Jump to content

Mr.Positive

Members
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Reputation Activity

 1. Like
  Mr.Positive got a reaction from Kjetil Larsen in Respekt for steroide-bruk?   
  1.Tren (som i trenbolone)
  2.kjøp likes og followers
  3.selg kostholdsoppsett og treningsprogram via instagram og andre sosiale medier ("skreddersydd")
  4.profit??
   
  Det er sånn jeg føler fitness verden har blitt i dag, men nå er ikke jeg så "into it" så no hate pls. Bare en generell oppfatning.
  Forøvrig er jeg enige med resten over her.
 2. Like
  Mr.Positive reacted to NoBro in Kcal på bulk   
  Hvor har jeg påstått dette? 
  Jeg har ikke sagt noe om hvorvidt noen er dopet eller ikke - Jeg har derimot sagt at du utifra et bilde ikke kan avgjøre om noen er dopa. Spesielt ikke en lettvekter som på ingen måte har noen ekstrem fysikk,  og som burde være fullt oppnåelig for de fleste.
  Du virker som en fjortis-bro,  som videreformidler alt du hører på gymmet og på Internett som fasiter,  fordi du synes det høres fornuftig ut. Eksempelvis at godt utviklede skuldre / nakke = doping.
  Ha i bakhodet at mange kampsportutøvere er ganske klare på at steroider gjør dem til dårligere utøvere,  på grunn av pumpen de får,  etter noen minutter blir det ekstremt slitsomt å holde guarden oppe.
  Nå er steroider selvsagt ikke eneste måte å dope seg på - men du har altså påstått at denne MMA -utøveren har brukt steroider,  fordi du mener at han har det (utifra et bilde)
 3. Like
  Mr.Positive reacted to NoBro in Kcal på bulk   
  Det er en fornuftig og helt grei måte å gå frem på. Man lærer veldig mye underveis, blir mer rutinert, og man trives bedre med maten, det blir rett og slett en mye mindre stressfaktor.
  Jeg har igrunn aldri forstått hensikten med å følge bro-dietter hvor man spiser det andre mener man skal spise (ala Eggehviter, brokkoli, kyllingfilet og brun ris og KUN dette 8 ganger om dagen)
 4. Like
  Mr.Positive reacted to IneRavn in Har jeg forstått kaloriforbrenning riktig?   
  Flotte greier! Takk begge to:)
 5. Like
  Mr.Positive got a reaction from IneRavn in Har jeg forstått kaloriforbrenning riktig?   
  ^this - når du regner ut TDEE'n - legg deg 500 under den, og ikke trekk i fra kalorier du forbrenner i form av aktivitet, ettersom de er allerede talt for. 
 6. Like
  Mr.Positive reacted to Mellem92 in Har jeg forstått kaloriforbrenning riktig?   
  Hei,
  Ikke tenk på basal forbrenning, " the amount of energy expended while at rest in a neutrally temperate environment, in the post-absorptive state (meaning that the digestive system is inactive, which requires about twelve hours of fasting "

  Tenk mer på TDEE: (Total Daily Energy Expenditure) is the amount of calories that your body will burn in a 24-hour period. It factors in your sleep, work, exercise, and normal daily activity.
  TDDE calc: http://www.1percentedge.com/ifcalc/
                     http://www.iifym.com/tdee-calculator/

  Anbefaler å ikke legge inn i kalkulatoren at du trener og sett aktivitets nivået til det laveste.

  Ta meg f.eks: Jeg er 24 år og veier 107kg i dag, min TDEE er på ca 2400-2500 og jeg har lagt meg ca. 500-600 kcal under dette. Har holdt på nå i 5 mnd. og har gått ned ca.1 kg gjennomsnitt i uka.

  Når det kommer til inntak av macroer så går det slik:
  Protiner: 1.0-2.2g/kg.
  Fet: Fet  0.9-1.1 g/kg
  Carbs: (drat rett ut i fra kilden min)   So your goal carb intake in grams = [Goal calories - (Px4 + Fx9)] ÷ 4 where P and F are target grams of protein and fat, respectively. This result can range from 0.0-2.2g/lb (0-4.8g/kg) of total body weight and beyond depending on performance needs and personal preference.

