Gå til innhold

IvanDrago

Medlemmer
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Såklart har du plass/penger/gidder så er nedtrekk osv osv kjekt. Men det føler jeg ikke er nødvendig.
 2. Seriøst, hvis du har mulighet til å kjøpe "stort" og tungt utstyr, så bør du absolutt slå til! Det er så hinsides mye billigere der enn her! Rogue Fitness :: Strength & Conditioning Equipment Det må du sjekke ut. Hvis du har mulighet til å lage gym i garasjen din så er det noen veldig kjekke muligheter der + stang og vekter som er relativt billig.
 3. Tror uansett ikke at det er noe særlig å bytte ut vanlig kosthold med å drikke melk. Men etter det jeg har lest i det siste, så virker H-melk til å være helt genialt for å få i seg litt ekstra proteiner/kcals!
 4. Helt enig med deg. "Problemet" er at hun skal til USA. Regner med at det ikke er så lettvint å kjøpe alle de tingene da. Eventuelt kunne man jo joine en crossfit-plass. Har hørt det er bra miljø på de plassene.
 5. IvanDrago

  Rå egg

  Takker for tips!
 6. IvanDrago

  Rå egg

  De ordene der skal jeg ta med meg! Veldig gode råd!
 7. IvanDrago

  Rå egg

  Ja det virker slik, ut ifra de svarene jeg har fått her. Det er nettopp derfor det er kjekt å spørre her på forumet. Derimot smaken har jeg ingen problemer med dersom det hadde vært eneste hinder.
 8. IvanDrago

  Rå egg

  Det jeg egentlig mente var FLERE undersøkelser. Ikke nødvendigvis nyere.
 9. IvanDrago

  Rå egg

  Takker så mye! Utrolig kult av deg å ta deg tid til å hjelpe en nybegynner som meg! Takk skal du ha. Jeg får prøve å lese meg opp litt på hva jeg bør ha i meg. Kjedelige greier, skulle ønske jeg bare kunne fokusere på treninga! Hehe..
 10. IvanDrago

  Rå egg

  Takker for råd! Veit du om noen "pre-made" kostholdsplan for 2500kcal?
 11. Gjøvik. Holla!

 12. IvanDrago

  Rå egg

  Grunnen for at jeg lurer, er fordi jeg skal prøve å lage en sunn diett på ca 2500 kcal. Prøve å ligge litt i overskudd, så jeg kan øke litt i forskjellig øvelser fremover mot jul. Skal prøve 5x5 stronglifts/starting strength-programmet samtidig som jeg har hatt pause fra trening i nesten et helt år. Noe må skje!
 13. IvanDrago

  Rå egg

  Ok. Er det ikke Solrun Steffansdottir som bruker mye egg i dietten sin? Ser absolutt poenget med å koke/steke eggene. Eneste er at det tar lengre tid. Og den undersøkelsen som er sitert fra fitnessbloggen er fra 98. Skulle gjerne sett nyere forskning.
 14. IvanDrago

  Rå egg

  Dude, jeg prøvde jo nettopp å få frem at det ikke var poenget. Han var den første jeg kom på da jeg snakka om de egg-greiene.
×
×
 • Opprett ny...