Gå til innhold

Slofs

Medlemmer
 • Innholdsteller

  223
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Slofs

 1. Hei! Noen som har gått personlig trener-studie til Active Education og selger bøker? Helst de nyeste utgavene.
 2. https://www.vektklubb.no/artikkel/matspaneren/kokosfett-er-verre-enn-palmeolje-23443335 Er dette bare det samme gamle mettet fett er forferdelig-opplegget? Jeg har veldig gode er faringer med kokosolje i alt fra matlaging til hårkur haha. Vektklubb generelt virker litt... Dårlig.
 3. Yess. Ab wheel. Fikk sjokk.
 4. Hva tenker dere om disse personlig trener-kursene i England? Skal flytte dit for en periode, og ser at de koster mellom 17.000-25.000 kroner. Da hadde jeg sluppet mer lån i lånekassen, eller å måtte ha 50k på labben. http://www.discovery.uk.com/ http://thetrainingroom.com/
 5. På det lille senteret jeg trente på i Byron Bay/Australia var det helt innafor og de fleste gjorde det inkludert meg. Savner det en del faktisk... Men hvis noen haddde gjort det i Oslo hadde jeg syns det var dritekkelt. Haha.
 6. Tenkte over dette igår! Tanken på å skulle kaste halvparten av en matvare for å unngå noe som er essensielt er jo helt idiotisk. Hvis man skal ha noe magert, kan man ikke bare gå for en annen matvare da? Hater å kaste mat Og hater tanken på at andre kaster mat hehe.
 7. Supert Mulig jeg går fra TM til SS igjen etter jul, føler at jeg har litt mer å gå på. Jeg kjøpte 0.25kg-vekter på ebay, og 0.5kg-vekter her: http://www.mobech.no/vektlofterutstyr-ol-vektskive-jern-0-5kg.html. Kjøper man to 0.25kg og fire 0.5kg kan man legge på 0.5kg ekstra av gangen .
 8. Hehe, merker det er litt slitsomt å få sånne svar når alt jeg var ute etter var noen enkle tips om hvordan man kan slippe litt mer vann et par dager før en evt. fest. Jeg prøvde å presisere at dette var verken dødsviktig eller nødvendig, men at det var mer et spørsmål ut av interesse hvordan det kan gjøres. Jeg skjønner at kroppsfiksering gjør at man føler det er nødvendig å komme med sånne svar, men begynner å bli litt lei ass. Det var ikke dette jeg hadde i tankene da jeg startet tråden:
 9. Er jo mye god mat man må spise på julebordet og
 10. Hehe, her var det masse drøye tips. Gangene jeg har opplevd å være mest "ripped" er jo faktisk dagen derpå... Interessant. Uansett, tror ikke jeg skal satse på å ende opp med sykehusinnleggelse pågrunn av et ønske om å se bedre ut til julebordet. Det hadde vært kleint. Men takk for alle tips!
 11. Ikke singel, kun selvopptatt HEHE.
 12. Jaja, blir vel ikke noe verre enn den gangen jeg hadde vors-vors fordi et vors ikke var nok. Neida. Joda. Men tips skal tas med i betraktning hehehe.
 13. Haha, hadde ikke tenkt å gå all out - men noen dager er man jo mer "blubb" enn andre. Tenkte mer på overkommelige tips for å gjøre noe med det til spesielle anledninger. Skal lese til eksamen i helgen og, så gidder ikke sulte eller løpe på do hver kvarter. 4-7 liter vann høres drukningsfare ut
 14. Ut av interesse - hvordan miste mest mulig vann/få kroppen til å se bra ut, på to dager? Og nå snakker jeg ikke om typ faste, spise etter PSMF-prinsipper eller den slags råd - men hva slags type matvarer, drikke osv. som gjør at man får en liten whooosh-effekt før man skal på - ja la oss si julebord. Sånn jeg har skjønt det: Mye vann (men hvor mye?) "Rene" (uprossesserte) matvarer Lite salt Innspill?
 15. I det siste har jeg laget omelett med kylling og masse smør som jeg spiser til frokost og lunsj. Til middag og kvelds spiser jeg som regel det samme - blir ofte kylling og ris da jeg er litt lite oppfinsom (og ikke så avhengig av søte ting). Jeg er også fan av mindre frokost og lunsj, og stor middag og kvelds Også spiser jeg også en del carbs rett før og etter trening for å få i meg litt ekstra kalorier.
 16. Slofs

