Jump to content

A_Ladsten

Members
 • Content Count

  1485
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by A_Ladsten

 1. Ingen anelse Kan variere enormt utifra hva jeg har erfart gjennom Ebay..
 2. Virker som en pålititelig side og til den prisen vil jeg tro den er ekte ja!
 3. Det stemmer! Får ikke sletta tråden...
 4. Likt for alle, det blir ingen debutantklasse i Stavanger Klassene er listet opp lengre oppe.
 5. Informasjon om Athletic Fitness konkurransene i Norge høsten 2013: Det Norske styret har vedtatt at vi skal bruke det norske forslaget som er ute på høring hos de andre nordiske landene. Konkurransene vil bli gjennomført som følgende på Stavanger Open og NM: 1. Forbedømming (symmetrirunde). De 12 beste fra forbedømmingen vil gå videre til styrke- og kondisjonsrunden. 2. Styrke-og kondisjonsrunden. Utøveren vil begynne ved å utføre chins, og har da 1 minutt og 30 sekunder på seg før roingen skal påbegynnes. Utøverne skal så ro så langt som mulig i 1 minutt og 30 sekunder. Så vil det være en pause i 30 sekunder, for så å utføre så mange dips som mulig. 3.Finalerunden (symmetribedømming) De 6 seks beste sammenlagt etter runde 1 og 2 vil gå videre til finalen. Hver runde teller til slutt: Chins/dips 33% + Roing 33% + Finale symmetri 33%. Det vil si at de fysiske momentene vektlegges noe mer enn tidligere. mvh Jørn NKF-Athletic fitness ansvarlig
 6. Er i planleggingsfasen, mer info vil komme etterhvert
 7. Hei! Denne høsten står Stavanger for det råeste stevnet dette året! Med lokaler i NYE Stavanger Konserthus som har det seneste og beste av teknisk utstyr, vil vi lage et forrykende show! Dette vil du ikke gå glipp av enten du er utøver eller tilskuer Her er en link til gruppa på Facebook: Logg inn | Facebook Info: Stavanger open 2013 (Bodybuilding, Bikini, Fitness) Dato: Lørdag 21 september Sted: NYE Stavanger konserthus ( Zetlitz salen ) [url=http://www.stavanger-konserthus.no/1220118] Ser vi deg i salen/på scenen den 21. september?
 8. Alt for mange som begynner å 'trene for å stille', som jeg mener er feil fokus i en begynnende fase. Ja, det er viktig med langsiktige mål, men det virker som at for mange er det det eneste som går i hodet deres. Ha det i bakhodet, men lag deg små delmål istedet og fokuser på dem først og fremst. For min egen del ble ikke tanken om AF lufta før godt over 3års styrketrening med bakgrunn i andre idretter tidligere. I forhold til program er det ingenting som heter 'AF-program'. Programmene vi kjører er nok rimelig like alle andres, bare vi fokuserer ekstra på øvelsene i AF. Så, kos deg med treningen, trening skal være gøy! Tren baseøvelser og spis mye og bra! Vil du bli sterk i pullups og dips? Så ta dem med i programmet ditt. Dette kan ikke bli sagt ofte nok, men vær tålmodig!! Kjør på!
 9. I AF kan man ha en maks bredde på 1meter ifølge reglene. Selv liker jeg å ha beina med en liiiten knekk, kryssa.. Ikke kryssa i 90grader. I forhold til bredde så har jeg funnet ut hvilken bredde jeg er sterkest på og det er endel bredere enn skulderavstand. Kan se hvordan jeg kjørte på videoen fra NM her Første heat i starten, han i midten:
 10. Improvise, adapt, overcome..

 11. Er nok ikke ekte med den prisen og som sagt over her vil du mest sannsynlig få ett produkt i posten som er veldig ulikt fra det som er avbildet. Og ja, har en Nobis parkajakke til salgs som er laget i Canada av samme mann som står bak Canada Goose om noen er interessert Crazy bra jakke! Ordinær pris er 8500, selges for 6000 (kan diskuteres), helt som ny, str M
 12. Sjå der! :D Velkommen ;) hehe!

  1. Stangeland90

   Stangeland90

   hehe , takk takk! Har vert her ei stond men kikke bare rondt :D

 13. Kan skrive med stor skrift under på det Eivind! Fantastisk miljø og atmosfære! Er du trøtt i trynet på vei opp trappa, våkner du til med en gang du åpner døra og motivasjonen smeller i trynet på deg Once you've tried City, all other places turns shitty!
 14. Selger min enormt gode og varme Nobis jakke Nobis Parka Jakke - FINN Torget
 15. Når vi snakker om feilmeldinger, så får jeg opp feilmelding når jeg skal laste opp bilder Skjer hver gang uansett bilde.. Står bare at det "har skjedd en feil ved opplasting". Filen er på 123kb, har prøvd å downsize og alt, men til ingen nytte.. Tror FB er lei av meg Noen som har opplevd det samme?
 16. Jeg er ingen rosablogger!! Sett de siste innleggene mine!? Ingen bilder og jevnt over drittkjedelig lesing.. So shut it hihi.. Xoxo<3<3<3
 17. Vet at de finnes på ebay da jeg kom over dem en gang. Billige og
 18. Vanskelig å imponere med noe når lista blir satt på den måten som lengre oppe her! Hehe!
 19. Var på jobb i går da jeg hjalp en kunde. Han lurte på om det var jeg som trente på SiS før, sa at det stemmer, men slutta bl.a på grunn av at det ikke en gang var lov med sleeveless eller noe som helst. Sa jeg sendte dem en lang mail om hvor tåpelige begrunnelsene deres var for forbudet osv.. Denne fyren hadde jobba der og var innom den ene dagen da det var fullt krisemøte etter mailen og sikkert andre som hadde klaget Herregud jeg lo.. Han var i det minste enig med meg Ps; Svaret jeg fikk tilbake da jeg sa det var idiotisk at det var lov med singlett i gruppetimer, og ikke i styrkesalen var: "Du kan se på det som fartssoner når man kjører bil, noen plasser er det lov å kjøre i høyere hastighet enn andre.." Heerregud, skal ikke være mulig :rofl:
 20. Slenger med ett bidrag og to jeg også [ATTACH]31485[/ATTACH]
×
×
 • Create New...