Gå til innhold

aligulkucukyavuz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  78
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. ikke alle måltider, kun lunsj og middag har du noe tips?
 2. Heisann =) jeg tenkt om noen kan tipse meg litt om mat oppskrift .. jeg spiser kyllingfilet og potet på måltidene mine.. men jeg er litt lei av å spiss hele tiden same versjon... her noen tips hva jeg kan gjøre for å endre litt på smaken? ( HELST FETT FRI OG KALORI FRI, HAR BESTEMT KALORI INNTAK )
 3. Tenkt mest på seus egentlig
 4. Hva er sjy seus ? Du mene at æ skal koke den på pannen ?
 5. Hei jeg spiser hele tia tør karbonadekjøttdeig med løk og lit grønn saker osv.. jeg er litt lei av tør middag, så jeg lurt på om noen vit om diet seus eller hva det kalles, trenger en god seus ved siden av maten sån at mat lysten min blir mye mer en den er nå..! har noen tips til meg ?
 6. Hei Jeg har hørt at plast folie rundt magen øke forbrenningen i kroppen, også svetter man sinnsykt mye å øke fettforbrennig magen. det jeg lurt på om det er sant eller ikke, eller usunt for huden ? Er det posetiv eller negativ å bruke plast folie rundt magen? Håpe får svar på dette
 7. helt vanlig, har sluttet med godteri og brus osv.. spisser ikke for my, og heller ikke for lite ...
 8. jeg har prøvd forskjellig trenigs planer og mat plan, men får ikke så brae resultat. trenger en effektiv trenigs plan og mat plan jeg er sikkelig motivert, og elske aktivitet !
 9. Hei! Jeg er en Mann på 20år, og trenger virkelig hjelp med trenig og kosthold planer ! Høyde: 173 Vekt 150kg jeg har prøvd masse trenigs planer og kosthold men det funker ikke .. jeg trenger HJELP for dette ! (jeg er ikke så flink å forklar/beskriv så håpe dere forstår meg)
 10. jeg har laga meg en loggbok så håp at det funker, sjekk ut
×
×
 • Opprett ny...