Jump to content

Steffensen

Members
 • Content Count

  522
 • Joined

 • Last visited

About Steffensen

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/13/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=101521.msg1903473;topicseen#new

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Måten du skrev det første innlegget på tolket jeg som om du mente at alle ble sterkere av å dra mark med vektløftersko. Leser du innlegget ditt så er måten du skrev det på ganske "bastant", og det var derfor jeg ville diskutere. Alt jeg har dratt inn er relevant i saken markløft "med eller uten sko", og det jeg vil fram til har jeg skrevet flere ganger: "det er helt individuelt om man tjener på oly sko eller ikke". TS har jeg svart for lenge siden. Ekspert er jeg ikke og jeg prøver heller ikke å leke det. Poeng? bryr jeg meg nada om. Flott, da er jeg hvertfall ferdig(y)
 2. Relaxe, du må tåle å bli konfrontert med dine påstander. Videoen har jeg sett før og jeg har selv vurdert å marke med sko (ikke prøvd det enda og kommer trolig neppe til å prøve i nærmeste framtid). Jeg har heller ikke påstått at du har sagt at man blir verdens sterkeste av å marke med olympiske sko, men du sa dette: Som er en påstand om at samtlige blir "sterkere" ved bruk at oly sko slik jeg tolker det. Hør på hva han sier i part 2 av videoen: Her sier han at "folk vil respondere forskjellig pga dems kroppssammensetning, noen positivt, andre negativt". Alt kommer an på hvordan du kroppen din er bygd opp.
 3. Å så tander vi er da:ROFLMAO: Prøv å back opp påstandene dine heller. Du sa basicly "bruk sko og du blir sterkere", hvorfor bruker ikke da f.eks. CYC sko med hæl når han marker? Benedikt Magnusson marker i sokkelesten/barfot, hvorfor kjører ikke han med vektløftersko? Hvis man automatisk blir sterkere ved bruk av sko med hæl, hvorfor bruker ikke de beste markerne det da? Legger ved noen videoer: Benni med 461kg mark (barfot): CYC med 390kg mark (sokkelesten): Gud med 5x300kg mark (barfot):
 4. NEI. Dette vil være helt individuelt da alle er satt sammen forskjellig mtp lengde på lemmer, hvor man er sterk, osv.
 5. Kjør på med det du føler er best og sterkest i! ftw
 6. Ligger film på facebook av at Gud går med 135kgs farmersa i Trolla. Om du leser kommentarene på den så skal du ikke se bort ifra et legendarisk comeback! Krysser fingrer, tær og alt annet som kan krysses for at det skjer!
 7. Mener jeg leste på facebook at han skrev at han "måtte klare kvalikken først", så det er lov å håpe
 8. Grunnstyrke mot 2015!

 9. Selvfølgelig er det forskjell, men svært få har tid og penger til å dra til behandling før hver trening hver uke. Selv er jeg til behandling ca. annenhver uke hos Vestfold naprapati ( www.vest-nap.no ) og får massasje, nåler, knekking og det som trengs (ja benyttet anledningen til å drive litt reklame ). Igjen, er nok mange som driver med det som ikke behøver det as we speak. Jeg skulle gjerne sluppet å gjøre det men da funker ikke kroppen, hoftene skriker. Hvorfor skriker de? jo p.g.a. treningsmengden min. Nivå er nok stikkordet. Ei fitnessberte på 50kg som har trent i et par mnder trenger nok neppe å drive med det, MEN det gjør nok ingen skade om hu ruller i 10 min før treninga heller, vil nok heller være forebyggende. Muskulaturen min går ikke bananas men jeg trener tung styrke 4 dager i uken (strongmanrettet) samt spiller hockey 3 ganger i uken, derfor sliter det ganske greit på hoftene og jeg må gjøre det jeg gjør...
 10. Føler for å legge inn et svar her. som nevnt lengre opp her spørs det vel om du har behov for det, "mobilitet" er vel stikkordet. En ting til å tenke på er akkurat det med "foam", jo hardere desto bedre. ikke no vits i å ligge å rulle på en foamroller som er like tykk som en madrass. Selv bruker jeg PVC-rør kjøpt på biltema som jeg har kappet i to. Jeg f.eks. sliter med mobiliteten i hoftene som igjen gjør at jeg blir stiv i korsryggen (tidligere har hele ryggen vært låst pga dette, og jeg sleit med å marke 100+kg før smertene kom). dvs tight i ræv, hofteleddsbøyere, hamstring osv. Rullern myker opp dette og det er som natt og dag, før og etter. Ruller hele ryggen, ræv lår (framside og bakside) og det som rulles kan. Har til og med rulla latsa da jeg er stiv i skuldrene, som igjen fører til at jeg sliten med stokkpressen (smalt grep over hodet). Er basicly det samme som massasje, så ja det funker. Han karen over her (zmurph) som sier han ikke har merka forskjell sliter rett og slett ikke med mobilieten. En ting til! ja det er vondt, men det er det som funker (etterhvert så venner du deg til det og smerten avtar )
 11. Hva er det du prater om? Om du ikke tror nåtidens barn i Norge ikke har råd til klær, sko og mat så har du helt rett, det er foreldrene som rår og betaler, barna har nada de skulle sagt mtp foreldrenes pengebruk, men nå er det vel fint lite fattigdom i Norge kontra andre land så majoriteten av norske barn har det nok alt for godt nå til dags... Frekt? Hva som er frekt med det? Hvor mange er det som lider der kontra her? Riktig. Takk for meg...
 12. Ja du har det fælt, er det ikke noe å klage på så finner man noe å klage på... Tenk på barna i Afrika som ikke engang har råd til mat, klær og sko, neste gang du sitter på den splitter nye benkpressen, på det fancy treningssenteret, med de fullisolerte øreproppene som lett kunne mettet en hel familie for et par uker der nede!
 13. Kai vinner aldri fordi once a grapefruitfucker always a grapefruitfucker you know
 14. Det er vel kanskje fordi de er såppass billige i drift:P Tenk ei lita bikinifitnessjente på 50kg kontra en 100+ bygger! Jenta bruker 4 mnder på en 3kgs boks mens byggern bruker et par uker...
 15. Bilde fra facebook, 2. feb... Mange strongmen har større lår, men tynne er de ikke. Ikke er det noen fordel med for store quads når man skal dra tung mark heller, bare se på BAS, hans lår er enorme og han sliter jo litt i marken. Uansett var nok Rørbakken bare uheldig med vinkelen, samt at shorten var ganske lang OG at armene hans er i drøyeste laget ifht resten av kroppen!
×
×
 • Create New...