Gå til innhold

Wingbrah

Medlemmer
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Wingbrah

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 06. nov. 1994
 1. Spiser macdonalds 3-4 ganger i uka... Er sjokoholiker, spiser 1-2 melkesjokoladeplater daglig... Finn 2 feil og vinn reise til Italia for to

 2. Er det normalt å spise 2*200g sjokolade til dagen, gjerne med et par 1 1/2 L cola i uka også? Tror isje det
 3. Yea, har funka veldig greit for meg: på benk har jeg økt fra 60kg til 120kg på litt over et år
 4. Jeg mener at hvis man bare tar seg helt ut på trening hver gang man trener, så får man best framgang. Har du kjennskap til baseøvelser? Dette er øvelser som hjelper veldig mye for økte definerte muskler.
 5. ehrmagerd I got a new pokal

 6. Jeg har problemer med skulderen min i forhold til trening, fordi skulderen i den siste tiden har fått uvanen til å gå ut av ledd. Det gjør ikke alltid like vondt, men burde jeg oppsøkt lege? Før jeg begynte å trene var det aldri et problem når skulderen gikk ut av ledd, men i det siste har jeg begynt å merke det mer. Noen som har vært i samme situasjon selv?
 7. Wingbrah

  Dagens negative

  Fikk skulderen ut av ledd... ødelegger en del av treningen
 8. Ikke dårlig... ser ut som jeg har noe å strebe etter! 80kg+70kg=150kg! Enig med _sveinung_ , ganske sick. Min rekord fant sted igår, 1 rep på 60 kg (3. plate), men har som mål å nå 80-90kg innen sommeren.
 9. Hey, jeg er interessert i hvor mye folk her på forumet tar på dips med vekter, kunne trengt litt motivasjon til å ta mer Alle sammen, bare fyr på hva dere har greid på maks, maks antall reps osv. Hadde også vært greit hvis dere fortalte hvilke treningsmetoder for å øke i styrke i denne øvelsen.
 10. Endelig gang her<3

 11. Usunn mat = dårligere selvfølelse = dårligere helse = kortere og mer ufriskt liv = Nei Skal jo prøve å være sunn
×
×
 • Opprett ny...