  Ikka ta macroer alt for seriøst, til syvende og sist så er det kaloerier inn vs. kaloerier ut.
  Anberfaler deg å lese her: https://www.reddit.com/r/Fitness/wiki/faq
   
  Håper noe av dette er til hjelp

  Kilder: 
  https://www.reddit.com/r/Fitness/wiki/getting_started#wiki_defining_your_goals
  https://www.reddit.com/r/Fitness/wiki/faq#wiki_diet_details
  Egen erfaring
 7. Like
  Mr.Positive reacted to NoBro in Tidenes største politiaksjon mot dopingmiljøet   
  Jeg underbygger overhodet ikke poenget ditt, du kommer med et antall eksempler på drap "Begått av mennesker i steroiderus" som kan telles på èn hånd, og felles for dem alle er at samtlige gjerningsmenn har vært ruset på alkohol og/eller narkotika samtidig som de har brukt AAS.
  Det er velkjent at hver gang media skriver om vold begått i såkalt "steroiderus" så nevnes det sjeldent eller aldri at h*n var drita full på sprit, høy på amfetamin/kokain eller generelt påvirket av andre narkotikum/rusmidler som har en dokumentert link mot vold.
  " Få kan vel si noe om Flink og Stureplansaken hadde skjedd i et slikt omfang med kun alkoholbruk...det er nok som du sier komboen AAS og alkoholbruk (ikke alkoholmisbruk) som er fatal "
  La oss ta for oss det rusmiddelet som er versting nummer èn i samfunnet når det komme til voldshandlinger og økt aggressivitet: Alkohol. Både jeg og du er nok klinkende klar over at jeg blir sittende her i hele dag dersom jeg skal begynne å ramse opp antall drap, voldtekter, blind vold og annen vold med alvorlig utfall som er blitt begått i Norge i generasjoner så langt tilbake som vi kan huske. Tallene er nok så enorme at det kun er antall drap det finnes konkrete tall på.
  Ta en titt på denne tabellen, DEN underbygger mitt poeng og er basert : Most dangerous drugs chart
  Alkohol er altså på en suveren førsteplass hva gjelder "Harm to others" - altså skadeomfang på (mis)brukers omgivelser, og årsaken til at denne er så høy er jo nettop grunnet voldshandlinger begått i alkoholrus. Drap, voldtekter, og annen vold. Dette skjer jo hver eneste dag i alkoholrus i Norge. Men likevel er det slik at når gutta boys sloss i helgene så unnskyldes de gjerne med "Ja men han var jo så full vettu" - Rusa på et rusmiddel en 18åring lovlig kan kjøpe på rema 1000.
  Når det gjelder direkte fysisk skade på (mis)bruker er alkohol også langt der oppe, men bak heroin/crack, og omtrent likt med methamfetamin.
  Ta en titt på hvor langt ned anabole steroider er på denne skalaen, dette er basert på statistikk hvor det selvfølgelig er tatt hensyn til at det er langt langt flere som drikker alkohol enn det er som bruker AAS, altså utifra et prosentmessig antall av hendelser utifra antall brukere.
  Anabole steroider har vært rundt oss i lang lang tid, i mange generasjoner nå, og det er blitt gjort omfattende forskning på disse stoffene. Man er i det hele tatt veldig godt kjent med virkninger, positive og negative,  bivirkninger og skadevirkninger anabole steroider gir. Linken til økt voldelighet er imidlertid ikke en av dem. Hypotesen om at AAS gjør deg mere voldelig har eksistert så lenge at forskere i alle år spesifikt har forsket på dette, men ikke kommet frem til noe konkret som underbygger det.
  Du må også huske på at "Anabole steroider" er et relativt og vidt begrep, på samme måte som "Narkotika" - Hvor ofte hører du "Han var ruset på narkotika når han voldtok" ? Nei, du hører som oftest "Han var ruset på amfetamin når han voldtok" (Eksempel)
  Det hele er et resultat av at samfunnet fremdeles har veldig lite kunnskaper om anabole steroider. Media og Ola Nordmann baserer seg stort sett på udokumenterte hypoteser og myter. Det faktum at samtlige av dine eksempler på folk som "Drepte i steroiderus" var ruset på langt farligere medikamenter isolert sett enn AAS underbygger jo MITT poeng, ikke ditt. Breivik var forresten "Ruset" på dianabol og winstrol, to klassiske og velkjente steroider, sistnevnte er vel regnet som en av de mest skadelige anabole steroidene som finnes - Men ingen av de to gir noen som helst form for rus. Denne "ECA-stacken" med effedrin/aspirin/koffein derimot, er også en klassiker i ymse miljøer, og er kjent for å øke både mental fokus, aggressivitet, utholdenhet og energi.
  Breivik tok steroider i forkant av 22/07 for å være fysisk/psykisk istand til å gjennomføre drapene ? Steroider er ikke som alkohol eller narkotika, hvor du oppnår ønsket virkning iløpet av timer og minutter, det er ikke bare å ta noen tabs med dbol og ei sprøyte med testosteron samme kveld, eller for den saks skyld kvelden før eller uken før du har tenkt å utføre noe mens du opplever effekten av steroidene. Det tar lang tid å få ønsket effekt av steroider, avhengig av hvilke typer man bruker, så snakker man som regel flere uker og av og til også på månedsbasis. Videre krever bruk av steroider at den som bruker det besitter en ikke ubetydelig mengde kunnskap. Det er ikke bare å innta steroider og bli stor, sterk, og tøff. Steroider vil gjøre veldig lite for en person som ikke vet hva han driver med (Som ikke har kosthold og trening i orden og som ikke sitter på de andre medikamentene og legemidlene man er nødt til å bruke i tillegg / etter en kur relatert til egenproduksjon og å få denne tilbake etc. )
  Jeg må bare avslutte med at jeg synes det er ganske betenkelig å se den ressursbruken politiet bruker på å avhøre/teste og pågripe personer som "Ser litt for muskuløse ut" - En del av disse har jo også testet negativt. Dette paralellt med at man henlegger voldtektssaker og voldssaker i stor stor skala, og forklarer det hele med manglende ressurser. Voldtekt, vold og faktisk også alkohol er alle langt større samfunnsproblemer enn anabole steroider noengang har vært. For ordens skyld: Jeg har aldri brukt anabole steroider selv, og kommer aldri til å gjøre det, men jeg liker å forholde meg til fakta.
   
