Gå til innhold

ingeborgok

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ingeborgok

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 29. des. 1994
 1. Ah, sjekket det nå, fantastisk! Takk!
 2. Takk for svar, det var nyttig! Men når jeg nå har lagt inn alle tallene i fra i dag vises det et grønt symbol "check" for hver øvelse, samt alle kg'ene og repsene. Hvordan "nullstiller" jeg programmet ved neste treningsøkt?
 3. Jeg har lastet ned Jefit (gratisversjon) app for å loggføre treningsøktene mine, hva jeg løfter hvor mye og hvor mange ganger osv. Noen som kjenner til appen som kan forklare meg hvordan det fungerer? Har lagt inn et treningsprogram med øvelser som jeg skal gjøre tre ganger i uka. Loggførte i sted resultater fra økta tidligere i dag, men det ser ut som om at dette treningsprogrammet bare kan brukes én gang? Er det noen mulighet for å ta fram det samme programmet hver trening, og på nytt fylle inn reps og kg? På forhånd takk!
 4. Hei, jeg er ei jente på snart 18 år som har trent lett, utholdende styrketrening (i sal, med instruktør) i rundt 6 måneder og har nå planer om å trene styrke på egenhånd. Har lest en del på nett om å sette opp styrketreningsprogram, men føler jeg kan for lite i forhold til hva som er korrekt og ikke. Noen som har noen tips om styrketreningsprogram for nybegynnere? Evt noen med kunnskap som kunne sette opp et? Har lest Treningsprogram for nybegynnere - Fitnessbloggen, men ønsker et mer komplett program - jeg vet tross alt hva markløft er, og trenger ikke starte med teknikktrening på det i
×
×
 • Opprett ny...