsvarets utholdenhets program som er tre ganger i uka. målet er å nå 12-13 min igjen men lurer på om programmet er lite effektivt? bø
 2. Stemmer at noen skal holde føttene fast ja. Føler at flere er heldig med teknikken så de klarer mange men det er kanskje sant det du sier. Får vell bare øve litt hver dag så får vi håpe jeg blir bedre øvelsen.
 3. Hallais, så jeg skal på FOS nå i januar og driver å gjør meg klar til styrketestene. alt ligger så å si etter planen da alle styrke øvelsene er i boks utenom situps og 3000metern (jobber med 3000meteren så den kommer seg ). Jeg har alltid slitt med situps av en eller annen grunn men har heller ikke trent det så ofte da jeg ikke ser på det som en god øvelse å trene, men nå har jeg vell ikke noe valg. Så det jeg lurer på er om noen har noe tips til for å få fart på progresjon og gjøre meg god på situps ? Nå kan det også nevnes at Sit ups-øvelsen på opptaket er svært ulik andre øvelser for mag
 4. Det er nettopp dette som er greia. Mamma står for matlaging. Så er det flere dager i uka de andre i familien blir fristet til å ta seg f.eks en grandis. Og jeg har ikke jobb så har ikke så fryktelig masse penger til å lage masse kylling, kjøtt og fisk + grønnsaker.
 5. noen som har prøvd Plasma Whey Protein med med sjokolade smak fra Proteinfabrikken?
 6. Hallo! Så jeg har tenkt å kjøpe proteinpulver for første gang. Så det jeg lurer på er hva jeg bør se etter? Har noen av dere som har noen anbefalinger?
×
×
 • Opprett ny...