 8. Like
  Mr.Positive got a reaction from phatlegs in Hva irriterer du deg over?   
  haha, da er vi i samme båt. Akkurat det samme her, bortsett fra at vedkommende slår meg med rolige 20 000 skritt HVER_DAG.
  Jeg gjør ikke annet enn jobb 8 timer, også trene, trene, trene , spise, trene,sove. Det er ikke nok timer til at hun skal klare å ligge så langt framfor meg. Konkurransen er over nå 16.06 - takk for det. Da skal jeg legge fitbitn på hylla, håper kjerringa er stolt over seg selv...smh
 9. Like
  Mr.Positive reacted to SamGold in Vond skulder selv etter lang tids hvile. Trolig på grunn av dips. Noen tips?   
  Pec-Decks tar jeg svært sjeldent, men innbiller meg at det er nettopp en slik type øvelse som hadde gitt meg ubehag. Så det høres ut som vi lider av en lignende skade.
 10. Like
  Mr.Positive got a reaction from SamGold in Vond skulder selv etter lang tids hvile. Trolig på grunn av dips. Noen tips?   
  Joda, jeg kjenner det heldigvis ikke i like stor grad nå lengere : ) Jeg må bare passe på å varme opp skikkelig, også tøyer jeg brystet før og etter trening i håp om at det skal bli noe bedre mobilitet der. Nå kjenner jeg det bare om jeg tar pec-decs i en sånn jalla-maskin vi har på treningsrommet, så den unngår jeg å ta, hehe. Jeg har også begynt å ta noe bredere grep på ro-øvelsene jeg tar, i tillegg til at jeg prøver så godt jeg kan med å prøve å være obs på holdningen min.
 11. Like
  Mr.Positive got a reaction from SamGold in Vond skulder selv etter lang tids hvile. Trolig på grunn av dips. Noen tips?   
  Virker som du har gått på samme smellen som jeg gjorde i mine yngre dager. Jeg har slutta med å ta dips helt.  Jeg kjenner det på framsia av høyre skulder, stikkende smerte når skuldra skyter framover på en måte. Jeg har vært til BHT(bedrifhelsetjenesten) med dette (fysio) og han mente det var som følger av for lite bevegelighet i høyre framside av bryst, nedenfor skuldra, ved pecsa liksom. Der er det veldig stramt til meg, som gjør at skuldra blir skøvet framover. Jeg fikk derfor beskjed om å tøye godt (bryst) og varme godt opp med div. brede ro-øvelser i tillegg til å prøve å fokusere på holdning (jeg har rævva holdning, kontorrotte)
  Vet ikke om det er samme issue du har dog, men jeg ville i alle fall ha varmet opp skikkelig, og droppa dipsen : )
 12. Like
  Mr.Positive got a reaction from cesandberg in Hva irriterer du deg over?   
  Om du får telleren til å gå, for deretter å sette deg på stolen og bare tripper med arma/fotene. I tillegg til at hun står i ro rett opp og ned og går. Jeg ser på det som semi-juks. Utenom det så kan man legge til skritt manuelt via dytt.no(leverandøren av konkurransen) der kan du konvertere 1 time styrke(eller fotball/håndball etc) til skritt. 
  jeg logger realistisk. Det gjør ikke personen jeg prater om. Hun logger 90min høy intensitet på håndball og får 30 000 skritt kun av det. Jeg har på meg fitbitten på fotball-trening og lar faktisk tellern gå. Framfor å logge det manuelt(hadde fått mer skritt av å logge manuelt) 
   
