Gå til innhold

Theea

Medlemmer
 • Innholdsteller

  68
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Så braaaaa:) Blir bedre og bedre for hverdag som går nå!!
 2. Kanskje det ikke er dietten for meg da.. trening blir det uansett, jeg får ta det rolig og øke på
 3. Skjønner at det høres litt rart ut at jeg vil prøve PSMF, men jeg vil helst ned i fettprosent. Jeg vet at jeg mangler muskelmasse, og at det er trening som må til, men jeg føler meg ikke noe bra som jeg ser ut nå. Trives best på 57kg og veltrent Jeg er vel bare en smule frustrert fra livet og ned(n)
 4. Litt dårlig på planlegging av når jeg kan trene, ikke så lett med en liten gutt i hus og en vet aldri når man har barnepass
 5. Jeg har en pt i familien, så har fått litt tips og råd.. men jeg får jo ikke lov til noe men begynner litt forsiktig med lette vekter. Tragisk å ikke ha kunne trent på så lenge. Blir litt despo av det:confused:
 6. Jeg var også ganske obs på alt.. passet på vekten og så kjempe bra ut, helt den den forb***** bekkenløsningen kom.. da este jeg ut i alle retninger! Men alt gikk vekk etterpå da. Bare føler at jeg ikke har en eneste veltrent muskel på kroppen. DEIG!
 7. Da var du heldig.. jeg hadde sinnsykt mye problemer.. jeg kunne nesten ikke gå. Etter fødselen hang bekkenløsningen igjen, og da jeg følte at jeg kunne trene igjen smalt det på nytt! aaarg!
 8. Ja det er ikke så lett med lårene.. hater hvordan baksidelår og rumpe ser ut nå etter graviditeten.. faen altså Jeg har hatt så heftig bekkenløsning at jeg ikke har kunne trene. Tenkte jeg skulle prøve meg igjen nå, men må jo ha tung styrketrening for å heise oppigjen den delen der. håper ikke jeg får meg en smell i bekkenet igjen. murr murr.
 9. Hva sa kirurgen om lårene da?
 10. Sant nok:) Men du har hatt større pupper enn meg i utgangspunktet, jeg var en Ccup. Da er det nok formen det går i. Jeg få iallefall håpe at du blir fornøyd! Men jeg kan love deg at de forandrer seg en god del. Du fortjener alt som kommer din vei, har lest litt i loggboken din - jeg er helt imponert!!!
 11. weird.. jeg er smalere enn deg. er det plasseringen til kirurgen da?
 12. Nja, det er jo ikke så mye.. Kanskje jeg har strørre brystkasse enn deg.
 13. hmm.. kanskje dumt å spørre, men har du litt mellomrom mellom puppene? Mine står veldig tett sammen, hvis jeg legger en finger i mellom er den borti begge puppene. Eneste forskjellen som har skjedd med mine etter op er at de har droppet, og slapper litt mer av, ellers står de dønn på samme sted.
 14. Jezez.. den følelsen hadde ikke jeg. Er det fordi du ikke kan løfte armene?
×
×
 • Opprett ny...