Jump to content

mitao

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About mitao

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/22/1993
 1. Noen som har kjennskap til en type elektrisk sjokk behandling for betennelse? Fåes hos fysioterapaut tror jeg.
 2. Ja vil helst unngå kronisk betennelse! Hvilken type behandler bør jeg kontakte? Fysioterapaut, kiropraktor, naprapat? Jeg holder til i Haugesund!
 3. Å? Jeg kjenner også smerter i hælen. Hvilke merker bruker du nå?
 4. Takker for svar! Litt vanskelig når noen mener jeg absolutt ikke skal trene, mens andre sier kjør på. Men virker som at de som trener allikevel ikke er blitt kvitt problemene. Jeg ønsker altså å bli kvitt det verste og bare starte treningen på nytt, med en smertefri kropp. Aurelius og Penny: jeg har vært hos kiropraktor med ryggen. Hjelper rått, men smertene kommer hele veien og når det koster 800kr uka blir det for dyrt for meg hvertfall. Har vært også vært hos en idrettslege ang. jumpersknee. Han mente jeg måtte få opp blodsirkulasjonen. Fikk et treningsprogram som gikk ut på å gå på Eclipse maskin 45 minutt 3 ganger i uken, med en puls på 80 (de første 12 minuttene) til en puls på 160. Dette funket, er vondt men jumperskneet forsvant. Men dukker opp igjen med én gang.
 5. Bruker Asics Kinsei, Asics Ninbus og Mizuno, bytter hver dag, og fra jobb til trening/fritid. Så rette sko har jeg. Takk for svar! Kanskje smertene under trening kanskje blir vondere før de blir borte, kan gi det et forsøk :-)
 6. Greia er at når jeg trener gjør det så ekstremt vondt! Har hørt at jeg skal holde meg vekke fra trening med jumpersknee og betennelse, men ikke vet jeg. Er hvertfall et smertehelvete å trene, dagene etterpå også.
 7. Jeg sliter veldig med kroppen fortiden. Jeg er en jente på 20 år som er utrolig glad i trening, men holder meg for øyeblikket helt treningsfri. Dette har jeg gjort i 1 år og er møkk lei av å "ta det med ro", da ingenting blir bedre. Jeg trente aktivt i 1-2 år fra jeg var ca 17 år. Trente ett år med kardio før jeg gikk over til styrke og forelsket meg i dette. Jumpersknee (begge knær) og beinhinnebetennelsen (begge legger) startet ved denne overgangen. Jeg overtrente og overbelastet meg selv med masse vekter da jeg startet med styrke. Svak rygg har jeg alltid hatt, men nå ble det helt ekstremt. Viser seg at jeg har mye mer muskler i rygg enn mage, som kan være årsaken til dette. Mitt største problem er jumpersknee. Dette verker så ekstremt at jeg sliter med å sove på nettene. Jeg jobber 100% i butikk, noe som sliter på kroppen i seg selv. Nå har jeg også fått betennelse i skuldrene, men tror dette kommer fra jobben min. Jeg er 20 år, men føler jeg har kroppen til en 80 år gammel dame! Jeg går på krykker etter jobb for å belaste kroppen mindre. Verker tilogmed under føttene daglig. Spørsmålet mitt er: hva i allverden kan jeg gjøre? Er det håp i verden? Mitt største ønske er å kunne trene igjen!! Og å trene RIKTIG!
×
×
 • Create New...