Gå til innhold

Eileen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  403
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eileen

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 02. nov. 1982

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det mulig... også på ett treningssenter ?? Det er da en skulle ønske en hadde noen manualer i nærheten så en kunne banke litt vett i hodet på dem :/
 2. Hørt på tredemølla i dag : " å nei, nå blir jeg sliten . MÅ bare gå av ass.." (etter sånn ca 5 min gåing )
 3. På planen i dag : dynga, trening, ut og shoppe :0) Også får jeg besøk i kveld , det blir koselig !

 4. Deler vel stort sett det meste som blir lagt ut på facebook fra fitnessbloggen , og det er ikke pga konkurransen , men fordi jeg rett og slett digger artiklene dere skriver :0) Definitivt ting som alle der ute burde få med seg , keep it up :0))
 5. Tror det er sunt å være litt skeptisk Bare det ikke blir for mye , lett å bli mistenksom og utrygg etter sånne forhold. Jeg er veldig skeptisk selv, jeg vet at begge mine to ekser var verdens snilleste til å begynne med , så om jeg skulle treffe noen igjen så vil jeg bruke god tid på ting, ikke forhaste meg
 6. Nei, det har du helt rett i Lars. Sånne mennesker trenger man ikke, meningen er at man skal bygge hverandre opp, sette pris på hverandre for den man er , og tilliten MÅ være til stede. Man skal ikke godta noe mindre :0)
 7. Jeg er singel fordi jeg har vært uheldig å truffet på enten voldelige eller sykelig sjalu menn. Etter to forhold med det (over maaange år) fant jeg ut at det er ikke verdt det. Snart 3 år som singel nå, klart det hadde vært flott å truffet noen man kan dele livet med som behandler meg på en akseptabel måte og elsker meg for den jeg er , men som alenemor med full jobb så kommer man seg ikke så ofte ut for å treffe noen. Og ikke er jeg interressert i å gå på byen heller, delvis fordi jeg ikke er glad i bylivet selv, og delvis fordi jeg ikke tror det er det riktige stedet for å treffe Mr. Righ
 8. Eileen

  Solarium

  Jeg har gode pigmenter Jeg begynner forsiktig og øker tiden etterhvert Alltid vært semi-neger, hver eneste sommer
 9. Eileen

  Dagens Glade

  Ja, det er veldig dumt :0))) hehe Utrolig, barn har ett svar på det meste :0)
 10. Eileen

  Dagens Glade

  Har akkurat samme regelen hjemme hos meg :0) Ungene og jeg pynter det sammen rett før de legger seg på lille julaften :0)
 11. Eileen

  Dagens Glade

  God jul til deg også !
 12. Helt utrolig hvor mye uvitenhet det er blant folk. Det verste er at jeg fikk faktisk kjeft for at jeg brukte det , og at jeg kom til å møte veggen ved å putte i meg sånt.. :rofl: Det jeg ikke fikk i meg via kosten skulle ikke taes, da det ble unaturlig for kroppen .. det gjaldt visst vitaminer også , så da vet vi det. blir helt matt , jeg altså!
 13. dummeste jeg har hørt. Fikk høre fra min kjære fullstendig uvitende mor i dag at proteinpulver og kreatin var likestilt med det å bole. . med andre ord, det er visst mange av oss her inne som boler helt uten at vi vet det . Tror noen burde skrive ei pressemelding eller noe sånt.. gi folk beskjed:mad:
 14. Den vil jeg også ha !!!
 15. Jeg trener også alene, svært lite jenter som trener styrke .. der er det kondisjon all the way . Løpe 50 minutter på mølla liksom . Ikke helt meg Hadde vært hyggelig med en treningspartner innimellom altså , men jeg klarer fint å motivere meg selv også , sette på seg game-face`en og kjøre på :0)
×
×
 • Opprett ny...