Gå til innhold

Eileen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  403
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Eileen

 1. Er det mulig... også på ett treningssenter ?? Det er da en skulle ønske en hadde noen manualer i nærheten så en kunne banke litt vett i hodet på dem :/
 2. Hørt på tredemølla i dag : " å nei, nå blir jeg sliten . MÅ bare gå av ass.." (etter sånn ca 5 min gåing )
 3. På planen i dag : dynga, trening, ut og shoppe :0) Også får jeg besøk i kveld , det blir koselig !

 4. Deler vel stort sett det meste som blir lagt ut på facebook fra fitnessbloggen , og det er ikke pga konkurransen , men fordi jeg rett og slett digger artiklene dere skriver :0) Definitivt ting som alle der ute burde få med seg , keep it up :0))
 5. Tror det er sunt å være litt skeptisk Bare det ikke blir for mye , lett å bli mistenksom og utrygg etter sånne forhold. Jeg er veldig skeptisk selv, jeg vet at begge mine to ekser var verdens snilleste til å begynne med , så om jeg skulle treffe noen igjen så vil jeg bruke god tid på ting, ikke forhaste meg
 6. Nei, det har du helt rett i Lars. Sånne mennesker trenger man ikke, meningen er at man skal bygge hverandre opp, sette pris på hverandre for den man er , og tilliten MÅ være til stede. Man skal ikke godta noe mindre :0)
 7. Jeg er singel fordi jeg har vært uheldig å truffet på enten voldelige eller sykelig sjalu menn. Etter to forhold med det (over maaange år) fant jeg ut at det er ikke verdt det. Snart 3 år som singel nå, klart det hadde vært flott å truffet noen man kan dele livet med som behandler meg på en akseptabel måte og elsker meg for den jeg er , men som alenemor med full jobb så kommer man seg ikke så ofte ut for å treffe noen. Og ikke er jeg interressert i å gå på byen heller, delvis fordi jeg ikke er glad i bylivet selv, og delvis fordi jeg ikke tror det er det riktige stedet for å treffe Mr. Righ
 8. Eileen

  Solarium

  Jeg har gode pigmenter Jeg begynner forsiktig og øker tiden etterhvert Alltid vært semi-neger, hver eneste sommer
 9. Eileen

  Dagens Glade

  Ja, det er veldig dumt :0))) hehe Utrolig, barn har ett svar på det meste :0)
 10. Eileen

  Dagens Glade

  Har akkurat samme regelen hjemme hos meg :0) Ungene og jeg pynter det sammen rett før de legger seg på lille julaften :0)
 11. Eileen

  Dagens Glade

  God jul til deg også !
 12. Helt utrolig hvor mye uvitenhet det er blant folk. Det verste er at jeg fikk faktisk kjeft for at jeg brukte det , og at jeg kom til å møte veggen ved å putte i meg sånt.. :rofl: Det jeg ikke fikk i meg via kosten skulle ikke taes, da det ble unaturlig for kroppen .. det gjaldt visst vitaminer også , så da vet vi det. blir helt matt , jeg altså!
 13. dummeste jeg har hørt. Fikk høre fra min kjære fullstendig uvitende mor i dag at proteinpulver og kreatin var likestilt med det å bole. . med andre ord, det er visst mange av oss her inne som boler helt uten at vi vet det . Tror noen burde skrive ei pressemelding eller noe sånt.. gi folk beskjed:mad:
 14. Den vil jeg også ha !!!
 15. Jeg trener også alene, svært lite jenter som trener styrke .. der er det kondisjon all the way . Løpe 50 minutter på mølla liksom . Ikke helt meg Hadde vært hyggelig med en treningspartner innimellom altså , men jeg klarer fint å motivere meg selv også , sette på seg game-face`en og kjøre på :0)
 16. Jeg løfter uten sko, hater denne dempinga på de vanlige joggeskoene mine. Ønsker meg sko helt uten demping, men har ikke funnet noen som jeg synes ser greie ut enda . Joggeskoene jeg har er Adidas løpesko , helt greie til sitt formål .
 17. Jeg tok det på morgenen i fasteperioden tidligere. Men som du sier pelsjeger, jeg fikk magesmerter . Så jeg tar alt av vitaminer til første måltid , eller senere på dagen :0)
 18. BCAA bryter ikke med fasten, det er det jeg har blitt fortalt :0)
 19. Jeg bruker alltid litt mascara , både på trening og ellers. Føler meg naken uten den . Nå er det stort sett kun det jeg bruker, det og kajal. Hennes og maurits sminke funker fint. Trenger ikke noe dyre greier jeg heller :0)
 20. hihi :0)) oops, traff liker-knappen gitt ;0))
 21. Eileen

  Dagens Glade

  Har vært i sverige i dag og handlet inn godteri til julestrømpene til ungene. Og jeg har klart å ligge unna, tok meg ett eple og ett glass vann istedet. Test av viljestyrke dette stolt
 22. Da har dere sikkert noe nymotens utstyr dere da , noen som har det !! :0) Hvilken forretning jobber du i ? kjede, eller ?
 23. http://forum.fitnessbloggen.no/threads/panzerhjertes-5x5-og-leangains-logg.302/
 24. sverger til stringtruse jeg . bruker tights når jeg trener , ser litt teit ut med trusekant på buksa
 25. joa, alt er riktig sånn bortsett fra at man ikke bruker en autorefraktor til å måle lufttrykket da bruker vi ett tonometer
×
×
 • Opprett ny...