Gå til innhold

Sørensen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sørensen

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 31. mai 1974
 1. Uff... Ikke morsomt... Bare trist... Og definitivt white trash...
 2. Hva i hælvette? Her var det jo mye som var uvanlig... Hårfrisyrer, alle gutta beveger seg i forskjellig takt osv..., men han første "vokalisten"... Mangler han en fortann?
 3. Dumt spørsmål 1: Hvor lenge holder ett kokt egg seg i kjøleskapet? Dumt spørsmål 2: Hva heter power snatch på norsk?
 4. Aleksander Emilianenko så alltid småskummel ut før også, men jeg kommer seriøst til å få mareritt i natt av dette bildet av ham. Tatt i forbindelse med at han er dømt til 4,5 års fengsel.
 5. Jeg har starta på Texas Method nå. Startet først med det tradisjonelle oppsettet med volumdag på mandag, lettdag på onsdag og intensivdag på fredag. Men volumdagen ble for lang, så jeg driver nå og prøver ut 4-dagers oppsettet fra pracitcal programming. Og det passer meg langt bedre Noen som trener dette? Hvilke støtteøvelser trener dere på mandagene?
 6. Men fikk du det skriftlig i kontrakten at "heftelser slettes når penger fra kjøper mottas" eller noe i den duren?
 7. Kom over denne siden: http://news.bodylab.dk/artikler/15887-optimale-kropsproportioner-bodybuilding Her er noen forskjellige måter å regne ut kroppsproposjoner på. Jeg ser også at uansett hvordan jeg regner på det så er midja mi for stor Ikke så overraskende siden jeg trener texas method og drikker melka mi, men uansett litt morsomt å kikke på. Jeg har sett mest på det første eksemplet der, med måling av håndleddet, og vurderer å være litt mer gnien på melka utover våren, for å stramme opp magen litt. Men lurer på hvordan dere andres kroppsproposjoner er?
 8. Jepp! Hvis personen du har blokkert prøver å "følge" deg, vil det poppe opp en melding om at "du er blokkert fra å følge denne personen" ( eller noe lignende)
 9. Merker at jeg instinktivt trer til siden når jeg møter en mann med lengre skjegg enn meg. Langt skjegg gir en slags "forkjørsrett" når jeg møter noen i døra.
 10. Hvor er det best/billigst å kjøpe klær til styrkeløft? Drakt og sokker?
 11. Noen som vet hvordan jeg kommer i kontakt med sjøholt atletklubb? Har prøvd å sende mld på fb, og sendt mail på den epostadressen som er oppført der. Uten respons...
 12. Når pleier salget på langrennsutsyr å starte?
 13. Powerrack har jeg. Opptil flere Noe hjemme og noe på jobb. Jeg er fysioterapeut med eget institutt, og vil ha en pressbenk på jobben. Men hva er ER-benk?
 14. Sørensen

  Pressbenk

  http://www.roguefitness.com/westside-bench Noen som vet om en lignende benk å få kjøpt her i landet? En dedikert pressbenk, med mulighet for å løfte uten spotter? Ser for meg at benken fra rogue blir kostbar med frakt og toll....
×
×
 • Opprett ny...