  hvordan vet jeg hun jukser? Har sett det selv + jwg har hun på friendslista på fitbit appen. Der har hun ett snitt på 15k - på dytt.no har hun 60k....
 13. Like
  Mr.Positive reacted to pilatus in Vektnedgang fortest mulig   
  18 kg ned? Høres ut som du bør tenke langsiktig og satse på sommerkropp 2017 istedetfor 2016... :-)
   
 14. Like
  Mr.Positive reacted to Zmurph in Vektnedgang fortest mulig   
  0,5 kg var ikke ment som en fasit, men heller en pekepinn for hva som er realistisk. Man kan selvsagt gå ned både mer og mindre, og vektnedgangen er aldri linær. Noen uker går man ned mer, noen mindre. Poenget er at det er en ræva ide å gå ned 15-20 kg på 2 mnd.
 15. Like
  Mr.Positive got a reaction from SamGold in Hva irriterer du deg over?   
  To late  men jeg slår hun ikke uansett... Hun har 60 000 skritt i SNITT hver dag. At hun ikke ser det selv... Alle i hele bedriften skjønner at hun jukser, utenom hun selv. Jaja - må bare svelge det og konkurrere med meg selv. 
 16. Like
  Mr.Positive got a reaction from 19-91 in Hva irriterer du deg over?   
  Jeg irriterer meg grenseløst over folk som jukser. Nei, jeg tenker ikke på steroidebrukere.
  Vi har en pågående konkurranse på jobb, hvor det er om å gjøre å være i mest aktivitet. Vi har alle sammen fått utdelt en fitbit HR charge som tracker skritt, og blir synka opp i mot dytt.no - Der kan man forøvrig også legge til skritt manuelt, om man for eks trener styrke, svømmer eller klatrer o.l. - Du kan da velge intensitetsnivå og antall minutter du trener, som da blir konvert til skritt.
  Jeg vet jeg er bedre trent enn 99% av resten som deltar, men pga de jukser, så ligger jeg som nr 5 på konkurransen. Jeg er sinnsykt konkurransemenneske, og blir j***** irritert over dette. Da jeg sliter rævva av meg med 1-1,5 time styrke om dagen + jogger 1 mil, og da er jeg bare halvveis på skrittene som de over meg. De som ligger over meg har liksom 60 000 skritt ila en dag, noe jeg NEKTER å tro. Jeg har vanskelig for å tro at ei på 45 år, med høyere fett% enn LMM går ett maraton DAGLIG, 7 dager i uken, dette har jeg irritert meg over siden konkurransen startet, og kommer nok til å fortsette å irritere meg til den slutter (16.juni)
  jeg har fått bekreftet at vedkommende jeg prater om ovenfor her, manipulerer fitbitn til å tro at hun går, mens hun egentlig sitter på kontorstolen og tripper så vidt med fotene. The struggle is real! De andre som ligger over meg i konkurrasen driver aktivt med halv og hel -maraton, så de er legit, og de irriterer meg ikke.

