Gå til innhold

Azhar

Medlemmer
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Azhar

 1. Setter ned prisen til 300kr. Kjøper betaler for frakt hvis den må sendes.
 2. Selger en uåpnet dunk med ON 100% Whey Gold Standard, 2273g. Jordbær smak. Selges fordi jeg klarte å kjøpe feil smak. Pris: 400kr. Kan hentes i Oslo.
 3. Beklager litt sent svar. Kunne egentlig byttet mot hva som helst, men som du ser på min andre post gir jeg nå bort boksen til førstemann som tar kontakt. Hvis du ønsker boksen kan du få den gratis.
 4. Siden ingen har vist interesse gis denne boksen bort til førstemann som tar kontakt. Kan enten hentes i Oslo eller sendes via post. Sendes den via post må frakten dekken av vedkommende som har lyst på boksen.
 5. Ønsker å bytte en boks Scitec Nutrition Alkaly-X mot noe annet. Smak: fruit punch. Link for produkt: Scitec Nutrition® - ALKALY-X Kjøpt hos proteinshopen sist Lørdag. Har tatt en scoop av den. Byttes fordi jeg fikk skikkelig kløe og hodepine av den. Byttes mot nesten hva som helst. Kan hentes i Oslo på ettermiddagen eller i helgene.
 6. Jeg tok det på øyemål, tror det var noe mellom 2.5 og 3dl.
 7. Hva med denne http://www.norkost.no/products/activate-elite-gold-isolat-3000g-double-rich-chocolate-, fikk en smaksprøve fra Stig i Norkost. Syntes den var kjempegod. 2,5g karbohydrater per 100g.
 8. Azhar

  Kostholdsplan

  ingen som har noen tips eller mening?
 9. Azhar

  Kostholdsplan

  Noen som kunne tenkt seg å hjelpe meg med kostholdet mitt. Hadde satt veldig pris på om noen kunne rettet litt på kostholdsprogrammet mitt. Noe jeg bør kutte ut/legge inn? Litt om meg: 24år Mann vekt: 80kg Høyde: 176cm Stillesittende jobb. Prøver å trene 3-4uker. Målet med trening per idag er å klare å begynne å trene for fullt igjen.(sliter med kneet). Generelle målet er å bli sterkere. Liker helst å spise meg god og mett men ønsker å spise frokost. Har nå prøvd å sette opp en kostholdsplan jeg kan følge. Ser dette greit ut: 07:00 100g havregryn 3dl skummet melk 2
 10. Azhar

  Handleliste

  Rågflingor: http://www.axa.se/Vara-produkter/Gryn/Ragflingor/
 11. Andy: Vet at man får kjøpt powerking på tobaksvagnen.
 12. Azhar

  Handleliste

  Tar opp denne tråden igjen stedet for å lage en ny. Da jeg var i Sverige sist kjøpte jeg Keso. Men den var veldig salt. Finnes det forskjellige typer Keso? Noen som vet hvor jeg får kjøpt ost med 10% fett og hva den heter?
 13. Jeg vil anbefale deg å kjøre tabatasekvens på slutten av økten siden du skal gi alt du har, rett og slett gi jernet.(Når du er ferdig skal du være helt kjørt). Øvelseutvalget er ganske stort. Du kan egentlig velge hvilke øvelser du vil men jeg anbefaler å velge øvelser du har kontroll på eller øvelser som er mindre teknisk vanskelige. Eks på øvelser jeg har brukt: Pushups Burpees Kettlebell swings Thrusters Pallof press med rotasjon mellom skuldre Pallof press statisk hold Utfall Bulgarsk utfall Bøy med kroppsvekt Alternerende splitjumps Mountain climbers Goblet squat Jump
 14. Selger et par ubrukte Nike Free Run+2 i sort og hvit strl. 44. Skoene er helt nye og ligger i esken. Kjøpt på eastbay.com. Selges fordi jeg klarte å bestille for liten størrelse. Pris: 700kr. Holder til i Oslo. Kan hentes på Ettermiddagen eller i helgen. Hvis noen ønsker dem tilsendt, betaler kjøper for frakt og oppkrav vil bli brukt.
 15. Takk. 200kr i Sverige.
 16. Hva med denne? http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/bcaa-powder-1200-457-g Ser at forholdet er 2:1:1.
 17. Har også hatt problemer med Elitefts. Kjøpte en strikk, 2stk. rumble roller og et sett med turnringer. frakten kom på 183.44Dollar. Da jeg fikk pakken så jeg at ringene manglet, men dem sto på pakkseddelen. Sendte dem en mail. Halvannen uke etter fikk jeg et svar om at hvis jeg skulle ha ringene tilsendt måtte jeg betale 183,44dollar i frakt. Sendte dem en ny mail om hvorfor jeg måtte betale 183,44dollar siden det var bestilt sammen alt det andre. Fikk som svar at det var en annen produsent på disse ringene. Fikk dem til å slette orderen. Skulle få refundert 75 dollar for ringene, men har ikke
 18. Azhar

  Turnringer

  Ingen som har noen tips? Ligger denne tråden i feil underforum?
 19. Landhockeyball funker også Kostet meg 198kr totalt. http://www.klubben.no/Avdelinger/Produkter/Baller/Innebandyballer_pucker/Landhockeyball-allround-Gul-eller-hvit-1181816X-p0000048656.aspx Edit: Ser at det var litt dyrt iforhold linken til ubertass. Tips til massasjerulle: Hvis du kjenner en rørlegger kan du spørre han om han har noen rester av plastrør liggende som du kan få, det eneste du trenger da er en baufil for å kappe den til den lengden som måtte passe deg.
 20. Azhar

  Dagens Glade

  Wellness gym åpner på Strømmen i Juni/Juli og dem skal bytte ut alt ustyret på Kalbakken i April. De nye vektskivene dem skal ta inn skal det være olympiastørrelse på
 21. Anbefaler Proteinshopen i Strømstad. Får alltid pakkepris hvis du kjøper et par ting.
×
×
 • Opprett ny...