Gå til innhold

Kim Roger Flaten

Medlemmer
 • Innholdsteller

  90
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kim Roger Flaten

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 11. sep. 1989

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.facebook.com/kim.r.flaten
 1. Jeg trenger og hente litt motivasjon igjen i form av og hjelpe andre, bare send pm hvis noen lurer på noe
 2. Jeg er på uke 2, det er faktiskt mye tøffere enn jeg trodde.. herregud
 3. 3 dager igjen til dietmar wolf programet skal kjøres igang!
 4. Mye ligger i genetikk etc, har foreldre som er slanke av seg og markerte. Vet faktisk veldig lite om forbrenning, det er kanskje noe som jeg bør lese meg mer opp på. det å bli "stor" å være helt "rein", stiller store krav til kunnskap om trening/kropp. Har studert treningsfag etc, men det handler mest om muskelvekst og treningsformer.
 5. Haha, har faktisk lest om furious pete og hvordan han klarer og spise så mye
 6. Viktig! man trenger å høre sånt. jeg ble bare utrolig motivert av mange av tilbakemeldningene som jeg har fått. brutalt men fakta, satt på jobb å hørte på gladiator theme sangen mens jeg leste Stig sitt inlegg ( skal ned og spise ekstra mye til lunch og seriøst drepe vekter etter jobb ) Skal logge fra når jeg begynner med dietmar programmet neste uke. Gleder meg skikkelig! takk for hjelpen. Yolo:mad:
 7. Yeps, men føler vann som er bundet fra kreatin er kilo som ikke kan regnes med
 8. Dette var semi-triste greier. Hva gjør vi? skal kjøre dietmar wolf så mange uker som kroppen klarer. Det får bare briste Stig fungerer det, så blir det Dietmar x15.. så får vi bare se hva som skjer.
 9. Jeg har hentet ut programmet, skal begynne med det fra og med neste uke.. Er bare noen øvelser som jeg ikke er kjent med som jeg får google opp. Dette blir bra, tror jeg ihvertfall Og det er vell det viktigste!
 10. Hmmm, ok(y) Hva tenker du rundt det og drikke oliven olje eller fordele 1 DL på mat i løpet av en dag? det er 900 kals per 100 ml.
 11. Har du navnet på noen programmer eller en link til hvor jeg kan lese om det etc? Setter utrolig stor pris på hjelpen;)
 12. Ok, kjører på med h-melk fra og med i dag. Så ser vi om et par uker. Jeg skal komme med oppdateringer.
 13. Jeg klarer ikke å legge til 2 måltider, er mett hele dagen igjennom. Må drikke kcals eller noe tror jeg ( lettere å innta )
 14. Legge på meg, uten tvil. men trene mindre er uaktuellt, progresjonen i treningen er der, men vekta øker jo ikke. Kjører 6 uker med volum og en hvileuke med rolig løfting og 6 uker med maksstyrke. Det er jo helt latterlig at vekta ikke går opp men at jeg løfter mer, mtp programmet som jeg bruker. jeg har telt kals og på en kanskje heavy feed dag, da kan jeg ligge på opp mot 5-6 tusen. Jeg skjønner ingen ting Oddis Faktisk så ligger jeg på 120-130 ca i benk 1 RM 200 kilo i markløft 1 RM 140-150 kilo 1 RM knebøy ca. har faktisk en del masse jeg kan legge på beina. tror jeg h
×
×
 • Opprett ny...