  Nå er jeg også såpass oppegående at jeg skjønner formålet med konkurransen (få flere arbeidstakere i aktivitet) men for meg som tar denne konkurrasen noe seriøst, så irriterer det meg...
   
 17. Like
  Mr.Positive got a reaction from Zmurph in Vektnedgang fortest mulig   
  Sorry siss. Men dette skulle du ha tenkt på tidligere. Det finnes ingen quickfix når det kommer til vektreduksjon. Du kan jo prøve å kutte så my karbs/fett fra kosten i håp om at du går ned en del før sommeren, men dette er jo ikke bærekraftig og du kommer til å hate livet. Jeg ville heller ha bitt i det sure eple og forsøkt å endre livsstil. Jeg var i samme båt som deg sist sommer. Jeg godtok at jeg ikke fikk "sommerkroppen" og fokuserte heller på å finne gode rutiner innen trening og kosthold og kjøre på mot neste sommer. Jeg gjorde nettopp dette og vil påstå jeg har en grei sommerkropp i år - Rome wasn't built in one day. Lykke til  
 18. Like
  Mr.Positive reacted to SamGold in Hva irriterer du deg over?   
  Haha. Mr. Positive. Tror ikke du skal ta en konkurranse hvor du konkurrerer og til og med blir "slått" av en overvektig, middelaldrende kvinne særlig seriøst.  
 19. Like
  Mr.Positive got a reaction from Tuba in Hva irriterer du deg over?   
  Jeg irriterer meg grenseløst over folk som jukser. Nei, jeg tenker ikke på steroidebrukere.
  Vi har en pågående konkurranse på jobb, hvor det er om å gjøre å være i mest aktivitet. Vi har alle sammen fått utdelt en fitbit HR charge som tracker skritt, og blir synka opp i mot dytt.no - Der kan man forøvrig også legge til skritt manuelt, om man for eks trener styrke, svømmer eller klatrer o.l. - Du kan da velge intensitetsnivå og antall minutter du trener, som da blir konvert til skritt.
  Jeg vet jeg er bedre trent enn 99% av resten som deltar, men pga de jukser, så ligger jeg som nr 5 på konkurransen. Jeg er sinnsykt konkurransemenneske, og blir j***** irritert over dette. Da jeg sliter rævva av meg med 1-1,5 time styrke om dagen + jogger 1 mil, og da er jeg bare halvveis på skrittene som de over meg. De som ligger over meg har liksom 60 000 skritt ila en dag, noe jeg NEKTER å tro. Jeg har vanskelig for å tro at ei på 45 år, med høyere fett% enn LMM går ett maraton DAGLIG, 7 dager i uken, dette har jeg irritert meg over siden konkurransen startet, og kommer nok til å fortsette å irritere meg til den slutter (16.juni)
  jeg har fått bekreftet at vedkommende jeg prater om ovenfor her, manipulerer fitbitn til å tro at hun går, mens hun egentlig sitter på kontorstolen og tripper så vidt med fotene. The struggle is real! De andre som ligger over meg i konkurrasen driver aktivt med halv og hel -maraton, så de er legit, og de irriterer meg ikke.

  Nå er jeg også såpass oppegående at jeg skjønner formålet med konkurransen (få flere arbeidstakere i aktivitet) men for meg som tar denne konkurrasen noe seriøst, så irriterer det meg...
   
