Gå til innhold

Dag-Are

Medlemmer
 • Innholdsteller

  91
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dag-Are

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 23. mai 1990
 1. Noen som har noe erfaring med Fourlife sine kosttilskudd? http://www.fourlife.no Jeg var på et foredrag med AFPT i Oslo som handlet om Omega-3 hvor Fourlife's produkt ble anbefalt. Tror det var Espen Arntzen som holdt foredraget.
 2. Har noen peiling? Har gått gjennom langvarig behandling for økt blodgjennomstrømning, uten hell. Noe som slår meg: Ingen av de som har prøvd å behandlet meg, har noen ganger spurt meg om/prøvd å finne ut av årsaken til at beinhinnebetennelsen oppsto i det første. Dere har kanskje hørt: "Hva er poenget med å legge om gulvet når det er taket som lekker?"
 3. Har sendt deg nummeret mitt på PM:) Bruker du for lang tid på å svare, må jeg dessverre gi varene til noen andre.
 4. Det er rett som Zain sier: Det kommer ann på forbruk. Antall kg / forbruk pr. dag = varighet.
 5. Gi meg nummer så kjøper jeg greiene dine! Kan møte deg hvor som helst i Oslo! :)

  1. Dag-Are

   Dag-Are

   97631861 Bare send melding når som helst :-)

 6. Dette er en 'remake' av en annen tråd jeg har måtte lage pga. userriøse kjøpere. Dersom du egentlig ikke er interessert i å kjøpe: Ikke ligg inn bud og hold av varene slik at andre som virkelig vil kjøpe ikke får muligheten. Takk takk. Jeg har tenkt til å slutte med det meste av kost kosttilskudd og sitter nå på et lager av varer som egentlig bare tar skapplass som jeg helst vil bruke på ris, brød, osv. Varene er selvfølgelig uåpnet. Varene jeg selger er: Whey-80, 4 kg, Bringebær Whey-80, 4 kg, Banan Carbo Flex Pure, 1 kg, Naturell - Antall: 5. Til sammen: 5kg. Creatine Monohydra
 7. Roses are red, My name isn't dave. This makes no sense, Microwave.

 8. hei hopp, livet er en flopp:

 9. Solgt Rudy! Vil du overføre pengene via nettbank eller vil du betale oppkrav? Bor du i Hedmark?
 10. Jeg har tenkt til å slutte med det meste av kost kosttilskudd og sitter nå på et lager av varer som egentlig bare tar skapplass som jeg helst vil bruke på ris, brød, osv. Varene er selvfølgelig uåpnet. Varene jeg selger er: Whey-80, 4 kg, Bringebær Whey-80, 4 kg, Banan Carbo Flex Pure, 1 kg, Naturell - Antall: 5. Til sammen: 5kg. Creatine Monohydrate, 500 g - Antall 4. Til sammen 2 kg. Hos Gymgrossisten blir varene sammenlagt på 1708,- uten frakt. Dersom kjøper betaler frakt, selger jeg alle produktene sammen for 1000,-. Kan også selge varer separat. Pris er også diskutabel. J
 11. Hei igjen. Har prøvd å fått tak i deg og har funnet ut at jeg ikke kan vente særlig lengre. Om du ikke svarer innen uken så blir jeg nødt til å prøve å selge det til noen andre.

  1. Dag-Are

   Dag-Are

   Venter på nytt sim-kort til mobilen, så om du svarer må du svare på denne meldingen.

 12. Noen som kan svare på hvorfor jenter ikke bare kan trene Toning da?
 13. Desverre er ikke denne beskjeden nok for mange. "Du spiser ikke riktig kosthold for å få en like maskulin kropp for å ende opp med en slik kropp". Når jenter leser at de idealene deres trener slik eller slik for å se ut som de gjør, opplever jeg at det er mye som skal til for å forandre tankegangen. Jeg vil egentlig bare ha noe(n) å referere til. Noen som trener TUNGT, men som like vel har den kroppen som kreves for å være idealet.
 14. Jeg er klar over testosteronforskjellen og har lenge vært en forkjemper for at jenter burde trene tungt. Men om du ser på bildet nederst i artikkelen jeg linket i starttråden, så vil jeg faktisk si at damen begynner å nærme seg et maskuling utseende. Men dette igjen blir bare subjektivt. Dama på bildet trener nok ganske tungt, men er langt fra idealet for de fleste jenter. Jeg syns ikke det er rart at jenter blir skremt til å trene tungt når folk oppfordrer dem til å trene på samme vis som de jentene de ikke vil bli seende ut som! Jeg tør påstå at majoriteten av jentene i Norge/verden, mener V
 15. Det skjønner jeg, men jeg merker at det er vanskelig for mange jenter å forstå det samme. Hvorfor ikke bare slenge jentene på Toning-trening og droppe maks styrken om de kan nå samme mål med begge fremgangsmåter?
×
×
 • Opprett ny...