Gå til innhold

LooneyTunes

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om LooneyTunes

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 10. aug. 1989
 1. Har prøvd å melde meg inn uten hell! Får alltid beskjed om at brukernavn ikke eksisterer, men får heller aldri noe mail med aktiviserings link, så det var jo veldig synd! For kunne veldig gjerne ønsket og ha mulighet for å dokumentere!
 2. Tusen takk! Det skal jeg virkelig gjøre! Starter i ny jobb snart, riktignok fortsatt barnehage, men nye mennesker og nye rutiner. Så da tar jeg dette som mine blanke ark og starter fra scratch med gode vaner! Kommer også til å ha en del ekstra jobbing slik at jeg er nødt til å ha med en del mat hjemmefra. Tenker at om jeg klarer å lage fristende matpakker selv, vil jeg jo heller spise disse når jeg skal enn å mette meg på unødvendig mat som tilfeldigvis er tilgjengelig! Så er evig optimist om dagen!!
 3. Det var kjempe lurt! Har snakket smått om det på jobb nå, men vil ikke virke helt hysterisk så prøver og jobbe med det så godt jeg kan selv!
 4. Sant! Og i verste fall.. kan jo alltids finne meg en annen jobb, der de ikke spiser hele tiden!
 5. Takk takk! Prøvde virkelig hardt i dag, endte opp med å spise ei brødskive som jeg ikke hadde trengt, men var bedre enn vanlig! Kjente fortsatt det suget over at jeg bare ville kaste meg over, følte lenge på det og kjenner jo at jeg ikke er sulten, men at det går på lyst. Kom meg over det med hard vilje, men skulle ønske det ikke hadde vært så vanskelig! Men en dag om gangen!! Så skal jeg også prøve å legge om vanene i tillegg! :happy:
 6. Slenger meg på jeg og da! -Banan på alle tomatbaserte retter.. spaghetti og kjøttsaus med banan feks, fantastisk! Eller på makrell i tomat. -Liker ikke ketchup når det er frivillig, altså ber ikke om mat uten ketchup som hamburger. Men er veldig glad i sennep, og skal jeg ha det på maten, må jeg som regel ha ketchup å, selv om jeg ikke synes det er så godt. De henger jo sammen! -Elsker spaghetti på boks (som jeg kaller det), altså A la Capri. Spesielt spaghettien, er så fantastisk at man bare kan svelge det rett ned og ikke trenger å tygge! -Klarer ikke fettstrimer etc på mat. Må rive
 7. Det er egentlig en veldig god ide! Så får jeg virkelig prøve for at det ikke ender opp med at grønnsakene blir spist på toppen av masse annet tull Starter imorgen!
 8. Det er sant! Skulle bare ønske at det fantes en mirakelkur eller en enkel løsning, men det skal man nok lete lengre etter. Får kanskje prøve å ta en gang om dagen og ikke bli så skuffet hver gang jeg feiler.. Takk for svaret!
 9. Det er ikke så mye pause med de unga tilstedet... Det som plager meg er at det går på at jeg da spiser veldig mye uten og egentlig være så sulten. Kan godt ha spist en yogurt mellom frokost og lunsj, da jeg kjenner sulten nærme seg, men spiser fortsatt da imellom der sammen med barna. Bestemte meg for å prøve og være flink idag, men siden det var varmmat, hadde jeg plutselig slukt i meg to fulle porsjoner før jeg fikk sukk for meg. Men dette kan like gjerne skje på en dag det bare er brødskiver med leverpostei.. plutselig har jeg spist 3 skiver uten at jeg nesten har registrert det selv.
 10. Mitt store problem er at jeg spiser veldig mye, selv når jeg ikke egentlig er så sutlen. Dette skjer egentlig kun på jobb, da jeg jobber i barnehage og spiser måltider sammen med barna i tillegg til at jeg da kan spise i lunsjen. Det som er så absurd i mine øyne er at jeg forstår selv at jeg ikke trenger og spise, eller eventuelt spise så mye ettersom jeg kanskje allerede har spist èn porsjon å da fint kunne blitt mett på dette. Får en følelse av "dette kan være siste gang du får mat noen gang igjen" og kaster det i meg. Har egentlig ikke noe problem med dette da jeg er hjemme, hverken m
×
×
 • Opprett ny...