Gå til innhold

Nrjey

Medlemmer
 • Innholdsteller

  98
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nrjey

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 29. juli 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det kan jo hende, men det må jo være av den grunn at jeg ligger på 200gram proteiner hver dag. Men har i grunn ikke vært så langt unna tidligere, heller. Nei har faktisk ikke begynt med ZMA, men planlegger å begynne med det, så fort pakka fra iHerb kommer :-) Er nok rein gitt, eneste "ulovlige" preparatet jeg bruker, er Jack3d.
 2. [ATTACH]99911[/ATTACH] Heldiggriser, alle sammen.
 3. De siste få månedene, under diett har det vært flere netter der jeg har våknet opp av at senketøyet, dyna og puta er full i klissbløt svette. Det er så mye at man skulle tro jeg har liggi i solarium. Har noen erfart dette, eller vet hva som er årsaken?
 4. Tenkte jeg bare skulle legge til en link som var relevant. Are There Amphetamines in Driven Sports Craze Preworkout?
 5. Skadeomfanget på produktet er etter min mening ikke omfattende nok til at det ulovliggjøres. Det er ikke et narkotisk stoff, selv om det har ingredienser som kan gi en minimal, men lignende effekt. Og si meg, hvilken vei leder dette produktet?
 6. Dere mistforstår nok begge hva jeg vil frem til. Jeg er selv klar over at vi lever i et av verdens strengeste land. Poenget mitt er at dette absolutt ikke leder noen positiv vei for de preworkout'ene som er i det norske markedet, og det illegale markedet kommer til å skyte i været. Jeg mener at å ulovliggjøre denne typen produkter ikke leder noen god vei, om dere skjønner.
 7. Kosttilskudd inneholdt dopingmidler - nå hamstrer mange produktet - Østfold - NRK Nyheter Så, i følge media i vår fantastiske verden, så inneholdt dette produktet stoffer som LIGNET på amfetamin og som SANNSYNLIGVIS har lignende effekter. Produktet har nå blitt trekt i fra for eksempel den svenske nettbutikken Gymgrossisten, og kundene raser. Det skjønner jeg forsåvidt svært godt. Jeg hørte om denne saken på radioen, og det var en person som hadde beskrevet bi-virkningene av produktet. I måten han beskrev det på, var det tydelig av at han har overdosert og misbrukt produktet i forhold
 8. Har hørt og lest at Yohimbine HCL har dokumentert effekt på fettforbrenningen. Har lest en del reviews i tillegg til at Lyle McDonald beskriver produktet i en av sine bøker. Men såklart, det er så og si umulig å få det inn i Norge. Har bestilt selv i håp om at det kommer igjennom.
 9. Kunne dere skrevet næringsinnhold totalt for hele pizzaen?
 10. Har lest et sted at én kg rødt kjøtt inneholder rundt fem gram med kreatin. Under oppladningsfasen (på kreatin monohydrat som tilskudd), så vil jo det si at man må få i seg rundt 4-5 kilo rødt kjøtt hver dag dersom man skal få i seg tilnærmet dose i pulverform, om jeg ikke tar helt feil.
 11. - ca. 1900 kcal på hviledager og 2200 på treningsdager - Mann - 22 - 186 - 82 - fem til seks dager i uken. to består av MMA og resten styrke - planer om en fettprosent på 5-6% - Prøver å holde meg til annenhver lørdag.
 12. Hei! Etter en knebøy-økt for noen dager siden har jeg slitt med en krampe i rumpa så og si hele døgnet i tre dager nå. Sammentrekningen er både hyppig og svært plagsom da dette går ut over nattesøvnen min og jeg merker det spesielt godt når jeg sitter og ligger. Krampen befinner seg i området mellom rumpa og bakside lår, men i all hovedsak rumpa. Kan noen hjelpe meg før jeg blir gal?
×
×
 • Opprett ny...