Gå til innhold

ninnen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  300
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ninnen

 1. Ble plutselig litt usikker på om denne blir stoppet i tollen? Tenker på ingrediensene som er listet opp nederst..

  Twinlab, 100% Whey Protein Fuel, Lean Muscle, Cookies & Cream, 1 lb (454 g) - iHerb.com

  Hvor finner man denne listen over hvilke innholdsstoffer som ikke er lov å innføre?

  Har bestilt denne mange ganger, aldri blitt stoppet i tollen.

 2. Jeg har kjøpt BCAA fra x-life.no, og den smaker rett og slett helt jævlig. I tillegg blander den seg nesten ikke med vann, så den er vanskelig å ta. Jeg spiser etter periodisk faste for tiden, og vil ta BCAA under fasten, men sliter med dette pga smaken. Jeg har prøvd å blande med te, men det blander seg dårlig.

  noen som har erfaringer med dette/tips til hvordan jeg kan ta det uten å bryte fasten?

  Bruker det samme selv, det med appelsinsmak? Jeg blander det med Fun light tropisk smak kan sikkert bruke andre også. Lar det stå over natten for at det skal løse seg opp. Da fungerer det!

 3. Jeg har det maca pulveret. Det smaker mildt sagt IKKE godt alene, i te osv slik som de anbefaler på pakken (smaker brent), men merker det ikke i smoothie, blandet sammen med peanøttsmør/sjokodip/kesam osv.

  Jeg har prøvd makapulver, og det smaker dritt :p var overkommelig om jeg hadde det i proteinshaken..

  Blir spennede å se. Tenkte egentlig på å blande i smoothie eller proteinshaken. Noen som har erfaring med annen "supermat"

 4. Så urettferdig...:p En venninne av meg har og fått sin, men jeg har bare tapt hele sulamitten...kjedelig siden det er tapte penger og andre produkter og.

  Er nok litt et sjangse spill. Bestilte du pakke til over 200 kr? Jeg visste faktisk ikke at produktet ikke var lovlig...

 5. Enkelte kan nok klare det, men da skal de være i god form for å kunne yte nok! Men ikke tenk på at planen er å forbrenne 500kcal. Timen er jo ikke mislykket selv om ikke hver og én som deltar gjør det, men den gir deg muligheten til å gjøre det! Og det er en forbanna hard time, så trent - det får du ;) Og det er jo det viktigste! :D

  Er hverken ment som kritikk eller å senke treningsgleden. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva jeg faktisk bruker.. MEN er bare nysgjerrig :)

 6. Jeg spiser som regel :

  Frokost:havregrøt (40 gram) med ca to ss rosiner og kanel med litt natreen eller rugspør knekkebrød eller noe lignende,da to-tre stk med lettmajones,eller magerost med kokt skinke eller makrell på,nå og da lett hvitost på(spiser bare ting bakt på rug eller spelt da jeg overhodet ikke tåler hvetemel)

  Lunsj: ofte etter trening ,så da en boks mager kesam eller cottage cheese med kanel og sukkerfritt syltetøy eller fruktbiter av eple eller ananas.

  mellommåltid: skyr eller en 0.0% youghurt med litt cashewnøtter(uten salt) eller en nutrilett shake.

  Middag: går i kyllingfilet,laksefilet,magre kylling pølser,kylling eller svine kjøttdeig ofte med wok grønnsaker eller grønnsaks grateng/brokkoli/blomkålgrateng eller bare salat med mager kesam eller mager dressing,fullkornsris eller pasta,da veldig lite,potet spises kanskje aldri noen måneder noen ganger er d en gang en uke...veldig sjeldent med andre ord.har ofte sopp og frukt som tilbehør også,eks stekt eple;)

  Kvelds: spises ikke hver dag men ofte blir det litt middagsrester eller bare et knekkebrød med skinke feks eller en frukt eller bare et glass skummet melk.

  Drikker mye vann og er stort sett bare det jeg drikker ,blir litt melk noen dager,da aldri stort mer enn 2-3 dl og kaffe.

  Jeg trener mandag-onsdag-fredag og søndag fast. Har en del gåturer på hviledager og på lørdager har jeg ofte en times cardio også.

  Styrketrening og cardio. Jeg har bare to håndmanualer jeg bygger på med vekter,så jeg har vel 7.5 kg på hver nå.

  Varmer opp i 5-10 min og kjører 40 min styrke på hele kroppen og rundt 40-60 min intervall trening på sykkel ..kjører da både 4x4 intervaller og 2x2...er dette det har gått i som regel..Trener ikke alltid mage på hver økt,heller mer annenhver..har mer fokus på armer og bakdel:)

  Gjør vel igrunnen ikke noe forskjellig fra hver økt..trener jo det samme på hver treningsøkt. Hender jeg bytter ut noen dager med en video med jillian michaels sine 45-60 min treninger og da er det en del lettere vekter og mer hopp og sprett,hhehe:)

  Jeg bruker pulsklokke:)

  Tja hva skal jeg si...jeg har ikke rørt snop på noen uker nå da,men fråtser ikke når jeg koser meg,prøver å ta meg i skinnet...så ja det kan gå ukr og det kan bli hver helg,men da blir det bare en kopp kakao,god middag og noen biter sjokolade,fråtser ikke:)

  Jeg har to barn så ute på byen eller drikker er jeg så å si aldri,så ikke noe å utsette der:)

  Hei:)

  Lykke til på veien mot måle ditt.

  Slet selv i veldig mange år med å gå ned i vekt. Problemet mitt var at jeg trente nesten bare kondisjon og veldig lite styrke. Mat inntaket var nok også feilkalkulert.. Det som gjorde underverker for meg var styrketrening. Man føler kanskje ikke at man svetter så mye som en spinning time ol og derfor "derfor vil jeg ikke gå ned" Det var min tankegang...Lenge siden. MEN jobb og helsesituasjonen gjorde det slik at styrketrening var eneste alternativet. Jeg trente korte intensive økter hver dag. Endret kostholdet til å inneholde mer ren mat! Det skjedde underverker!! Matdagbok er heller ingen dum ide for oversikt.

  Nå forandrer kroppen min seg hele tiden.

  TIPS: Til maten din sparer du mye energi på å bruke bær istedet for lettsyltetæy- Også er det mye bedre. Jeg bruker å kjøpe frosne bær og varme opp/tine og evt ha på sukrin , nydelig!

 7. Mange har sikkert fått med seg at det har kommet en ny sal time med navnet 500Kcal.

  Den har fått kritiske blikk i media, og mange er uenige i time beskrivelsen...

  Er det noen her som har vært på denne timen og testet hvor mye en faktisk bruker?

  Jeg prøvde timen selv i dag. Det var en hard time, men tviler på at jeg brukte så mye som 500kcal...

×
×
 • Opprett ny...