Gå til innhold

Andriks

Medlemmer
 • Innholdsteller

  94
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Andriks

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Selger mine veldig lite brukte Crossfit Lifter 2.0 plus til under halv pris. Betalte 1400 for disse i høst og selger de for 600,-. Størrelse 42, men er litt store i størrelsen.
 2. http://caffeineandkilos.com/shop/womens-heather-grey-hoodie Kjøpte denne nå tidlig desember og fikk den i damestørrelse og ikke herre. Med toll, frakt osv. så kom den på 700, men selger den for 500 om noen er interessert. Kul genser fra et kult merke. NB. damestørrelse og relativt "fitted", så er ganske liten. (type jente på 60 og ikke gutt på 80)
 3. Du får gaine litt tær fremover, så passer de plutselig FrkDiaz
 4. Selger mine Adidas AdiPower i hvitt. Var så forfengelig å kjøpte disse skoene når jeg allerede hadde de i rød. Jeg kjøpte de en størrelse større og har kun brukt de et par ganger. Den er 41 2/3. Pent brukt og selges helst til noen i Bergen. Pris; 1200,-.
 5. Det står jo ikkje ein shit om KEB her FrkHoel anna enn det Novum, som president i NSF, skrev på NSF-siden.
 6. Da har jeg nok bare vært heldig, men som sagt så er det salg på kappi Veldig gode sko som faktisk utvider seg litt om du har tålmodighet!
 7. Samtidig så er sportsutstyr (foruten klær) tollfritt, så om du bestiller fra ebay/utlandet vil og prisen bli lavere enn det du prøver å selge for Bare ment som et lite tips om du sliter med å selge. Jeg betalte 1500 for mine nye hvite fra USA.
 8. http://kappi.mamutweb.com/Shop/Product/Adidas-adiPower-2012-rest-salg-%23-35-13/107332
 9. Får de nye for 1499, så du må nok skru ned prisen litt mer om du vil selge
 10. haha, dette var ein fitnessbloggrape. Det er større sannsynlighet for at begynnar med heroin enn Crossfit, men nok om det.
 11. Yes, då var det klart for å gje crossfit ein aldrig så liten sjanse! Skal gje ei løpande oppdatering på korleis det går! Eg er utruleg spent for min første tur opp på Crossfit Bergen i kveld! Heng på!
 12. Selger en ny Skins A400 compression shorts i størrelse small. Fikk to stykk med i bestillingen min fra USA og selger denne derfor billig. Kommer i orginal boks med merkelapp og er aldri prøvd eller brukt. 400 kroner og den er din.
 13. 25% moms og 20 dollar i frakt.. over 1000-lappen blir det ikke.
×
×
 • Opprett ny...