  Osteopati

  Jeg skal iallefall på møte med Across the Pond ganske snart. Det med at det er annerkjent som alternativ terapi veier ganske tungt nedover for meg må jeg si. Har fått utrolig mange forskjellige tilbakemeldinger fra folk jeg kjenner da. Det er visst mange som har hatt positive erfaringer med det - det var faktisk tannlegen min som gjorde at jeg husket yrket fordi hun sa det hadde reddet ryggen hennes. Men jeg antar at det er sånne tilbakemeldinger man får, men ingen forskningsrelaterte artikler som tilsier at det faktisk fungerer. Blir nok ernæringsfysiologi...
 17. Slofs

  Osteopati

  Det fremstår kanskje som at jeg helst bare vil overbevises om at dette er en kjempegod ide, noe som kanskje stemmer da dette var en midt på natten "endelig har jeg funnet svaret"-plan. Apati har jeg forøvrig masse av da jeg har vært deprimert i et og et halv år. Noe som førte meg til mitt første møte med alternativ behandling, da jeg ble syk i Australia hvor dette er ekstremt vanlig. Her er det vanlig og ha sin egen "naturopath" (typ naturlege) i tillegg til vanlig lege. Det første jeg gjorde når jeg ble syk var å gå til en vanlig lege. Han ga meg en resept på zoloft og satt meg opp på
 18. Slofs

  Osteopati

  Hm, ja det er jo et godt argument. Jeg er da ikke ute etter bekreftelse på hverken det ene eller det andre, jeg vil høre forskjellige synspunkter om saken. Jeg hadde et utgangspunkt i at ostepati hadde en viss dokumentert effekt, og iallefall ga effekt sammenlignet med Homeopati.
 19. Slofs

  Osteopati

  Hehe, vil så gjerne at det skal være noe for det hadde passet perfekt å bli noe sånt. Men hvordan kan noe bli så populært hvis man er usikker på om det faktisk funker? Det lurer jeg på. I USA blir de jo leger, og i Storbritannia og Australia er det jo veldig annerkjent.
 20. Slofs

  Osteopati

  Hm, ja dette jeg også har fått inntrykk av. Man har jo medisinske fag, og lærer mye om kroppen - så det virker jo ikke helt svada.
 21. Slofs

  Osteopati

  Hehe, ventet på denne. Sånn som jeg har skjønt det er osteopati en annerkjent behandlingsmetode nå i flere land - som visstnok skal funke. Norge henger bare litt etter. Men du mener at det ikke er vitenskap i det hele tatt og er på linje med typ akkupunktur?
 22. Slofs

  Osteopati

  Hva tenker folk her om osteopati? Er i en liten "hva skal jeg gjøre i livet"-krise og føler BI ikke helt var veien å gå for meg. Har tenkt før på å ville jobbe innenfor helse, da i retning ernæringsfysiolog med et lite hint av personlig trening, men følte at dette ble for oppbrukt. Jeg vil ikke inn i noe som allerede er overfylt med desperate mennesker på jakt etter jobb. Jeg har også vært innom tanken på å lære meg en "skill", noe som gjør at jeg kan jobbe litt uavhengig av sted. Ser for meg å kanskje bo noen år i utlandet etterhvert. Mye internettloking førte til at jeg fant Australi
 23. Slofs

  Hvem bryr seg?

  Husker en hendelse mamma fortalte om på 17. mai, hvor en fyr i dress som sikkert hadde tatt litt for mange glass til champagne-frokosten hadde sluknet midt på Aker Brygge. Hva gjorde folk? De lo og tok bilder. LOL.
 24. Hm ok, interessant. Lurer på om jeg skal gå over til 5x3 på bøy. Tenker å gjøre SS frem til jul. Begynner å bli så tungt nå at jeg vet ikke om jeg orker mer etter det, haha. Da passer det fint med en liten juleferie-deload, også begynne på et annet program. Gjorde chins, dips og mageøvelser i starten - men så begynte det å bli tungt og for å holde ut så kuttet jeg det. HEHE.
 25. Takk for svar! Skal prøve å legge på 1kg på benken å se om det går, og vurdere det derfra. Er jo greit å øke med så mye som går.
×
×
 • Opprett ny...