 20. Like
  Mr.Positive reacted to NoBro in Vektnedgang fortest mulig   
  Du veier 82 kg og er 160 høy og har noia for sommerkroppen - Hva har kostholdet ditt vært frem til nå / frem til vekta tikket inn på 82 ?
  Hvor fort du kan gå ned til 64 kg avhenger av hvor mye muskelmasse du er villig til å miste, jeg vil personlig ikke råd noen til å spise 1000 kalorier i døgnet og løpe to ganger på fjellet i døgnet, et slikt opplegg er dømt til å mislykkes.
  Jeg vil heller ikke råde noen til å IKKE trene styrketrening, men hvis dette ikke er viktig for deg, altså å bevare muskelmasse i størst mulig grad, så har du allerede tatt et valg og det er du som vet hva du selv vil med din egen fysikk.
  Dersom du er relativt ute av shape nå, er det beste du kan gjøre for deg selv å gjøre ting enkelt: Fornuftig kosthold og økt aktivitet, det er umulig å si hvor mye du kan/bør gå ned fra uke til uke, men at du de første ukene bør kunne gå ned en god del grunnet alt vannet kroppen din (Mest sannsynlig) holder på er ihvertfall sannsynlig (Sett at du har hatt et dårlig kosthold frem til nå)
  Styrketrening vil gjøre deg strammere, sterkere, sørge for at du bevarer mere muskelmasse når du går ned i vekt, og det er ingenting som vil forme kroppen din bedre. Det er kun ditt kosthold som har gjort at du ikke har fått bort fettet / ikke har gått ned i vekt.
 21. Like
  Mr.Positive reacted to Tigeren in Midjemål   
  Kvinner sliter oftere med vannretensjon enn menn, kanskje spesielt ifm menstruasjon. Så det er mulig, men jeg holder en knapp på alternativ 2 allikevel pga tidsperspektivet her (6 uker)?
  Hvordan vet du at du ligger i kaloriunderskudd hvis du ikke har noen vektmål og midjemålet ditt viser det samme? Sier ikke at 1200kal om dagen ikke er underskudd for deg, men stiller kanskje spørsmål ved om ditt faktiske gjennomsnittlige daglige kaloriinntak har vært 1200 i alle disse 6 ukene.
  Det er jo selvfølgelig også en mulighet med hypothyreose/hormon problematikk, men det egner seg best hos fastlegen og ikke over internett, og vil også evt gi andre symptomer  
  Foreslår følgende:
  -Vei deg hver dag på morgenen uten klær, etter toalettbesøk og før mat. Noter ned vekt.
  - Slå sammen alle tallene for uka og del på 7. Dette er gjennomsnittsvekten denne uken. (Tallene kan variere til dels stort fra dag til dag alt etter inntak av salt, karbohydrater, alkohol osv).
  - Følg med på utviklingen i ukentlig snittvekt. Går du ikke ned så spiser du for mye. enkelt og greit.
  - Sikt på et vekttap ikke større enn 0.5kg per uke, ettersom du er ganske slank fra før (169cm / 61kg). Raskere vektnedgang vil resultere i unødvendig mye tap av muskelmasse.
   
   
   
 22. Like
  Mr.Positive reacted to Broseidon in Etter diett   
  Alt er lov. Bruk en kalorikalkulator fra nettet. Regn ut ditt daglige energibehov og legg deg ca 10-15% over. På denne måten får du en fin og "ren" bulk. Det er ikke rocket sience, men du burde utnytte muligheten du har nå, som nybegynner, til å legge på deg godt med muskelmasse:). Et fint mål kan være å veie 80 kg igjen, men da med en annen kroppskomposisjon.
 23. Like
  Mr.Positive reacted to Broseidon in IF + refeed   
  Da har vi nok lest forskjellige steder. Hvis du har spist lowcarb <50-75 gram karb på lav-dagene er det bare å gunne på med karb på refeeden. Så lenge fettet holdes lavt er ikke dette et problem. Hvis dere synes dette virker interessant vil jeg anbefale boken UD 2.0 av Lyle Mcdonald.
 24. Like
  Mr.Positive reacted to playfair90 in IF + refeed   
  Vedlikehold eller litt over er en grei tommelfingerregel og det jeg også har oppfattet som en normal praksis. Hvis du holder fettet lavt denne dagen kan du presse inn fine mengder karbs. 
 25. Like
  Mr.Positive reacted to Marcus Halberstram in IF + refeed   
  Svaret beror utelukkende på kalorier inn/ ut.
  Refeed på 6 timer gir deg ingenting. Bittelitt glycogen refill.
×
×
 • Create New...